gost 46745
Veoma poznat
- Poruka
- 12.490
samo ti besediraj 
al ovo vam niko nece citati ... bolje predjite na pp
ako cete pisati samo za vas dvoje
al ovo vam niko nece citati ... bolje predjite na pp
ako cete pisati samo za vas dvoje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dal je normalan ovaj sto pise monolitne blokove teksta dugacke po pola metra
I ti bi nekog da upoznas preko neta
e neka si mu kazaoVako to izgleda ................. onda se lepo zapitaj sta izvajani , nabildovani lepotani sa motorima i jahtama traze na tim mestima , vazi i obrunuto .svi sa faksom , pola doktora nauka , devojke ko sa reklama .Ako su bas te face ili novcanici , mogu sve naci i u RL .Nesto im svakako fali , traze se zrtve , prevaranti , navlakuse i sta sve ti je moguce .Pak naravno , ako vidis nesto osrednje to te ne zanima jer si to vec imala ili imao u zivotu , sto je sasvim normalno..

Dal je normalan ovaj sto pise monolitne blokove teksta dugacke po pola metra
I ti bi nekog da upoznas preko neta

Eto vam decice savet od babe dlakave![]()
... a nego ... ko i svaka forumasica koja drzi do sebe , moram da gajim brKiKi Hoću da upoznam muškarca za ozbiljnu vezu. Volim tolerantne,vredne i inteligentne muškarce. Nije mi bitno koliko ima škole, već koliko ima interesovanja. Radije bih nekog ko je razveden ili udovac, kao što sam i ja.A sta ti ustvari zelis , ocekujes ... bas me zanima![]()
Ovo jeste ono na šta se nailazi na tim sajtovima i samo je druga strana moje priče. S tim što se ja nisam osvrtala na fotke kao iz reklame,jednostavno sam prelazila preko njih. Komunicirala sam sa muškarcima kojima globalno profil deluje prosečno,životno. Jednog od njih sam i upoznala. Skroz mi je delovao kao i na sajtu, ali se jednostavno nismo skužili.Vako to izgleda . Kad si u nekom zimskom bedaku , a misleci da nesto si propustio sto si hteo a nisi imao , put te nanese preko reklama do tih siteova.Naravno, da neces u startu staviti svoju sliku , kao i sto na fotografijama forumasa "svaki deo" postoje lazne slike.Kada si pregledala izbor mogucih kandidata , onda se lepo zapitaj sta izvajani , nabildovani lepotani sa motorima i jahtama traze na tim mestima , vazi i obrunuto .svi sa faksom , pola doktora nauka , devojke ko sa reklama .Ako su bas te face ili novcanici , mogu sve naci i u RL .Nesto im svakako fali , traze se zrtve , prevaranti , navlakuse i sta sve ti je moguce .Pak naravno , ako vidis nesto osrednje to te ne zanima jer si to vec imala ili imao u zivotu , sto je sasvim normalno.Jednom sam napravio zenski profil , joj kakvih sam se gluposti nacitao, pa ne mogu da verujem da ne postoje obziri ponasanja , ne mogu da verujem da se zene na ta pisma pale , neverovatno.Jedino sto mogu svima da predlozim u net vezama , ili samo sala na distanci bez fotke , ili upload njegova ili njena fotka na google images pa da vidis da li je neko iz naseg rl ili skinuta slika.
Hoću da upoznam muškarca za ozbiljnu vezu. Volim tolerantne,vredne i inteligentne muškarce. Nije mi bitno koliko ima škole, već koliko ima interesovanja. Radije bih nekog ko je razveden ili udovac, kao što sam i ja.
Vako , to znaci po tvom statusu , najbolje neki sterilni muskarac , oko 4,5 banki koji ce imati dosta strpljenja i ljubavi prema tebi i porodici .Chim ga nadjes , to ne ispustaj bez obzira na sve njegove mane .Hoću da upoznam muškarca za ozbiljnu vezu. Volim tolerantne,vredne i inteligentne muškarce. Nije mi bitno koliko ima škole, već koliko ima interesovanja. Radije bih nekog ko je razveden ili udovac, kao što sam i ja.
A od zemlje da poseduje samo onu u saksiji od cveca. 
To je jedna od kombinacija, ali ne i jedina. Najprirodnije mi je da muškarac u tim godinama ima decu i prihvatila bi ih kao sastavni deo njega.Vako , to znaci po tvom statusu , najbolje neki sterilni muskarac , oko 4,5 banki koji ce imati dosta strpljenja i ljubavi prema tebi i porodici .Chim ga nadjes , to ne ispustaj bez obzira na sve njegove mane .
A od zemlje da poseduje samo onu u saksiji od cveca.
![]()
Ne slazem se da se iz pisane reci moze olako otkriti neciji stvarni karakter. Jer, ljudi cesto u virtualnom svetu u mnogo cemu daju sebi oduska, sto znaci da ne misle sve ono sto i pisu. Kao i u zivom kontaktu, ne misle uvek ono sto kazu, a neke stvari ne kazu . Smatram da otkrivanje necijeg karaktera je ponekad zamaranje bez potrebe. Ljudi misle kao eto otkrice ne znam kakvu konacnu apsolutnu istinu o nekoj osobi. Ljudi ponekad i ceo zivot provedu sa nekim pa ne dokuce kakav je ko zapravo. Smatram da je to zato sto ljudi nisu samo pozitivni ili samo negativni(pa da kao u izlogu odaberemo samo oo sto nam se dopada), vec i jedno i drugo. Covek je celina, sastavljea od najmanje dve a ponekad i vise strana. Samim tim, ljudski karakter je prirodno odredjen kao dvostran, visestran, slojevit. Ne verujem u postojanje crno bele varijante, tipa samo dobrog ili samo loseg u coveku, vec obostrano i dobro i lose. I razne nijanse izmedju.
Iskrenost je osnova, ako se može uspostaviti i održati ...
Ja sam u komunikaciji vise ono... shootgun
Pretpostavljam da zato cesto drugima idem na zivce.
Al sta cu, taki sam, to sam ja, barem jednim delom.Verovatno nisi imao prilike ...
Budi otvoren, iskren ...