musakesadzija
Ističe se
- Poruka
- 2.077
ma dobro , ovo je zezancija , ali ma koji titraji u maju punim 40 , samo moze da me fati neka nuroza za mladosthu . moze biti nekad i neka srodna dusa , za bivsu nisam to bio
.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma dobro , ovo je zezancija , ali ma koji titraji u maju punim 40 , samo moze da me fati neka nuroza za mladosthu . moze biti nekad i neka srodna dusa , za bivsu nisam to bio.
obriši potpis i trenutnu, a zatim stavi neki muški yebozovan avatar... nauči par pametnih (komplikovanih) fraza, ako si duhovit još bolje... i glumi da si nepristupačan i nadrkan.
same će se jave.![]()
.................. osoba moze da glumi neko vreme, a pre ili kasnije otkrijes.
glumata se i laze i uzivo i isto ne/provaljuje i ne/prekida
................,meni se jedna lazno facom predstavila al sam joj pos po istoj svrsavo preko 2 god![]()
ha ... i sa 40 ti je sve zavrseno
kad budes bas bas mator i kad se zatelebesas , videces kako rade titraji
aj zdr ... samo sam navratila bzv
... i sad ce meni neko reci da ja u 40 znam koja je prava a koja je pogresna .
pa nisam znao da je faca njene drugarice..golo telo je bilo njeno..zvala me na mob po 5-6 sati smo pricali..pa neki izgovori sto ne stize i ne moze da se vidi..tu joj keva..pa putuje..i na kraju je navatam na ulici kako prica sa mnom..bwahahai nije te mrzelo da se bakces njome ?![]()
Neverovatno ! to neka klinka ?.i na kraju je navatam na ulici kako prica sa mnom..bwahaha
шта и још увек сте преко интернета? где су деца, брак, заједнички живот, ово, оно..Verujem u upoznavanje preko neta i dozivela sam to eto skoro 5 g smo zajednoUpravo kuckamo na 2 kompa
To se desi ili ne nema tu treceg
A?briliant , ?Nemoj da brigas saradjujemo i radujemo se potencijalnoj apokalipsi
evo prosle godine opstina dade prvacima kompove i tel , brilliant
Virtuelno povezivanje ljudi širom sveta postalo je bitan deo globalnog društvenog fenomena. Ubrzan tempo savremenog života, čiji je nusprodukt sve veća međuljudska otuđenost, dobila je saveznika u borbi protiv usamljenosti. Uloga socijalnih mreža postaje tako sve značajnija. Upoznavanje preko Interneta, koja se od bezazlenog četovanja mogu pretvoriti u ozbiljnu vezu, više nije zanemarljiva stvar. U davna vremena isticala se bitna uloga ljubavnog posrednika, poznatog kao provodadžije. Iskustvo mu je bilo od presudnog značaja, jer se njegov zadatak svodio na prepoznavanje stvarnih potreba usamljene osobe. Nakon toga, provodadžija se upušta u misiju savetovanja u cilju posredovanja do druge polovine. Međutim, uspeh nije zavisio samo od njega. Novopečeni par zajedničkim snagama gradio je svoju sreću, kojom je provodadžija samo “kumovao”. Često se njegova uloga u društvu uzdiže, podjednako koliko i potcenjuje. Ipak, ne sme se osporavati umetnička crta takve umešnosti da se prepoznaju prave osobine kod ljudi, koji bi mogli da budu potencijalni ljubavni partneri.
Usamljenički život svakako nije poželjan. Statistike pokazuju da na dužinu života utiče i sama činjenica da li ste u sretnom braku ili ne.
Kada se akcenat, pri upoznavanju, stavlja na duhovnu i intelektualnu stranu, naspram ponekad površne estetike, onda virtuelna komunikacija postaje smislenija. Upravo je to i problem modernog društva – ljudi sve manje otvoreno razgovaraju. Emocije se potiskuju, a iskrenost se ne smatra vrlinom. Licemerje savremenog društva često ume da bude veliki problem. Kako bi se ljudi ponovo spojili i družili, a da to bude neposredno i spontano stvorene su društvene mreže. Istorijat provodadžije zanimljivog je sadržaja, pa ne čudi i što je njegova uloga kroz vekove opstajala, samo u izmenjenom obliku. U tradiciji srpskog naroda vladao je običaj da starija žena ili muškarac preuzmu na sebe obavezu bračnog spajanja, a po angažovanju neke od strana (mladine ili mladoženjine)… Danas to i dalje postoji, samo na drugačiji način prikazano, kroz sve popularnije speed dating-e, ali i putem online komunikacije. Posrednik pri upoznavanju je ipak nužan, ako ništa drugo bar da objektivno prepozna nešto što će se kasnije samo pokazati. Koliko se može putem Interneta ostvariti uspešna ljubavna veza? Da li je koncept provodadžije u elektronskoj formi novi vid dobrog posrednika i savetodavca u spajanju srodnih duša?
Odakle vam te ideje? Vidim nekoliko slicnih postova i bas ste negativni... Niko nece biti neljubazan prema vama ako mu normalno pridjete, evo ja sam devojka, izlazila sa drugaricama... Nikad nismo bile ni drske ni neljubazne, nemojte da se uvredite, ali s kim se uopste druzite, pitam se... Naravno, ne mozete da ocekujete da cim nekom pridjete da se podrazumeva da ce se desiti nesto, isto kao sto ni mi ne ocekujemo da ce neko pasti na guzu samo zato sto smo mu se nasmesile i caskale s njim. Potrebno je da se ljudi upoznaju i shvate da li moze da bude necega ili ne... I te ideje da eto nista ne treba da bude po muskoj logici... To su jednostavno gluposti, neka logika moze da bude dobra ili losa, necu je sigurno otpisati zato sto je predlagac muskog pola...