uporedni horoskop...

sinastrija.gif

Slican raspored planeta, od IC do MC tj sa desne strane meridijana sto govori o pasivnim stavovima i neodlucnosti. Ili bolje receno da u mnogo cemu je bitno da li se bliza okolina slaze sa ovim "spojem".

Spoj Meseca i Sunca u sinastriji je jako bitan faktor za bilo kakvu vezu. Osnov je svega i ovaj sekstil ukazuje na sklad i harmoniju. Ono sto i nije za neku pohvalu je to sto nema nikakvog aspekta izmedju Venere i Marsa jer su oni zaduzeni za pojacanje privlacnosti, pokazivanje i zadovoljenje potreba, razbuktavanje strasti... ali tu situaciju malo vadi sekstil Venere i Plutona...
Dupla konjukcija izmedju Meseca i Marsa kao i spoj izmedju Venere i cvorova ukazuje na poravnanje duga na ljubavnom i emotivnom planu.
Mesec, Mars ukazuju na privlacenje suprotnosti ali ukazuju i na odnos gde ozbiljno mozete patiti zbog stavova i ponasanja one druge strane u vezi.
Kao sto je ovde u pitanju.. Konjukcija njegovog Meseca i mog Marsa je u Devici, sto ukazuje da ga ja emotivno doticem, privukla ga svojim stavovima i ponasanjem, lose je to sto sa njegve strane to ostaje u vazduhu jer Devica vlada razumom vise nego osecanjima, i ne dopusta da se prepusti. Dok je vec na suprotnoj strani konjukcija mog Meseca i njegovog Marsa u Skorpiji, pa sta dalje da kazem.. Postoji opasnost, tacnije posto je to odnos koji postoji, a ne zamisljen, postojala je opsanost da ukoliko u ovakvoj vezi dodje do pojacanje netrpeljivosti, neslaganja jedino resenje je prekid. Ali to je tesko..obzirom na okolnosti..
Moja emotivnost ne dolazi do vanjskog izrazaja/ispoljavanja jer sam po sebi Mesec u Skorpiji - imam pakt sama sa sobom da ne pokazujem svoja najtananija osecanja.. kao i fizicka pojava koja govori "nedodirljiva"..daje samo podrsku da me povredi, i njegovo misljenje da cu se ja nekako vec izboriti sa tim, tj.da necu ni "osetiti" ako ode, kao gubitak..

Ali meni bas treba osoba koja je kao sto je on - cudna za druge, pomalo sirova, koja otvoreno govori o svojim namerama bez zadrske, kako bi u meni oslobodila svu skrivenu, potisnutu energiju, slobodu izrazavanja i odbrane stavova.
On cesto da bi promenio nesto i primenio svoju ideju, puno puta ce da donese odluku koja mu ne ide u prilog, narocito u cisto ljubavnom odonosu. Puno puta ce biti jednostavan i neosecajan a puno puta human i dobronameran.

On je primecen kod zenskog sveta tako da konkurencija ne izostaje...P.S.odnosi se na njegove planete u Skropiji kako i aspekti, i pozitivni i negativni..

Kada bi zajednicki usli u neki posao mogli bi da privucemo pozitivne i srecne okolnosti. A narocito jer se muska osoba bavi javnim poslom. Ukoliko bi trebali da resimo neku ozbiljnu situaciju to bi uradili sa minimum utrosene energije jer obostrano razumemo medjusobne ciljeve i slobodu.
Moja Venera u njegovoj VIII kuci prica o obostranoj ali pre svega njegovoj strasti prema teni - znaci definitivno nije ravnodusan... Da li ima nade, ..? Bolji dani..jer proslo je mnogo losih iza.. :(

Nisam se dotakla Saturna, jer samo njegov ima sekstil sa mojom Ve, Ne - pa jos vise pojacava moju vec postojecu vezanost i naklonost prema njemu. A to je trenutno problem..

http://charobnjak.net/index.php/topic,2711.msg34814.html#msg34814

Poslednja izmena od moderatora:
21.4.1987 beograd u 17:55

i 10. Jun 1989 ( ne znam u koliko je h - ali znam da je lav u podznaku) ...

jel moze neko ... stvarno bi mi puno znacilo.
Pa s obzirom da sam pocetnik po ovom pitanju, ja cu pokusati na osnovu onoga sto moze da se zakljuci a to je raspored planeta, da kazem bar ono sto mislim. Rekao si da je rodjena u Priboju(na Limu), a podznak Lav bi bio negde izmedju 8h i 11h prepodne. Ne bih postavila sliku sa nekim slucajno biranim vremenom jer raspored kuca ne bi bio tacan. A i dosta bi pomoglo, ali ajde ovako.

L=los aspekt (opozicija, kvadrat)
D=dobar aspekt (sekstil, trigon)
0=konjukcija

Tvoje Sunce u Biku ima 90kvadrat-tj.los aspekt sa njenim Marsom u Ribama, koji govori da ce ovde biti sukoba, borbe za prevlast, pa cak moze doci i do nasilja! U smislu - "vulkan pred erupciju". Odnos ce biti opterecen razdrazljivoscu i sklonosti da se raspravlja sa najmanjim povodom koji moze odvesti do ocigledne netrpeljivosti. Bice stalno prisutna teznja da se povredi onaj drugi. Mars je vrlo neugodan, sklon nasilju, impulsivnim reakcijama, preteranom riziku - pravi probleme. Posto bar znam da je taj Mars upao u voje 10 polje, eto na kom polju ti moze naskoditi sem na nervi sistem, na polju karijere.
Naravno govorim o trajnom odnosu.
Za pocetak uzas... :roll:
Medjutim.. Tvoje SUNCE ima 120-trigon njen URAN pokazuje = DA LI CE BITI UZBUDJENJA, AVANTURA, NAPETOSTI - DA LI JE MOGUC BRAK?
a posto je to dobar aspekt pokazuje i da ste oboje spremni da popustite i prihvatite razlike koje karakterisu Uran/ovde nju - je spreman da ne ignorise i ne prisiljava partnera i time mu ne povredjuje ponos. Brak je moguc. Takodje i tvoje Sunce ima sekstil sa njenim Severnim Mesecevim cvorom koji je upao u Tvoje 5 polje, zabave.. sto omogucava dobar duhovni i fizicki kontakt, pa je moguc i brak. To pokazuje da ti mozes lako da PRIDOBIJES partnera sto mu moze pomoci da se harmonicno izrazi.
Njeno Sunce s druge strane, ima kontakt s tvojjim Saturnom.
SUNCE-SATURN = ODGOVORNOST, TESKOCE, DOSADE, FRUSTRACIJE I OZBILJNOST VEZE?
Tacnije Sunce u opoziciji sa Saturnom: Saturn ili Ti moze prouzrokovati velike prepreke, jer imas mozda pesimisticki stav, suvise oprezan, nedostatak radosti, surovost. A Sunce - ona ce se osecati jako uskraceno i izigrano. Ako jos Saturn nastavi sa kritikama, partner ce morati da preduzme mere zastite jer ima potrebu za samoizrazavanjem, treba raskinuti vezu. Ukratno spoj koji daje dosadnu frustraciju.
Znaci s jedne strane joj pomazes da se izrazi cemu ona vec tezi, ali ima problem, a s druge strane pretrivanje mora odvesti u razdvajanje, radi njenog dobra.
Takodje njeno Sunce ima konjukciju sa Tvojim Marsom u Blizancima, pa moze doci do verbalnog povredjivanja, Jer ovaj aspekt nosi suparnistvo i povrede. Mars je vredan, pun elana i volje, ali svadljiv, lako plane i jos lakse se odljuti, ali nece ustuknuti pred Suncem.
Kvadrat njenog Meseca u Devici koji vec govori da su njene emocije vec stvar vise razuma, sa Tvojim Marsom u Blizancima bi se odnosio i na to kako i da li ce doci do zdrave razmene osecanja i seksualnog odnosa ili fizickog kontakta:
MESEC-MARS = DA LI CE BITI ONE PRAVE FIZICKE PRIVLACNOSTI I ZDRAVOG SEKSA?
A los aspekt uglavnom pokazuje:
E, nece! Pre ce te jedno drugo iritirati. Moguce je da se stvori vrlo nervozna atmosfera. Mars ce mozda i pokusati da uvredi partnera. Mesec je popustljiviji. Opet ima tu i dobar aspekt nejnog Meseca i Tvog Plutona, ali i Tvoj Mesec je 90njen Mesec. Ovaj odnos planeta govori ili da je u pitanju patoloska veza ili da ste
"krvni neprijatelji". Ona kao Mesec posto ima sekstil sa tvojim Plutonom oseca da je neobicno privlacis i ona je ta koja u tebi vidi olicenje braka ili partnerstva. Takdoje mozda si priemtio da citava generacija njena devojaka prema tebi to oseca jer ima je Pluton na istom mestu/i naravno istom sekstilu sa tvojim Mesecom. Pluton je generacijska planeta.
Ali ti mozes osetiti neki strah od nje, ili odbojnost ali isto tako njenu naklonost mozes lako iskoristiti jer vidis nejnu slabost prema tebi (nemoj tai padne na pamet :eek: )

Obostrano imate Merkur60Venera, sto olaksasva da nadjete put svojim idejama do jedno do drugog i da se omeksate, popustite malo, pa i ljubavna razmisljanja u istom pravcu (pa ... :think: ). Donekle moguca saradnja u poslu ili kroz posao postizanje kompromisa, zabave, ljubav, druzenje. Zajednicka putovanja mogu biti vrlo uspesna. Medjusobno dopunjavanje u raznim sferama.

Ali odnos Tvog Merkura i njenog Saturna ima kvadrat kao i sa njenim Neptunom, pa u patnerstvu ce biti prisutna neiskrenost, nerazumevanje, neke zablude, pogresno zakljucivanje. I ti ces najverovatnije zakljuciti nakon dugog, dugog premisljanja da je odnos besmislen i koliko je besmisleno ubedjivanje sa partnerom jer je krut i spor.

O medjusobnom fizcikom privlacenju ne treba puno govoriti jer su vam planete Mars i Venera u trigonu sto u najavi daje: postojanje i simpatija, naklonosti, zaljubljenosti, sklonost da se trosi novac i zajedno da se uziva. Ljubav u svoj prirodnoj i fizickoj velicini jer je prisutan veliki erotski naboj pa svoju potrebu za ljubavlju partneri ne bi trebali da kriju. Lako mogu sve postici. Na fizickom polju znaju kako da "odigraju svako svoju ulogu". Prihvatanje izazova.
Kao i sto njena Venera u trigonu sa Tvojim Plutonom, da ce postojati MAGICNA PRIVLACNOST: Moguca je duboka emotivno-ljubavna veza. Ukoliko se odlucite da se susretnete, ubracete plodove proslih kontakata. Jako dobar polozaj za ljubav, sex ili novac. :D
Ali ukoliko je ovde doslo do iznenadnog zaljubljivanja, o cemu govori i njena Venera u opoziciji sa tvojim Uranom VENERA-URAN = IZNENADNO ZALJUBLJIVANJE: DA LI CEMO SE RASTATI? sledi...da je moguce:
Nagli prekid zajednistva bez nekih vidljivih pokazatelja. ŠKOLSKI PRIMER RAZVODA. Nemogucnost da se odrzi ili da veza bude stabilna. Prisutna je neuskladjenost i nemoralne sklonosti. U nekim slucajevima i odbojnost, ali i nezreo pristup ljubavi. Na poslovnom planu, gubitci.
Sto donekle potvrdjuje i inkonjukcija(koja ukazuje na iritatibilnost)njeog Marsa i Tvog Urana, jer partnerstvo se moze porusiti zbog velike napetosti, enormnog izliva gneva i gubitka razuma jer ni jedna strana ne cini vise ustupke. Prekid partnerstva ili seksualnih odnosa zbog velikih prepirki. Uran je ovde dosta nepredvidiv i na njega se ne moze mnogo racunati. A Mars ce non-stop provociratri partnera. Veza koja nagriza, tinja i odjednom eksplodira i vise nikada nece biti kao sto je bilo pre. Resenje je da se partneri povremeno razdvajaju. Opazne situacije! Nesmotrena ljubavna veza. TESKA ISKUSENJA. :think:

Ni sa jedne ni sa druge strane ne postoji pozitivan aspekt sa Jupiterom:
tvoj Jupiter u Ovnu je u kvadratu sa njene dve planete u Jarcu; Sturnom i Neptunom. A njen Jupiter je u konjukciji sa Tvojim Chironom (bolna tacka) i opoziciji sa Saturnom. Kao sto je i Tvoj Jupiter u inkonjukciji sa njenim Plutonom.
Obostrano mozete doneti finansijske probleme, mozda uskracujuci podrsku, koceci polet ili nesto u vezi finansijskog odugovlacenja, a doprinos ima i Jupiter koji samo puno obecava i pravi greske u prosudjivanju, opet obostrano. U svakom slucaju postoji nedostatak uzajamnog postovanja. Pozajmljivanje novca i odugovlacenje duga ce biti aktuelni u zajdenici.
Dodatno objasnjenje: partneri ne mogu da se usaglase oko zajednickog cilja ili se nece postovati u dovoljnoj meri.

Ona kao Neptun u kvadratu sa Tvojim Jupiterom moze te navesti na pogresan put u smislu malverzacije, pa ces se ti osetiti izigranim, prirodno. Gubitak poverenja. Neptun ce iz partnerove velikodusnosti pokusati da izvuce neku korist, ali ce Jupiter posumnjati u iskrenost namera i otkrice taj marifetluk.
Dok inkonjukcija Plutona na Tvoj Jupiter: Ona ce tvrdoglavo odbijati tvoju ponudu, zivotnu filozofiju i standarde. Ti mozes slobodno ocekivati da partner bude jednostrana i osoba koja ne cini ustupke. Aspekt eksploatisanja partnera, vecih neuspeha.

Za ovaj odnos cesto se kaze: trpite posledice zbog krivice iz proslosti. Moguce je da izgubite sve. Pluton zloupotrebljava polozaj i moc, voli da dominira i cesto dolazi u sukob sa partnerom. Partneri koji do para dolaze na neposten nacin - koje na kraju izgube. Ne postuju pravila ponasanja, a posle tesko prihvataju posledice.

Eto ja toliko, ali opet ne moze se zakljuciti bas ni gde biste mogli najvise imati stete, ali globalno ukoliko se radi o love - zakljuci i sam.. :confused:

Dobar dan,

Verujem da Vas vec zamara da odgovarate na razna pitanja i da za dzabe trosite svoje vreme ali ako imate vremena ja Vas molim za savet.

Rodjena sam 27.11.1985. u Beogradu u 1.15 posle ponoci u dugoj sam vezi sa deckom koji je rodjen 26.06.1980. volim ga ali puno se svadjamo, pre nedelju dana me je zaprosio a otprilike u isto vreme je poceo da me zove covek sa kojim sam bila davno koji je ozenjen , ne zivi ovde , ima troje dece (9.04.1977.) i da mi prica kako sam ja ljubav njegovog zivota...i ja sam njega mnogo volela ...Sada sam u uzasnom raspolozenju jer iako volim svog sadasnjeg partnera ne znam da li bi mogla da provedem zivot pored njega sto nema veze sa skorasnjim pozivima od bivseg vec zbog mnogo razlika u misljenju i cestih nesuglasica a i da budem iskrena jako se cudno osecam zbog bivseg za koga sam davno mislila da je coveg mog zivota a sada mi se non stop vrte pitanja po glavi bez obzira na situaciju jednog i drugog da li treba nesto ponovo da bude izmedju nas?

Unapred zahvalna

Dobar dan,

Verujem da Vas vec zamara da odgovarate na razna pitanja i da za dzabe trosite svoje vreme ali ako imate vremena ja Vas molim za savet.

Rodjena sam 27.11.1985. u Beogradu u 1.15 posle ponoci u dugoj sam vezi sa deckom koji je rodjen 26.06.1980. volim ga ali puno se svadjamo, pre nedelju dana me je zaprosio a otprilike u isto vreme je poceo da me zove covek sa kojim sam bila davno koji je ozenjen , ne zivi ovde , ima troje dece (9.04.1977.) i da mi prica kako sam ja ljubav njegovog zivota...i ja sam njega mnogo volela ...Sada sam u uzasnom raspolozenju jer iako volim svog sadasnjeg partnera ne znam da li bi mogla da provedem zivot pored njega sto nema veze sa skorasnjim pozivima od bivseg vec zbog mnogo razlika u misljenju i cestih nesuglasica a i da budem iskrena jako se cudno osecam zbog bivseg za koga sam davno mislila da je coveg mog zivota a sada mi se non stop vrte pitanja po glavi bez obzira na situaciju jednog i drugog da li treba nesto ponovo da bude izmedju nas?

Unapred zahvalna

ne treba ti astrologija za te odgovore;)

ja bih izmedju raka i ovna uvek izabrala raka:mrgreen:

a posebno jer taj tvoj rak ima Mesec u znaku u kom je tvoje Sunce:)
mada i ovan ima :think:

joj sto ne volim ovnove:mrgreen:

pa da ovnovi i strelcevi jako dobro idu:)
imaj u vidu da sam skorpija pa iz moje perspektive je drugacije

a sta da ti kazem
taj ovan ti je ozenjen ima troje dece
nije eticki praviti sinastriju sa njim:zper:

Ma znam da nije eticki, ja sam bila s njim dok nije imao ni zenu ni decu...nije eticki sa njegove strane da me sad zove i da mi pomera mozak....al` uvek je sve bilo cudno izmedju nas!

Ja znam jako dobar sajt za citanje uporednih hosorkopa....

ali

znam da ne smem da ga postavim ovde :)
"Tvoj" sajt mi je opet bacio rukavicu u lice :(
Nego evo daj ja da pokusam da ovo oko Tvog uporednog iscitam s tobom, pa ako ti ista pomogne..u bilo kom pogledu :confused:
http://img691.imageshack.us/img691/3425/xxxb.gif
Inace Tebi je vladar 7-og polja Jupiter koji je retro i nalazi se u 5-om polju sto i ukazuje na mogucnost upoznavanja na mestu za zabavu, pritom je u Jarcu koji se mislim i najvise vezuje za novac - pa kontaj sama u odnosu na ono sto si pomenula da ces raditi neko vreme..ko zna zasto je to dobro.
To sto je retro ukazuje i na to da sama stvaras sopeveni moral, ideale a ne ono cemu te uce, ta tako i sama stvaras sliku onoga ko je tvoj idealni i odgovor treba da nadjes u sebi samoj, intuitivno ces doci do toga onog momenta kad se nadjes u situaciji zato se ne opterecuj time da nekog ispustas, prepustas.. ;)
Mada je njemu vladar 7-mog Mars i to u Skropji gde i tebi, pa moze i ukazivati na nekog ko je skorpijonskog duha, s tim da je njemu taj vladar u 2-om polju gde govori o zeni koja ce finansijski biti mocnija od njega, sto mislim da mu s jedne strane ne odgovara jer ga malo stavlja u podredjen polozaj. Tvoj je retro Mars pa ukazuje na manje zrazen takmicarski duh za spoljni svet, sem toga mozda se vise takicis sama sa sobom pa izgledas pasivnija. Opet dva Marsa u Skorpiji i to u konjukciji: MARS-0-MARS
Susret za akciju. Spajaju medjusobne slicne seksualne potrebe, jer postoji fizicka privlacnost medju njima. "ALI OVDE CE DA LETI PERJE!" kada se sukobe.

SUNCE-MERKUR = DA LI SE RAZUMEJU I MOGU DA SARADJUJU - INTELEKTUALNO?
Ovde je Tvoje Sunce u sekstilu sa njegovim Merkurom:
Dobar mentalni kontakt. Partneri mogu medjusobno skladno delati, i verovatno imati koristi od partnerstva ili druzenja. Sunce moze korektno i velikodusno zastupati partnera
Mercur ima ulogu u ovom kontaktu da olaksa komunikaciju medju partnerima, a Sunce da hrabri da bi se sprovede ideje i obezbedi prilike. Mercur ne treba da ima snagu, on treba da ima intelekt, a Sunce je za dramatiku.

SUNCE-VENERA = POSTOJI LI NAKLONOSTI i DA LI VAM SE SVIDJAM? DA LI SMO ZA LJUBAV?
Opet Tvoje Sunce u kvadratu sa njegovom Venerom:
Ako ste razdvojeni, zar nije dovoljan razlog da probate jos jednom? Nekako losija varijanta vaseg odnosa bi bila: Sunce nece uspeti da izmami partnerovu naklonost, radi u svoju korist, mozda mu je povredjen ponos, ranjena osecanja, ali on je taj koji moze biti diktator pa i egoista. Venera, moze biti jako koristoljubiva ili nesposobna da se suoci sa ozbiljnim. S druge strane, evo i potvrde o nekontrolisanom nagonu za ljubavlju, za nesklad u mnogim poljima, nepotrebnim troskovima, veza koja kompromituje.
Ovo iako je los odnos - kvadrat, ne mora uvek biti nesto sto daje krajnji ishod odnosa, bar se nadam tome ;) ;) ;)

Dok on ima Sunce trigon Tvoj Mars koji je retro:
Ovde zajednistvo moze biti plodno, jer postoji konstruktivna saradnja medju njima. Cak i suparnistvo smatraju prijateljstvom, jer ga svrstavaju u timski rad. Mars je taj koji sprovodi ono sto je osmislio partner, pa su moguce su mnoge zajednicke takmicarske manifestacije. Bice tu puno rada i borbe. Sklonost avanturama i mogucnost da zajedno postignu sve sto naume. Odnos ce biti skladniji kada je Mars muski, a Sunce zensko.
Ti imas Sunce opozicija njegovo Mars:
E bice ovde sukoba, borbe za prevlast, pa cak i nasilje! Ovo je vulkan pred erupciju. Odnos ce biti opterecen razdrazljivoscu i sklonosti da se raspravlja sa najmanjim povodom do ocigledne netrpeljivosti. Bice stalno prisutna teznja da se povredi onaj drugi. Mars je vrlo neugodan, sklon nasilju, impulsivnim reakcijama, preteranom riziku - pravi probleme.
Sve u svemu opisuje odnos koji je promenjliv, pa ukoliko trazis nesto kao mirnu luku, mozda ti ovakva klackalica nece odgovarati..

..a mozda Tebi i ne odgovara nesto kao konvencionalna veza.

Mesec vam nije povezan preko licnih planeta, vec preko ovih transcendentalnih, sto ne mora biti presudno:
Tvoj Mesec ipak ima konjukciju sa njegovim Uranom:
Uran preteruje u svemu, vrlo neuobicno pristupa, kao i u domu i porodici, lako ce animirati partnera. A Mesec bi trebalo da se posveti resavanju domacih pre nego partnerovih problema. Aspekt sklonosti perverzijama. Uran, ce na silu pokusati da sprovede nesto svoje, jer ne postuje pravila i ogranicenja, koristeci emotivnost partnera. Partnerstvo ce jenjavati vremenom. Nije ovo garancija neke dugorocne veze jer Uran stvara napetost. Iznenadni rastanak. Ako i ostanu zajedno bice ovo dve "ptice selice".

MESEC-NEPTUN = DA LI CE BITI ZANESENI I ZAVEDENI (PLATONSKA VEZA)?
A njegov je u opoziciji sa Tvojim Neptunom - Mesec ce mozda pogresno razumeti partnera, ali to ne znaci da je los. Ipak Klasican primer zavedenosti. Imaju krivu sliku medjusobno, jedno o drugom. Nece se medjusobno zadovoljiti. Sve u svemu: neki nedostatak emotivne vezanosti, bar po misljenju Meseca.

MESEC-PLUTON = KRVNI NEPRIJATELJ ILI PATOLOSKA VEZANOST?
NJegov Mesec ima trigon na Tvoj Pluton:
Mesec ce osetiti da je partner neobicno privlaci i ona je ta koja u njemu vidi olicenje braka ili partnerstva. To je susret uticaja silama izvan nasih moci. Susret s ciljem da partneri osveste emotivne probleme kroz pozitivan odnos. Pluton ce biti naklonjen cak citavoj generaciji ovog partnera. To jest Ti :mrgreen:

MERKUR-PLUTON = DA LI PLUTON MOZE UTICATI DA MERCUR PROMENI SVOJE MISLJENJE?
Posto je opozicja njegov Pluton a tvoj Merkur:
Pluton "ispira mozak" partneru. Mercur ne bi trebalo da se suprotstavlja partneru direktno jer ce izvuci deblji kraj. Pluton je vrlo tajanstven, krije sopstvene stvari, nemoguce je izvuci iz njega ono sto ne zeli da kaze. Susret ucenjivaca. Svasta moze da im padne na pamet. Puno svadja i rizika.
Opet Tvoj Mars je u trigonu sa njegovim Merkurom: Zdrava razmena ideja, gde Mars konstruktivno nagoni partnera i provocira njegov kriticki duh. Uspesno planiranje i sprovodjenje akcija. Odnosno ako se pitas da li ce za Tebe biti MERKUR-MARS = HOCE LI BITI VERBALNIH DUELA I USPESNIH SPROVODJENJA AKCIJA?

VENERA-SATURN = DA LI SE ZRTVA ISPLATI I KOJE SU TESKOCA U ISPOLJAVANJU LJUBAVI?
Ovde je Tvoja Venera pod opoziccijom od njegovog Saturna:
Saturn uskracuje zadovoljstva partneru, bezobziran ili strogih principa, a mozda postoje neke prepreke u stvaranju partnerstva. Venera je ta koja ce biti zapostvaljena. Verovatnije je da je Saturn spreman na zrtvu da bi se domogao dobiti, a mozda ce samo puno kritikovati partnera ili ogranicavati njene potrebe, talente i slobodu. Nece se medjusobno ceniti. Ali sigurno jednog dana ce morati oboje da se upitaju da li su vredni truda, muka i patnji?
To sto se privlacite neodoljivo kad se sretnete, o tom delu e ne moras da brines jer Tvoj Pluton trigon njegova Venerom:
VENERA-PLUTON = MAGICNA PRIVLACNOST: POSTOJI LI POLNA SVEST O POTREBAMA PARTNERA?
Moguca je duboka emotivno-ljubavna veza. Ukoliko se odluce da se susretnu, ubrace plodove proslih kontakata. Jako dobar polozaj za ljubav, sex ili novac. Ovo zadnje ja jako bitno, :mrgreen: emotivna vezanost nije samo na nivou ljubavnih odnosa.

Sto dosta i pokazuje to sto su vam jupiteri u konjukciji:
JUPITER-JUPITER = DA CE SE SLOZITI PO PITANJIMA FILOZOFIJE, MORALA I ETIKE?
Prisutna je uskladjenost, tolerancija, razumevanje, prihvatanje partnerovog nacina zivota. E sad ovo znaci da prihvatate odnos prema zivotu koji ima onaj drugi, a ne morate da prihvatate da po njima zivite, tj.da menjate svoju za nacin zivota onog drugog.
Njegov Jupiter ima sekstil Tvoj Saturn (opet retro :D ) i govori o:
JUPITER-SATURN = KAKAV IM JE PUT DO SRECE?(Susret na osnovu nekog duga).
Put do srece i ispunjenja postoji, ali je tezak i pun odricanja. Samo ukoliko su odgovorni i ozbiljni i skladno deluju posticice cilj, pa i solidnu finansijsku situaciju. Saturn ce stalno i razlozno proveravati i sprecavati partnera da previsoko poleti.

:bye:

Da li bi neko ukratko mogao da protumači moju kartu i kartu mog bivšeg dečka sa kojim sam bila u veoma dugoj vezi (9 god.), a raskinula pre par meseci? Da li postoje šanse da se pomirimo?:(

Moja karta

http://img66.yfrog.com/i/mojakarta.gif/

Njegova karta

http://img127.yfrog.com/i/njegovakarta.gif/
Pa ne znam draga, vezali ste se jako mladi..ti sa Venerom i Mesecom u Vodoliji, uf.ko moja mama, sanjiva i misticna, pa opet trazi neku promenu, za Venru u Vodoliji kazu da cesto ozene zato sto su lepe :) da ih niko ne dira i da ih cuvaju.
A tvoj muskarac: joooj, Mars u Skorpiji, pa magnetizam nikad ne moze da prodje nezapazen, pa gde jos da otvorim i vidim da je Lav/Bik..ako i nije bio tako lepuskast kao mali, onda je definitivno porastao u muskarca i po..posesivac; uvazavanje koje je postojalo izmedju vas mozda zato sto si ti i dosta zrelija bila i stroga, pa i pomalo naredjivacki nastrojena bila.
Jedino sto na prvu loptu videh da decko ima Merkur na Regulusu 29`Lava, u trigonu je sa Neptunom i Jupiterom, daje slavu u javnosti..jer se on bavi neki javnim poslom, mesta za zabavu, pise ili komponuje..ista?
Jesi li ti crnka ili se farbas u crno?

Poslednja izmena:
E..eee..s na sta mislis drugacije iz Tvoje perspektive? Da ih ne volis preterano ali si nepristrasna? Ili..

pa drugacije Strelcevi dozivljavaju ovnove nego Skorpije

ono sto smeta skorpijama
strelcu ne smeta
na to mislim

mada sam i ja podznak strelac:mrgreen:

pristrasna sam, ne volim tu naglost i nepromisljenost, zaletanje
cenim njihovu iskrenost,
ali tvrdoglavost koju ima vecina ovnova, zamara moj mozak

ali zato znam nekoliko izuzetno uspesnih i prijateljskih i ljubavnih veza
Ovan-Strelac:ok:

pa drugacije Strelcevi dozivljavaju ovnove nego Skorpije

ono sto smeta skorpijama
strelcu ne smeta
na to mislim

mada sam i ja podznak strelac:mrgreen:

pristrasna sam, ne volim tu naglost i nepromisljenost, zaletanje
cenim njihovu iskrenost,
ali tvrdoglavost koju ima vecina ovnova, zamara moj mozak

ali zato znam nekoliko izuzetno uspesnih i prijateljskih i ljubavnih veza
Ovan-Strelac:ok:
A pa dobro, znam i ja..ali ja nisam neki ljubitelj muskih Skorpijona uopsteno, iako sam Skorpija/Ovan..vise se ne oslanjam na taj opsti deo.

Back