Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
питај Милана ТаротаRodjena sam 17.02.1984 u 08.05 u Beogradu-Zemunu, on je rodjen 31.07.1983 u 06.30 u Beogradu, ima li nade da cemo opet biti zajedno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
питај Милана ТаротаRodjena sam 17.02.1984 u 08.05 u Beogradu-Zemunu, on je rodjen 31.07.1983 u 06.30 u Beogradu, ima li nade da cemo opet biti zajedno
Pa s obzirom da sam pocetnik po ovom pitanju, ja cu pokusati na osnovu onoga sto moze da se zakljuci a to je raspored planeta, da kazem bar ono sto mislim. Rekao si da je rodjena u Priboju(na Limu), a podznak Lav bi bio negde izmedju 8h i 11h prepodne. Ne bih postavila sliku sa nekim slucajno biranim vremenom jer raspored kuca ne bi bio tacan. A i dosta bi pomoglo, ali ajde ovako.21.4.1987 beograd u 17:55
i 10. Jun 1989 ( ne znam u koliko je h - ali znam da je lav u podznaku) ...
jel moze neko ... stvarno bi mi puno znacilo.
Dobar dan,
Verujem da Vas vec zamara da odgovarate na razna pitanja i da za dzabe trosite svoje vreme ali ako imate vremena ja Vas molim za savet.
Rodjena sam 27.11.1985. u Beogradu u 1.15 posle ponoci u dugoj sam vezi sa deckom koji je rodjen 26.06.1980. volim ga ali puno se svadjamo, pre nedelju dana me je zaprosio a otprilike u isto vreme je poceo da me zove covek sa kojim sam bila davno koji je ozenjen , ne zivi ovde , ima troje dece (9.04.1977.) i da mi prica kako sam ja ljubav njegovog zivota...i ja sam njega mnogo volela ...Sada sam u uzasnom raspolozenju jer iako volim svog sadasnjeg partnera ne znam da li bi mogla da provedem zivot pored njega sto nema veze sa skorasnjim pozivima od bivseg vec zbog mnogo razlika u misljenju i cestih nesuglasica a i da budem iskrena jako se cudno osecam zbog bivseg za koga sam davno mislila da je coveg mog zivota a sada mi se non stop vrte pitanja po glavi bez obzira na situaciju jednog i drugog da li treba nesto ponovo da bude izmedju nas?
Unapred zahvalna
Uopsteno se Strelcei i Ovnovi mnogo bolje slazu..a ostatak natala je ipak presudan i bitniji.Joj ja ovnove mnogo volim...razne lepe stvari su mi se sa njima desavale....a jel` mi mozes reci nesto vise?
Uopsteno se Strelcei i Ovnovi mnogo bolje slazu..a ostatak natala je ipak presudan i bitniji.
Ja znam jako dobar sajt za citanje uporednih hosorkopa....
ali
znam da ne smem da ga postavim ovde![]()
Joj ja ovnove mnogo volim...razne lepe stvari su mi se sa njima desavale....a jel` mi mozes reci nesto vise?
pa da ovnovi i strelcevi jako dobro idu
imaj u vidu da sam skorpija pa iz moje perspektive je drugacije
a sta da ti kazem
taj ovan ti je ozenjen ima troje dece
nije eticki praviti sinastriju sa njim![]()
E..eee..s na sta mislis drugacije iz Tvoje perspektive? Da ih ne volis preterano ali si nepristrasna? Ili..pa da ovnovi i strelcevi jako dobro idu
imaj u vidu da sam skorpija pa iz moje perspektive je drugacije
"Tvoj" sajt mi je opet bacio rukavicu u liceJa znam jako dobar sajt za citanje uporednih hosorkopa....
ali
znam da ne smem da ga postavim ovde![]()
Pa ne znam draga, vezali ste se jako mladi..ti sa Venerom i Mesecom u Vodoliji, uf.ko moja mama, sanjiva i misticna, pa opet trazi neku promenu, za Venru u Vodoliji kazu da cesto ozene zato sto su lepeDa li bi neko ukratko mogao da protumači moju kartu i kartu mog bivšeg dečka sa kojim sam bila u veoma dugoj vezi (9 god.), a raskinula pre par meseci? Da li postoje šanse da se pomirimo?![]()
Moja karta
http://img66.yfrog.com/i/mojakarta.gif/
Njegova karta
http://img127.yfrog.com/i/njegovakarta.gif/
E..eee..s na sta mislis drugacije iz Tvoje perspektive? Da ih ne volis preterano ali si nepristrasna? Ili..
A pa dobro, znam i ja..ali ja nisam neki ljubitelj muskih Skorpijona uopsteno, iako sam Skorpija/Ovan..vise se ne oslanjam na taj opsti deo.pa drugacije Strelcevi dozivljavaju ovnove nego Skorpije
ono sto smeta skorpijama
strelcu ne smeta
na to mislim
mada sam i ja podznak strelac
pristrasna sam, ne volim tu naglost i nepromisljenost, zaletanje
cenim njihovu iskrenost,
ali tvrdoglavost koju ima vecina ovnova, zamara moj mozak
ali zato znam nekoliko izuzetno uspesnih i prijateljskih i ljubavnih veza
Ovan-Strelac![]()