- Poruka
- 94.373
A ekstra što vas šišaju ko ovce. Ima da se nađe i za 40 dolara (35 evra)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam siguran u to. Ova što je skupa se oslanja u mnogome na ime, a ne na kvalitet. To kinez zna da iskopira samo tako.Razlika u kvalitetu
Pročitaj opširnije
Molim ja tebe ako neko 150 godina pravi šerpe i mozga o dizajnu a kinez napravi istu šerpu za 30 minuta jer svi pričaju o toj šerpiNisam siguran u to. Ova što je skupa se oslanja u mnogome na ime, a ne na kvalitet. To kinez zna da iskopira samo tako.
nemoj da se ljutiš Lopovka, ali stvarno, sećam se nekad moja tetka imala ovakav sličan luster ko tvoja šerpa, samo bez poklopca naravno
ali isto istoo ovako nešto kao cvet, narandžast...oni lusteri što se razvlačili gore-dole
Nije 10 puta bolja, a košta 10 puta višeMolim ja tebe ako neko 150 godina pravi šerpe i mozga o dizajnu a kinez napravi istu šerpu za 30 minuta jer svi pričaju o toj šerpi
Koja serpa je boljeg kvaliteta ?
Ako je original možda i vredi raj luster ?
Neki dan sam dobila ovaj na poklon i taj brodić takodje
Provrtjela sam da je lampa iz 60-tih
Pogledajte prilog 1784540
a pa ovo je već nobles, lepo izgleda
a odakle ti ta ladja ?
Nije 10 puta bolja, a košta 10 puta više
Svaka čast što je francuz izmislio, ali kinez je iskopirao i ponudio narodu za male pare. Tako ti je to danas sa kinezima.
Čorbice su bljak čim ste se uvatili za šerpe.
Možda je kvalitetna šerpa ali sumnjam da je vredna 350 evra.U sudje se razumem i vjeruj da je opravdana cijena
Ima da radi varjača samo takobelgradeboy, kaži da ti se sviđa inače će nas sve poubijati
Možda je kvalitetna šerpa ali sumnjam da je vredna 350 evra.
To bi morao da bude neki specijalan emajl koji niko drugi ne zna da napravi, a da je testiran kako ne može nikada da se polomi, da ništa za njega ne može da se zalepi, i naravno da ne ispušta bilo kakvu mikroplastiku.
Kako ti se dopada šerpa u obliku bundeve ?