@dena@
Primećen član
- Poruka
- 637
njegov mars kvadrat moj asc?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma mani se logike zeno!
Ljubav je odgovor na sve!
Nema srece ni tebi ni njemu ni sa detetom ako nema ljubavi,ljudi se nikad ne zapitaju,ako im se nesto ne da u odredjenom trenutku da je to mozda dobro i da ce kasnije uvideti zasto..
Tvoje je da slusas svoje srce a ne logiku,nadam se da shvatas..![]()
A koje je tvoje objasnjenje tih "tehnickih problema" ako su (skoro) svi uporedni aspekti harmonicni? Losi tranziti? Ako mozes posalji mi na PP vas Davison chart, bas me zanima da pogledam...Pozdrav svima. Bio sam zauzet dosta sa pisanjem za neke vaše časopise sada sam eto tu sa jednim problemom. Kako je moja uža specijlizacija mundana i natalna astrologija, sigurno ovdje ima većih talenata od mene za usporednu astrologiju.
Naime, mislim da sam našao nekoga tko mi je zapravo puno više od obične partnerice, rekao bih da je to netko s kim bih volio biti zauvijek.
Iz određenih razloga ne mogu staviti svoju i njezinu kartu, tako da niti ne tražim da bilo tko uspoređuje karte, sammo ću navesti one aspekte za koje smatram da su ključni i vi mi dajte svoje mišljenje o njima.
Ona i ja imamo fantastičnu konjukciju Sunca i Mjeseca u znaku Bika i to na 3 stupnju gdje je Mjesec egzaltiran. Moj je Mjesec njezino je Sunce. Tu se još našao i vladar njenog 5 polja merkur. Njoj je Sunce vladar 7, a meni je također Mjesec vladar 7. Ova konjukcija se odvija na vrhu mojeg 4 polja.
Što hoću reći, sada imamo neviđene tehničke probleme, kada bi pričao roman bi napisao o tome.
Ovu konjukciju Sunca i Mjeseca ne kvari ama baš ništa. A i pored toga imamo masu dobrih aspekata. Tipa vladari AC-a Saturni su u egzaktnom trigonu, Venera 120 Saturn, Jupiter 120 Jupiter, dakle ovdje se sve radi o egzaktnim aspektima, onda Venera 60 Jupiter itd.
Upoznali smo se kad je bila na snazi obostrana konjukcija Sunca sa Mjesecom.
Jedini negativni aspekt koji imamo je Sunce 180 Saturn ali u recepciji putem egzaltacije.
Čisto me zanima da li je ovo što sam naveo dovoljno za pozitivnu realizaciju po vašem sudu.
Moram se zahvaliti Ultimanu on mi je dao jako dobar odgovor, i zahvalan sam mu na tome, ali bi također volio čuti i vaša mišljenja.
Stedljiva kombinacija-slavicete rodjendan u isti dan,jos da se tada i vencate...Napravite jednu zurku,a dobijete 3 poklona![]()
Natali 03.08.1966. u 20 sati Kos. MitrovicaAko moze neko da mi kaze , da li ce se i kada,zavrsiti ovaj brak?!
Postalo je neizdrzivo...
Zajedno smo 22 godine...
Pozdrav svima
Da li neko moze da prokomentarise ovu uporednu karticu?Interesuje me sta dobro i lose ja donosim njemu i obrnuto?!Da li ova veza vodi ka necemu ozbiljnijem ?Hvala
[img=http://img41.imageshack.us/img41/4537/sink.th.gif]
Moja je unutrasnja kartica..........
Moze li neko da mi kaze nesto na temu ljubavi?
Da li cu uspeti uskoro da prebolim staru ljubav i da li mi se uskoro smesi veza sa nekim nazovi normalnim tipom,jer mi je u poslednje vreme po tom pitanju veoma lose?
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?rs=3;btyp=w2at;lang=g&nhor=1&cid=tsufilefmn5GQ-u1249938859
Hvala!
Ako neko zna da tumaci sinastrije neka pogleda i da svoje misljenje...
Primijetila sam da se moj suncev znak i znak u kojem je njegova 7. kuca poklapaju,kao i njegov suncev znak i znak moje 7. kuce.
Nismo u vezi.
Moja karta je unutra,a njegova spolja.![]()
odmah vidim da ti on jako odgovara jer ej tvoja kuca braka u njegovom mjesecevom znaku kao i obuhvata njegovu prvu kucu,kucu karaktera.
odgovara ti znaci duhovno i karakterno.
njegov mjesec-dusa ostaje u tvojoj Vi kuci,kuci bolesti,tebi iza ledja u stavri iza ledja bracnom partneru..sto niej dobro za odnos.tvoj saturn mu pruza ruku,zeli da ga zadtrzi ali kroz vrijeme samo ce ga ohladitui
njegova venera je u XII kuci u vodoliji pa bi se moglo reci da je sklon flertovima i tajnim vezama
nekazem da nema ljubavi ejr je njegova venera u tvopjoj V kcui,ali imate aspekt koji nece donijet trajanje a to je opozicija njegovog urana i tvog mjeseca.
njegov pluton kvadrira tvoj mars pa te demonski privlaci ali i razara,jer pluton je destruktivan,a saturn stoji nad tvojim marsom,sdrzi te,ali izigrava strogocu...sputava te u razvoju..imate znaci aspekte i trajanja i razdvajanja,sto ce prevagnuti pokazace vrijeme..