Ovo je jedan od onih
Eureka momenata, kada se konačno shvati koliko je nešto trulo u zemlji srpskoj.
Ја за себе волим да кaжем - и при томе нисам много далеко од истине - да сам највећи противник Двери на нету, јер сам против њих писао годинама не само на овом форуму. А то што си цитирао писао сам на овом форуму у време док су Двери били још увек нека врста полу-опозиције. У време када су седели на канабету код Вучића. Када су мимо свог већ проглашеног савеза са Миланом Стаматовићем, направили коалицију са Сашом Радуловићем са слоганом који је био уперен против Вучића
али и против остатка опозиције, и то оне праве (не мислим на Шешељка и ДСС).
Немам материјалних доказа за моју тврдњу, али ја и сада кажем да коалиција Двери-ДЈБ није направљена да пређе, већ
да не пређе цензус на београдским изорима, а да би се ти гласови по Донтовом систему прелили Вучићу и његовој банди А један од показатеља, ако не и доказа да сам у праву, јесте не-противљење таквој коалицији од стране про-СНС оријентисаног Срђана Нога; како тада да он такав није имао примедбе на коалицију са мондијалистичким и либералним покретом Саше Радуловића, а који је са своје стране у ту коалицију ушао вероватно због својих брљотина из времена док је био члан стечајне мафије и кога је амнестирао управо долазак на власт СНСа - Вучић му је чак дао место министра. Вероватно као звезди Фокус радија где је у време СНС кампање 2011 / 2012 гостовао мали милион пута, све гадећи "жуте криминалце" (који btw после низа шиканирајућих поступака ниједан није добио осуђујућу казну осим градоначелника и потоњег Вучићевог министра пољопривреде Кнежевића и то време власти ДС-а) и причајући лажи о цени коштања "Моста на Ади".
Међутим, уласком у Савез за Србију - а то је урадио јер у програму од 30 тачака нема ништа баш ништа што се коси са програмом Двери - Бошко Обрадовић је за разлику од вас окупљених око Милоша Јовановића, Ковића, Ломпара и сличних фолираната, постао 100% опозиционар, а Ного, који припада
вама, је отпао ко` зрела крушка - избачен је из председништва покрета Двери.
Чак шта више, после одбијања Веље Илића да уђе у СзС, Бошко Обрадовић је сада уз Стаматовића једини 100% опозициони десничар, а који има
значајну улогу у Савезу за Србију. И зато га сада 100% подржавам премда сам левичар. И подржаваћу га све док Савез за Србију постоји ради рушење овог анти-народног режима , а који језаиста постао нешто као ужасна елементарна непогода када сви грађани морају да сарађују без обзира да ли су левичари или десничари. Волео бих ја да постоје две јаке колоне једна лева једна десна, али то у овом моменту једноставно не постоји.
Када после пада Вучића, техничке владе и лустрација која ће уследити, на изборима на којима ће под једнаким условима одмерити снаге странке и покрети који су сада у Савезу за Србију тако што ће пред грађане износити своје идеолошке односно партијске ставове, наравно да ћу подржавати неку леву опцију, и наравно да ћу тада
опет да нападам Двери.