rak-skorpija
Obećava
- Poruka
- 65
da da to je to 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da da to je to![]()
Vala bash...Tvoj vladar 7. kuce je venera koja je otisla u 9. kucu, kucu inostranstva, tako da je vrloooo moguce da tvoja buduca zena bude vezana za inostranstvo. Nisam bas sigurna za nacin upoznavanja, ali ovaj polozaj vladara 7. kuce najcesce po pravilu donosi takve partnete.
Pa meni se namece uvek slicna situacija, ako ne licno da su iz inostranstva i bukvalno onda da imaju neke veze.....Samo sto kod mene to inostranstvo dodje Jug Srbije...cenis da je sve tacno sto je rekla?![]()
Ne znam,i nemam link...ne znam koliko je verovati kepleru i treasure map-u ali meni pokazuje najbolje aspekte u brisbane-u(od celog sveta)za love and romance...to je ona debela crvena linija
ako ti nisi uspela mislis da ja necu?
ja verujem u cuda![]()
Pa ne vidim ja ovde trigon Me iz 9-og???ajde necu da ti rasprsavam iluzije, nije kod mene bilo nista tako bitno da gledam i natalne karte na forumu
ali i sam znas da moze da bude debelo razocaranje
a ako zivis u oblacima i nemas jasan plan kako da dodjes do nje samo gubis vreme
cija je ono karta?
tvoja ili njena
vec su ti napisale da ima jedan pokazatelj za partnera iz inostranstva
a ima i pokazatelj zivotau inostranstvu vl4 u strelcu u trigonu sa Me iz 9
A ja u "dzunglu"nisam zaljubljen ni u koga trenutno...
al imam jaku zelju da se odselim iz ove dzungle
Upozorenje ce mi stici od onih koji su zaduzeni za to. U pravu si, nisi ni traziojako lepo od tebe al to je offtopic ovde je tema uporedni horoskop![]()
Pa ne vidim ja ovde trigon Me iz 9-og???Mislis Venera? A ima i kvadrat sa Ju koji je drugi vladar 4-og?!
Nzucili su me inace da je ovaj aspekt obicno kod muskaraca koji ili ima vise srece sa udatim zenama ili to da je zaljubljen u nekoga ko nikad ne bi prekinuo ugovor (Ju-simbol)radi njega, tj.brak. E sad i drugi vladar 7-mog Me je yu 7-moj, pa to bi onda mozda i bilo ukoliko si za;jubljen u nekog u svojoj blizini ili imao duzu vezu vec, da bi mozda izlaz bila ova veza/brak preko tvojih granica? Sta mislite o tome?
to je sa astro.com synastrija mogu ja i moju i njenu da ppostavim ako treba
Da, ali ko sam ja da nekog skidam iz oblaka, ja najradije nikad ne bih sisla odatle...jer poslednji put dole je bio haos, i dalje je..ono nije sinastrija
moze biti samo dejvison ili kompozit
Pa ne vidim ja ovde trigon Me iz 9-og???Mislis Venera? A ima i kvadrat sa Ju koji je drugi vladar 4-og?!
Nzucili su me inace da je ovaj aspekt obicno kod muskaraca koji ili ima vise srece sa udatim zenama ili to da je zaljubljen u nekoga ko nikad ne bi prekinuo ugovor (Ju-simbol)radi njega, tj.brak. E sad i drugi vladar 7-mog Me je yu 7-moj, pa to bi onda mozda i bilo ukoliko si za;jubljen u nekog u svojoj blizini ili imao duzu vezu vec, da bi mozda izlaz bila ova veza/brak preko tvojih granica? Sta mislite o tome?
Konkretno Boko, odnosilo se na to sto ova osoba ima u natalu Ve90Ju0Ma...i neki aspekti koji to potvrdjuju, Uran na DC.. mada mozda se ipak desi chudoJel ovo vazi samo za muske horoskope???
Konkretno Boko, odnosilo se na to sto ova osoba ima u natalu Ve90Ju0Ma...i neki aspekti koji to potvrdjuju, Uran na DC.. mada mozda se ipak desi chudo![]()
I jaooo...