Upoznavanje preko Interneta

Zdravo svima,
Relativno sam nova na forumu, a ima puno zanimljivih tema,pa ću krenuti od ovog najsvežijeg iskustva.
Pokušala sam preko jednog sajta da upoznam nekoga, ali koliko vidim, ljudi se uglavnom zabavljaju četovanjem. Površna zabava za koju nemam vremena. Doduše, upoznala sam jednog lika, koji je duže na sajtu i čovek mi je fino dao do znanja da sam na pogrešnom mestu. On je jedini bio pristojan i kontaktirao me tako što mi je rekao da imam interesantan profil i da bi voleo bolje da me upozna. Sva ostala obraćanja su bila tipa : Ćao, mače ili Ti si ljubav mog života... Zanimljivo je bilo da bilo kome da sam ja poslala zahtev,nije mi se obratio... Sa jednim od likova sam otišla da se upoznam i apsolutni je doživljaj bio kao i preko neta.Vidjala sam i klince žigoloe, klince koji favorituju tetke i svašta nešto. Uplašila sam se i obrisala profil.
Ja najviše volim spontano upoznavanje, ali imam sve manje prilike za to. Radim od kuće i to udarnički,imam puno obaveza oko dece i na kraju, nemam ideju gde se kreću ljudi od 4 banke....

Vako to izgleda . Kad si u nekom zimskom bedaku , a misleci da nesto si propustio sto si hteo a nisi imao , put te nanese preko reklama do tih siteova.Naravno, da neces u startu staviti svoju sliku , kao i sto na fotografijama forumasa "svaki deo" postoje lazne slike.Kada si pregledala izbor mogucih kandidata , onda se lepo zapitaj sta izvajani , nabildovani lepotani sa motorima i jahtama traze na tim mestima , vazi i obrunuto .svi sa faksom , pola doktora nauka , devojke ko sa reklama .Ako su bas te face ili novcanici , mogu sve naci i u RL .Nesto im svakako fali , traze se zrtve , prevaranti , navlakuse i sta sve ti je moguce .Pak naravno , ako vidis nesto osrednje to te ne zanima jer si to vec imala ili imao u zivotu , sto je sasvim normalno.Jednom sam napravio zenski profil , joj kakvih sam se gluposti nacitao, pa ne mogu da verujem da ne postoje obziri ponasanja , ne mogu da verujem da se zene na ta pisma pale , neverovatno.Jedino sto mogu svima da predlozim u net vezama , ili samo sala na distanci bez fotke , ili upload njegova ili njena fotka na google images pa da vidis da li je neko iz naseg rl ili skinuta slika.

Vako to izgleda ................. onda se lepo zapitaj sta izvajani , nabildovani lepotani sa motorima i jahtama traze na tim mestima , vazi i obrunuto .svi sa faksom , pola doktora nauka , devojke ko sa reklama .Ako su bas te face ili novcanici , mogu sve naci i u RL .Nesto im svakako fali , traze se zrtve , prevaranti , navlakuse i sta sve ti je moguce .Pak naravno , ako vidis nesto osrednje to te ne zanima jer si to vec imala ili imao u zivotu , sto je sasvim normalno..

Eto ... kratak i jasan odgovor, sve sazvakano ... o chem dalje pricati :manikir:

Taman ste se nasli :D ... mozete uzivo razmenjivati visoko intelektualne metrazne mamutovce bez kraja i pocetka :)

kako ste oboje ''novi'' preporucujem da procitate Uputstvo za slanje poruka na forum
link ... klikni na njega ako zelite da vam se otvori i nesto naucite :andjeo:

http://forum.krstarica.com/showthread.php/406370-Slanje-poruka-na-Forum-(Odgovor-na-temu)

Sa posebnim naglaskom na

''Nakon što završite sa uređivanjem poruke, kliknite na posaljite odgovor i vaša poruka će se pojaviti na forumu.

Ako želite da prekontrolišete vašu poruku, pre nego što je pošaljete na temu, možete da koristite opciju pregledaj poruku ''

Znaci ... urediti , prekontrolisati ... pa poslati ... da bi i drugi mogli razumeti .:udriglavu:
Jasnije nemogu :rumenko:

Vako to izgleda . Kad si u nekom zimskom bedaku , a misleci da nesto si propustio sto si hteo a nisi imao , put te nanese preko reklama do tih siteova.Naravno, da neces u startu staviti svoju sliku , kao i sto na fotografijama forumasa "svaki deo" postoje lazne slike.Kada si pregledala izbor mogucih kandidata , onda se lepo zapitaj sta izvajani , nabildovani lepotani sa motorima i jahtama traze na tim mestima , vazi i obrunuto .svi sa faksom , pola doktora nauka , devojke ko sa reklama .Ako su bas te face ili novcanici , mogu sve naci i u RL .Nesto im svakako fali , traze se zrtve , prevaranti , navlakuse i sta sve ti je moguce .Pak naravno , ako vidis nesto osrednje to te ne zanima jer si to vec imala ili imao u zivotu , sto je sasvim normalno.Jednom sam napravio zenski profil , joj kakvih sam se gluposti nacitao, pa ne mogu da verujem da ne postoje obziri ponasanja , ne mogu da verujem da se zene na ta pisma pale , neverovatno.Jedino sto mogu svima da predlozim u net vezama , ili samo sala na distanci bez fotke , ili upload njegova ili njena fotka na google images pa da vidis da li je neko iz naseg rl ili skinuta slika.
Ovo jeste ono na šta se nailazi na tim sajtovima i samo je druga strana moje priče. S tim što se ja nisam osvrtala na fotke kao iz reklame,jednostavno sam prelazila preko njih. Komunicirala sam sa muškarcima kojima globalno profil deluje prosečno,životno. Jednog od njih sam i upoznala. Skroz mi je delovao kao i na sajtu, ali se jednostavno nismo skužili.
Zbog čega je loše staviti svoje fotke u samom startu?

Hoću da upoznam muškarca za ozbiljnu vezu. Volim tolerantne,vredne i inteligentne muškarce. Nije mi bitno koliko ima škole, već koliko ima interesovanja. Radije bih nekog ko je razveden ili udovac, kao što sam i ja.

Pa neznam koliko ti je i ovo mesto dobro za takvo upoznavanje i koliko mogucnosti pruza . Moje namere ovde su totalno drugacije , samo pisem na ovu temu.
Dosla sam sa posla , umorna , tusnula , presvukla i pijem kafu i druzim se . Dalje nemam namere ... mada ima ljudi koji se i ovde upoznaju lako i ima lepih prijateljstva . Sve je stvar senzibiliteta

Hoću da upoznam muškarca za ozbiljnu vezu. Volim tolerantne,vredne i inteligentne muškarce. Nije mi bitno koliko ima škole, već koliko ima interesovanja. Radije bih nekog ko je razveden ili udovac, kao što sam i ja.
Vako , to znaci po tvom statusu , najbolje neki sterilni muskarac , oko 4,5 banki koji ce imati dosta strpljenja i ljubavi prema tebi i porodici .Chim ga nadjes , to ne ispustaj bez obzira na sve njegove mane .
:ok: A od zemlje da poseduje samo onu u saksiji od cveca. :rotf:

Poslednja izmena:
Vako , to znaci po tvom statusu , najbolje neki sterilni muskarac , oko 4,5 banki koji ce imati dosta strpljenja i ljubavi prema tebi i porodici .Chim ga nadjes , to ne ispustaj bez obzira na sve njegove mane .
:ok: A od zemlje da poseduje samo onu u saksiji od cveca. :rotf:
To je jedna od kombinacija, ali ne i jedina. Najprirodnije mi je da muškarac u tim godinama ima decu i prihvatila bi ih kao sastavni deo njega.

Hm, čitam temu i mislim se da li da uopšte slovnem štagod, pa kad sam već zajeo, hajd' i da progutam...
Moja iskustva su pozitivna!
Upoznavanje partnera na ovaj način je lišeno onih preliminarnih problema oko uspostavlja primarnog kontakta.
Anonimnost (i administracija) nas uglavnom štiti od dosadnih i navalentnih,
a iz pisane reči se mnogo toga može otkriti o stvarnom karakteru potencijalnog partnera.
Iskrenost je osnova, ako se može uspostaviti i održati ...

Ne slazem se da se iz pisane reci moze olako otkriti neciji stvarni karakter. Jer, ljudi cesto u virtualnom svetu u mnogo cemu daju sebi oduska, sto znaci da ne misle sve ono sto i pisu. Kao i u zivom kontaktu, ne misle uvek ono sto kazu, a neke stvari ne kazu . Smatram da otkrivanje necijeg karaktera je ponekad zamaranje bez potrebe. Ljudi misle kao eto otkrice ne znam kakvu konacnu apsolutnu istinu o nekoj osobi. Ljudi ponekad i ceo zivot provedu sa nekim pa ne dokuce kakav je ko zapravo. Smatram da je to zato sto ljudi nisu samo pozitivni ili samo negativni(pa da kao u izlogu odaberemo samo oo sto nam se dopada), vec i jedno i drugo. Covek je celina, sastavljea od najmanje dve a ponekad i vise strana. Samim tim, ljudski karakter je prirodno odredjen kao dvostran, visestran, slojevit. Ne verujem u postojanje crno bele varijante, tipa samo dobrog ili samo loseg u coveku, vec obostrano i dobro i lose. I razne nijanse izmedju.

Poslednja izmena:
Ne slazem se da se iz pisane reci moze olako otkriti neciji stvarni karakter. Jer, ljudi cesto u virtualnom svetu u mnogo cemu daju sebi oduska, sto znaci da ne misle sve ono sto i pisu. Kao i u zivom kontaktu, ne misle uvek ono sto kazu, a neke stvari ne kazu . Smatram da otkrivanje necijeg karaktera je ponekad zamaranje bez potrebe. Ljudi misle kao eto otkrice ne znam kakvu konacnu apsolutnu istinu o nekoj osobi. Ljudi ponekad i ceo zivot provedu sa nekim pa ne dokuce kakav je ko zapravo. Smatram da je to zato sto ljudi nisu samo pozitivni ili samo negativni(pa da kao u izlogu odaberemo samo oo sto nam se dopada), vec i jedno i drugo. Covek je celina, sastavljea od najmanje dve a ponekad i vise strana. Samim tim, ljudski karakter je prirodno odredjen kao dvostran, visestran, slojevit. Ne verujem u postojanje crno bele varijante, tipa samo dobrog ili samo loseg u coveku, vec obostrano i dobro i lose. I razne nijanse izmedju.

Iskrenost je osnova, ako se može uspostaviti i održati ...

Verovatno nisi imao prilike ...
Budi otvoren, iskren ... Lako se prepoznaju foliranti ...

Radila sam u jednom birou koji je saradjivao sa Amerima. Kolege su se uvek sprdale da kad se piše mail, što više puta iskoristiš please, mail će bolje proći. Jednom se dogodilo da je koleginica napisala nešto u stilu "Ako nam ne pošaljete fileove, nećemo moći ništa da radimo". Odmah su tražili da se skine sa projekta.To jeste bilo tačno, ali postoji desetine načina na koje možeš da kažeš istu stvar, kao u realnom svetu.Pristojno i uljudno obraćanje svakome imponuje.Naročito u komunikaciji na forumima. Doduše, svi to kapiramo različito, pa se može svašta pročitati. Meni je net dobar za prvo upoznavanje ali više volim da sretnem ljude uživo. Govor tela mi je mnogo interesantnija pojava.

Ljudi ne vole ni one koji se stalno snebivaju i izvinjavaju. Ili kada su previse uljudni ili povuceni. To sam takodje primetio. To se cesto protumaci kao nesigurnost. Osim toga, mislim da ne postoji ziv covek koji non stop moze biti fin i uljudan, 24h dnevno, 365 dana u godini. Bez obzir a o kojoj vrsti komunikacije se radi. Ne znam... mene recimo odlikuje ostrina u komunikaciji, i verbalno nadmudrivanje. Tako sam navikao, ne znam. Takav sam formiran. Naravno, trudim se da budem pristojan, ali mozda je problem sto uglavnom kazem sve, sve sto mislim o nekom o necemu, odnosno za sve imam svoje misljenje, i vise manje ne stedim nikog. I najcesce je to sto kazem isitina. Odnosno, ispostavi se kao istina. A to ljudi bas ne vole. Ne vole ostru direktnost, vise vole kad im ides niz dlaku(mada je to cudno jer takodje ne vole ni previse snebivanja). A mene recimo iritira kad u komunikaciji(bilo uzivo bilo preko neta), moram previse da puzim niz dlaku. :) :mazi: Ja sam u komunikaciji vise ono... shootgun :koto: :) Pretpostavljam da zato cesto drugima idem na zivce. :) Al sta cu, taki sam, to sam ja, barem jednim delom.

Verovatno nisi imao prilike ...
Budi otvoren, iskren ...

Imao sam prilike za upoznavanja preko neta, za kontakte, dopisivanja, kao i za ostvarivanje i vise susreta uzivo, iz tih kontakata. I ne znam, uglavnom je sve zavrsavalao na jednom ili tu i tamo nekoliko izlazaka. Kao sto rekoh u gornjem tekstu otvorenost, direktnost, iskrenost cini mi se da ume da zivcira, posebno mozda zbog mog nacina, stila na koji to prezentujem, ostro, nedvosmisleno. Bez puno pardona. Mozda recimo to ne vole, pa im onda delujem kao drzak, egocentrik ili uobrazen. Ko ce znati.

Poslednja izmena:

Back