Zasto studentska, a ne opoziciona lista?

Upravo to, besa, ljutnju, neverovanje, sve negativne emocije.
Bloknula sam bila fejs i posle toga odjednom počeli da iskaču reelsi gde su mi komentari uvek interesantniji, ja sam ustvari čitač komentara ispod vesti u medijima, sama vest mi je dosadna i kad sam videla tu masu nepismenih, vulgarnih, prostih, tu agresiju koju pokazuju samo verbalno, počela sam da se pitam gde ja ovo upadoh, ko su ti ljudi, za koga i zašta oni skaču i napadaju svakog ko se usudi da napiše nešto što im se ne uklapa u tu im naraciju.

O etiketiranju je tek besmisleno komentarisati.
Mentalitet stada. Jedna ovca bleji-sve bleje. Ko ne skače taj Moskalj, kod nas ćaci. Koreografija je osmišljena, svi isto igraju, a kažu da ne igraju jer su elita.

Upravo to, besa, ljutnju, neverovanje, sve negativne emocije.
Bloknula sam bila fejs i posle toga odjednom počeli da iskaču reelsi gde su mi komentari uvek interesantniji, ja sam ustvari čitač komentara ispod vesti u medijima, sama vest mi je dosadna i kad sam videla tu masu nepismenih, vulgarnih, prostih, tu agresiju koju pokazuju samo verbalno, počela sam da se pitam gde ja ovo upadoh, ko su ti ljudi, za koga i zašta oni skaču i napadaju svakog ko se usudi da napiše nešto što im se ne uklapa u tu im naraciju.

O etiketiranju je tek besmisleno komentarisati.
.
Престани да читаш коментаре.

У највећој мери ради се о плаћеним фармама ботова који засипају теме и покушавају да усмере размишљање неуких корисника у свом правцу.

Потруди се да прикупиш веродостојне информације и сама извучеш закључке.

Никакве четџипити и сличне будалаштине не треба искушавати, то су углавном преваре када се ради о овим темама.

.

Mentalitet stada. Jedna ovca bleji-sve bleje. Ko ne skače taj Moskalj, kod nas ćaci. Koreografija je osmišljena, svi isto igraju, a kažu da ne igraju jer su elita.

Nikad čopor ne može da bude elita.
Elita su individualci koji zastupaju sebe i svoje mišljenje ali uvek spremni da saslušaju i suptotno bez da mu nalepe etiketu.
Videlo tO elitu nije.

.
Престани да читаш коментаре.

У највећој мери ради се о плаћеним фармама ботова који засипају теме и покушавају да усмере размишљање неуких корисника у свом правцу.

Потруди се да прикупиш веродостојне информације и сама извучеш закључке.

Никакве четџипити и сличне будалаштине не треба искушавати, то су углавном преваре када се ради о овим темама.

.

Sve ja to znam ali zabrinjavajući su pratioci takvih koji im priskaču, lajkuju.
Takvi su opasniji od samih lajavaca jer i ujedaju.

Upravo.
Iz razloga što tzv opozicija u startu studentske pobune nije bila ni na vidiku
slilo se onoliko građanstvo uz njih, uz decu,
dajući im podršku neretko u suzama,
odvajajući od svojih da bi tu mladost I
energiju dočekala u selima, gradovima, trgovima.

Onoliko građanstvo je došlo na trg Slavija 15-tog marta podržavaju ideju pravednost i pravde koja se do danas, šta?

Ja se pitam da li se tih recimo 100 izdvojenih studenata koji se smatraju predvodnicima
glasnogovornicima tačnije, okupljenih u te im plenume, zborove, kakogod, zapita gde su njihove kolege studenti, zašto ne učestvuju kao ranije, učenje nije izgovor jer i oni sami treba da uče zar ne?

Da li se ti "odabrani" pitaju da li bi i danas
onolika reka gradjana opet izašla da ih u suzama dočekuju i prate?

Naposetku, da li prave iste greške kao masa prethodnika pa i trenutne vlasti, odmičući se od naroda, zatvarajući se u svoj mali svet, živeći u limbu , a za koga i šta se onda bore?
Sve je izgubilo ili ubrzano gubi prvobitni smisao ako je jedini cilj svrgnuti murtu da bi zaseo kurta?

Meni sada sve na to liči, moj utisak i mišljenje.
Zašto bih se ja, gradjanka bez privilegija bivših i sadašnjih struktura borila za privilegije nekih budućih?

Ne pada mi na pamet.
To onda nije moja borba.
tacno tako. pogotovo mi sto se secamo kako je proticala pred petooktobarska prica

oni su barem nesto nudili, imali neku ideju, viziju (nema veze kako je na kraju ispalo)

a ovi danas? jedva koje slovo o politickom planu i programu

Valjda je izvan torova suviše samotnjaka koji se nekad glasno i narugaju ovima u (h)toru pa to smeta.

Mnogo više nego što misle ali takvi jednostavno ne žele da se troše, spuštaju na nivo koji im ne priliči.

Pade mi na pamet @Sanovnik, ti si stari forumaš, znaš ga sigurno iako se slabo oglašava.
Na nekoj temi smo se " sreli " i razmenili nekoliko vrlo pristojnih i uljudnih postova, a toliko smo različiti i ideje su nam ne samo suprotstavljene nego bi se očekivalo da jedno drugo upucamo bez ijedne reči da smo se sreli uživo :D

E, tako prava elita komunicira.

Mnogo više nego što misle ali takvi jednostavno ne žele da se troše, spuštaju na nivo koji im ne priliči.

Pade mi na pamet @Sanovnik, ti si stari forumaš, znaš ga sigurno iako se slabo oglašava.
Na nekoj temi smo se " sreli " i razmenili nekoliko vrlo pristojnih i uljudnih postova, a toliko smo različiti i ideje su nam ne samo suprotstavljene nego bi se očekivalo da jedno drugo upucamo bez ijedne reči da smo se sreli uživo :D

Da, sjećam ga se. I ti si stari forumaš (ne mislim na godine). Kako beše nik onom iz Venecuele. Umro je. Nema mnogo dragih likova s kojima sam imao i oprečna mišljenja, ali uvek se završavalo na peckanju.
P. S. Blajbi, Blajbinger, zar ne? Sad se setih.

Zbog Bogdana Jovičića

549570935_3012330082261635_3803989381641522333_n.jpg

i Aleksandre Nikolić

533974463_122123848928922973_893956994406136766_n.jpg

Na ovakvim temama, ovom tematikom nisi samo Paula već predstavljaš jedinku koja je obelodanila svoju profesiju i sve što napišeš se posle toga gleda kao mišljenje profesorke koja zastupa "studente blokadere, plenumaše ", ili kako već.
Gleda se i rečnik, veruj mi.

I ne čitamo ovo samo mi, učesnici već mnogo više posetioca koji nisu registrovani.

Ja da se zalažem za ideju, borbu, stranku, bila bih daleko pažljivija upravo da ne blamiram tu svoju borbu i ljude koje zastupam
Ali to sam samo ja.

Šta sam ja sve ovde pisala posebno na LjiSu
.. ! 🥴😎... Ovo je forum, ovde sam privatno, ne zadtupam nikog čak ni sebe 😊... Pomenula sam da radim tamo jer imam neposredni uvid, ali ne ovde nisam ni prof ni mama ni prijateljica ni kuma ni ostale funkcije u životu, već ja. Zato forum i služi.
Niti blamiram nekog niti predstavljam.
Vidiš da imamo avatare. Moj je daleko provokativniji nego što možeš zamisliti, namerno. Ako ti ne možeš da razdvojiš privatno od poslovnog ja mogu

Sve ja to znam ali zabrinjavajući su pratioci takvih koji im priskaču, lajkuju.
Takvi su opasniji od samih lajavaca jer i ujedaju.
.
Пратиоци су иста екипа.

Треба створити привид масовности, а на нету то не кошта ништа.

Један клик.

Мрзи ме сада да тражим, имам скриншотове коментара на У92 са хиљадама+ лајкова на обичне будалаштине подршке властима.

Ту помаже само здрав разум.

.

Poslednja izmena:
Da, sjećam ga se. I ti si stari forumaš (ne mislim na godine). Kako beše nik onom iz Venecuele. Umro je. Nema mnogo dragih likova s kojima sam imao i oprečna mišljenja, ali uvek se završavalo na peckanju.
P. S. Blajbi, Blajbinger, zar ne? Sad se setih.

Jeste, Blajbi i ja sam saznala tek sada kad sam došla.
Bili smo uljudniji svakako i znali da se solidarišemo uprkos razmiricama i sa neistomišljenicima, a da ne prostačimo.

A i ujedinili smo se u par mahova svi bez izuzetka sa ovog pdf-a gde su nam nadležni izašli u susret kulturno i pravedno.
Sećaju se toga stari forumaši ako je ko ostao. Ali...pluskvamperfekat. Drago mi je što te sretoh na temi, u suprotnom ne bih učestvovala svakako. :)

Vučić: Studenti su favoriti na izborima​

Fonetdanas 12:38
Vučić: Studenti su favoriti na izborima 1
Foto: printscreen / TV Prva

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je studentska lista „favorit“ i da greše oni koji tvrde suprotno, navodeći da ne pobeđuje uvek favorit i da ostaje da se bore svojim planom, programom i idejama.

Vučić je novinarima tokom otvaranja Kuće eUprave i kreativno-inovativnog centra „Ložionica“, rekao da će se boriti kad „izbori dođu“, dodajući kako se nije uverio u principijalnost i programsku opredeljenost onih koji se „međusobno prepiru i tuku“.

„Glasovi se broje u kutijama, a ne na Iksu ili Tviteru. Tako je po zakonu, a neki bi možda drugačije“, obrazložio je Vučić.

tacno tako. pogotovo mi sto se secamo kako je proticala pred petooktobarska prica

oni su barem nesto nudili, imali neku ideju, viziju (nema veze kako je na kraju ispalo)

a ovi danas? jedva koje slovo o politickom planu i programu
.
О да, обећавали су свашта, остварили ништа (за нас), они су се бтњ, енормно обогатили.

Какав план и програм ти треба да се процесуирају лопови???

То није политика већ елементарно право, основ људских односа од када цивилизација постоји.

.

Jeste, Blajbi i ja sam saznala tek sada kad sam došla.
Bili smo uljudniji svakako i znali da se solidarišemo uprkos razmiricama i sa neistomišljenicima, a da ne prostačimo.

A i ujedinili smo se u par mahova svi bez izuzetka sa ovog pdf-a gde su nam nadležni izašli u susret kulturno i pravedno.
Sećaju se toga stari forumaši ako je ko ostao. Ali...pluskvamperfekat. Drago mi je što te sretoh na temi, u suprotnom ne bih učestvovala svakako. :)
Et, zadovoljstvo je i moje.

Šta sam ja sve ovde pisala posebno na LjiSu
.. ! 🥴😎... Ovo je forum, ovde sam privatno, ne zadtupam nikog čak ni sebe 😊... Pomenula sam da radim tamo jer imam neposredni uvid, ali ne ovde nisam ni prof ni mama ni prijateljica ni kuma ni ostale funkcije u životu, već ja. Zato forum i služi.
Niti blamiram nekog niti predstavljam.
Vidiš da imamo avatare. Moj je daleko provokativniji nego što možeš zamisliti, namerno. Ako ti ne možeš da razdvojiš privatno od poslovnog ja mogu

Nije stvar u tome šta ti ili ja možemo da razdvojimo već kako sve ovo što mi ovde pišemo doživljavaju posmatrači sa strane koji ovo čitaju.
I ja sam pre 15-20 godina ovde harala po ljis-u ali kada sam prešla ovde tamo se nisam vraćala, ne seća se toga ni Mario iako smo bili najbolji drugarčići :D

Mene je ovde na primer prepoznao čovek iz rl, po pisanju, okačila sam se samo jednom daaavno i nije po tome, ne vidim ga više ali u tvom slučaju recimo, moja rođaka je profanka u Internacionalnoj gde ti reče da radiš i uopšte nije teško saznati sve o nama ako to neko hoće, a ponavljam ovo je čitan forum i ako se toliko gorljivo zalažemo za nešto da smo spremni i da vredjamo neistomišljenike najbesprizornije, nikad nismo sigurni do čega to može da dovede i kakav utisak da ostavi , to sam naglasila .

Уколико мислиш на кориника "Вучији чопор", морам да ти кажем да је у питању један мулти талентовани господин човек. Искрен и поштен саговорник, са огромним искуством изнањем.

Back