Uskoro vakcina protiv raka?

Ja bi pre glas dala za metodu frekvencijama , nego za vakcinu

Negde sam čak pročitala da u Zagrebu ima klinika koja leči pacijenete , poput Rejmonda Rajfa, sa frekvencijama...Ne sve vrste tumora, ali neke da.
Ako je ovo u donjem linku tačno, sto posto bih se opredelila pre za taj način , nego za vakcinu.

"Kako se tretmanom frekvencijama 1933. god. uspešno lečio rak – Priča o leku koji je sakriven – Alternativna Medicina" https://alternativnamedicina.rs/202...esno-lecio-rak-prica-o-leku-koji-je-sakriven/
To nema nikakvog smisla jer se frekvencijama , bilo kakvim, ne utiče na rast ćelija tumora.
Kvazimedicina.

Ne znam da li znate da naš organizam svakog dana radi aktivno i ispravlja mutacije i eliminiše opasnosti ovakvog tipa, naš imuni sistem spontano eliminiše potencijalno maligne ćelije - upravo to radeT ćelije.
Problem je kada ih je više ili kada eskiviraju naš imuni sistem, vakcina bi bila biloška terapija koja bi stimulisala naš imuni sistem da to uradi temeljnije.

Naravno da se vrti oko para. Kapitalizam. Da jedan od tih milijardera ulozi recimo milijardu
dolara, kao Mask u AI, u vakcinu protiv raka... kroz cenu mora da se isplati trosak....
Ne znam ali zanimljivo je da se niko ne buni kada da pravo malo bogatstvo za mobilni telefon ili nešto slično niti se pita zašto to toliko košta ili da li je realno da jedan fudbaler ima za pikanje lopte basnoslovni novac za razliku od naprimer nekog istraživača. Svaka čast fudbaleru ili sportisti , sve je to lepo , ALI... Naopako smo društvo.

Naravno da se vrti oko para. Kapitalizam. Da jedan od tih milijardera ulozi recimo milijardu
dolara, kao Mask u AI, u vakcinu protiv raka... kroz cenu mora da se isplati trosak....
Vrti se i u socijalizmu.
Eno kubanska medicina samo što nije, najavljuju čudesni lek još od kad sam bio u JNA.
Više zarade ako tu milijardu ulože u rasprostranjivanje bolesti

Ne znam ali zanimljivo je da se niko ne buni kada da pravo malo bogatstvo za mobilni telefon ili nešto slično niti se pita zašto to toliko košta ili da li je realno da jedan fudbaler ima za pikanje lopte basnoslovni novac za razliku od naprimer nekog istraživača. Svaka čast fudbaleru ili sportisti , sve je to lepo , ALI... Naopako smo društvo.
Jesmo.
Cirkus je isplatljiviji od pravog posla.
Znam iz ličnog iskustva.
Danju radim osmočasovno radno vreme, pa plus još desetak hektara, a za osam radnih noći svirke u kafani mesečno zarađujem više nego od plate i poljoprivrede zajedno.
Fudbaler me stavi u mali džep

Jesmo.
Cirkus je isplatljiviji od pravog posla.
Znam iz ličnog iskustva.
Danju radim osmočasovno radno vreme, pa plus još desetak hektara, a za osam radnih noći svirke u kafani mesečno zarađujem više nego od plate i poljoprivrede zajedno.
Fudbaler me stavi u mali džep
Nisam nešto ni mislila na materijalnu nadoknadu koju bi istraživač trebao da uzme a po pravdi , nego pre svega sam mislila na finansiranje istraživanja.

Mislim da nije to stvar , ne može se zaustaviti istina opštedobra. Ne sumnjam da postoje neke finansijske malverzacije , ali ne ide to toliko daleko.
Preventiva mora da se radi bolja , sprečiti , ne lečiti , izlečiti itd.
Najbolja preventiva je izjednačiti šećer sa heroinom
Od kad ljudi jedu šećera u ovim današnjim količinama raste i broj obolelih

Back