uporedni horoskop...

HVALA VELIKO! :hvala:
a jel to znaci da bi eventualno ja mogla da imam decu sa nekim drugim ako nas dvoje ne uspemo?
ili cemo imati mi nasu, ali tipa vestackom oplodnjom?
iskreno, nalazimo se u MNOGO napetoj situaciji, uvek je bilo dinamicno medju nama a u poslednjih par meseci sve intenzivnije i gore...
osecam se UZASNO samom i izneverenom... :sad2:
sve cesce bih digla ruke od svega i sve cesce razmisljam o definitivnom razlazu...
ne jer nema ljubavi, vec sto ne mogu vise da tripm toliko stres... previse ga imam odkad sam se rodila...
volela bih srecan brak i miran zivot.... ne znam da li cu to ikada imati.... :(:roll:
Mislim, da si pod stresom zbog dosta losih tranzita, iako ja ne volim tranzite.
Drugo, on sigurno od tebe ocekuje to dete (a ti jos vise), jer tamo gde je velika ljubav, normalno je da dete brzo dodje. Nekada i ne.
St se tice vestacke oplodnje, neznam nikoga sa tim, da usporedim tvoju i kartu te zenske.
Osim toga, oboje imate neke teske aspekte i zato si u stresu.
Moj savet je: pokusaj se umiriti jer ovo je jedna od najboljih Sinastrija, koje sam ja videla. Ljubav je tu i pokušaj živeti: u ime LJUBAVI!

Srećno!

Poslednja izmena:
Mogu li ja nesto da dodam?:) *dvaprsta*

Iscrpljena,iscrpljena....tebi, a i njemu ce uskoro,Saturn se mota oko asc,a znam kako je jer mi je jos gore,i ako zbog njega,i zbog tranzita batalis stvar,znaci da si slaba...izvini,ali stvarno ces se z.ajebati:)... mozda ces se posle kajati;) ne placi,izdrzi.

Iscrpljena,iscrpljena....tebi, a i njemu ce uskoro,Saturn se mota oko asc,a znam kako je jer mi je jos gore,i ako zbog njega,i zbog tranzita batalis stvar,znaci da si slaba...izvini,ali stvarno ces se z.ajebati:)... mozda ces se posle kajati;) ne placi,izdrzi.
Ovo ti je super savet, (already in the SKY)!

Treba izdrzati, jer vas dvoje ste se nasli, a sto je sada lose: nisi jedina! Drzim palceve za tebe i tvojeg dragog (i za tebe; "upINtheSKY"). Posle kise dolazi sunce, zapamti to.

ja, nazalost, vise ne verujem u ovu ljubav... ne kazem da je nema, jer je ima, ali TOLIKO smo razliciti i TOLIKO sam ZAPOSTAVLJENA, iscrpljena, izneverena.... :sad2:
a tako bih volela da to nije tako, ali jeste...
:(:(:(
Ne svidja mi se, kada tako pises. Kao da si dala neciju tudju kartu. Niste toliko razliciti. To se ne vidi u zajednickoj karti. Ako trpis ti, onda trpi i on, a na svoj nacin.

IZDRZI!

MNOGO SRECE!

ne kazem da ne trpi...:(

kada smo otisli kod lekara za starilitet prvo sto nam je rekao kada nas je video i kada smo se predstavili samo - VAS DVOJE STE UZASNO EMOTIVNI :roll::roll::roll:

najiskrenije... mislim da je nas jedini realni a ujedno NAJVECI problem DETE!!! :sad2::sad2::sad2:

svi ovi problemi su i poceli kada smo saznali da on boluje od azoospermije:(

ima li nade da imamo bar jedno normalno zdravo srecno nase biolosko dete? :(:(:(

i on i ja CELOG zivota mastamo o porodici i deci...
mi smo i razmisljali o hraniteljstvu/usvajanju ali bar jedno nase... da mu pevamo u stomaku, da se radujemo kada me sutira... pocinjemo da se sklanjamo od ljudi iz nasih zivota jer su svi ili trudni ili imaju bebulince...

MNOGO nam je tesko... MNOGO! :sad2::sad2::sad2:

p.s.hvala od srca

Oprosti, a ne snadjem se na tvojem planetu.

Pitaj normalno, u Forumu.

ne kazem da ne trpi...:(

kada smo otisli kod lekara za starilitet prvo sto nam je rekao kada nas je video i kada smo se predstavili samo - VAS DVOJE STE UZASNO EMOTIVNI :roll::roll::roll:

najiskrenije... mislim da je nas jedini realni a ujedno NAJVECI problem DETE!!! :sad2::sad2::sad2:

svi ovi problemi su i poceli kada smo saznali da on boluje od azoospermije:(

ima li nade da imamo bar jedno normalno zdravo srecno nase biolosko dete? :(:(:(

i on i ja CELOG zivota mastamo o porodici i deci...
mi smo i razmisljali o hraniteljstvu/usvajanju ali bar jedno nase... da mu pevamo u stomaku, da se radujemo kada me sutira... pocinjemo da se sklanjamo od ljudi iz nasih zivota jer su svi ili trudni ili imaju bebulince...

MNOGO nam je tesko... MNOGO! :sad2::sad2::sad2:

p.s.hvala od srca

Pa nije ni cudo sto vam je tesko, planete prilicno stvaraju stresne struje, :eek: ne treba se tako bas zaletati na nekih par finih aspekata za uporedni...Mora se gledati dubina odnosa. Globalno mislim da ce ovde biti tek vecih kriza...kad se aktivira dobro SA u Vagici...a to cudo cekamo 29.oktobra u 00.08h ;)...no nece odmah poceti da deluje bas, al kako kome...
sto se tice dece, verovatno da ih nece biti, nisam (sigurna) da ovaj vas odnos uopste opstaje....

ja, nazalost, vise ne verujem u ovu ljubav... ne kazem da je nema, jer je ima, ali TOLIKO smo razliciti i TOLIKO sam ZAPOSTAVLJENA, iscrpljena, izneverena.... :sad2:

a tako bih volela da to nije tako, ali jeste...

:(:(:(
Бркаш љубав и потомство.:(
Ти би сад на силу дете, а то је немогуће.
Види, ни твој натал, што се тиче потомства, није идеалан.
Не знам да ли си ти ишла на испитивања или само он, али ја не бих ни тебе занемарила у тој причи.

Како било, и теби, дефинитивно, стоји потомство у каснијим годинама.

О разводу ћеш размишљати најинтензивније кад ти транзитни Сатурн буде дошао на натални, а пре тога на Јупитер- за отприлике годину до две.

Али ја не саветујем развод. други брак ти не би био ни близу овога који имаш.
Да не кажем да би био чак и лош. Јер га симболише лоша венера, у изгону.

[/B]Pa nije ni cudo sto vam je tesko, planete prilicno stvaraju stresne struje, :eek: ne treba se tako bas zaletati na nekih par finih aspekata za uporedni...Mora se gledati dubina odnosa. Globalno mislim da ce ovde biti tek vecih kriza...kad se aktivira dobro SA u Vagici...a to cudo cekamo 29.oktobra u 00.08h ;)...no nece odmah poceti da deluje bas, al kako kome...
sto se tice dece, verovatno da ih nece biti, nisam (sigurna) da ovaj vas odnos uopste opstaje....
[/I]
:ok: Написах слично, а не видош шта си ти написала.;)
Поздрав!:heart:

ja se vec 15 godina lecim od policisticnih jajnika, znam ja za moju muku, ali ja sam, da citiram lekare "(lako) resiv problem", on ima skoro pa azoospermiju(nema spermatozoide), na nekom nalazu ima 0, na nekom 2-3(a normalan nalaz ima milione), zavisi od rezultata, tako da nije da nemamo bas nikakve sanse sa vantelesnom(kazu da je vazno da ih proizvodi), zato pitam :confused::(

da li nama stoji NASE dete, makar i u kasnijim godinama?
ranije su mi govorili da cu ja sa 30-31 roditi, njemu bi tad bilo 35-36, jel to znaci to "kasnije"? :(

p.s. i HVALA VELIKO!!!!! :worth::worth::worth:

Да, кад Сатурн умеша прсте, то је после тридесете.

Видиш, тај транзитни Сатурн, заиста може и дете да ти донесе...тек сад видех опозицију са Меркуром...чек да видим где је њему тад која планета...Јупитер му је у то време баш у 5. пољу што је један од најчешћих индикатора добијања потомства. ;) :)
Значи, наде има.:klap:
И немој да мислиш на развод- најтоплији савет. :)

Ти ћеш веома интензивно размишљати о разводу крајем 2009. године, па ће те то попустити, па ће те лудило уФатити опет око августа 2010. године...али од октобра може да се деси бебац, зато лепо ту енергију боље усмери на позитивне мисли, него на мрачење.

Знам ја да ти не можеш против свог Месеца у Раку, али сад кад бар имаш сазнање ( астролошко) да није немогуће....искулирај мало. ;)

Ne, nego od 2010. godine- oktobar 2010. godine. ;)

rekoh ja da sam tupava :rumenko::rumenko::rumenko:

sad se postavlja ono veeeliko pitanje, kako izdrzati do tada (a ne mogu da se vadim na trudnocu i hormone)... to je 15 meseci... jos taj kraj ove i avgust sledece.... uhhhh... :roll::roll::roll:

bice "veselo" :eek::roll:

p.s.a jel ima sanse da se on do ta dva perioda koja si pomenula popravi u odnosu na ovo sada, jer kako je krenulo necu ja izdrzati s njim do ovog avgusta, kamoli nesto dalje... :eek:

zadrt je, grub, lenj, inertan, zapostavlja me u svakom smislu, a svadljiv u persun... :(:(:(

p.s.HVALA i IZVINI :hvala::hvala::hvala:

rekoh ja da sam tupava :rumenko::rumenko::rumenko:

sad se postavlja ono veeeliko pitanje, kako izdrzati do tada (a ne mogu da se vadim na trudnocu i hormone)... to je 15 meseci... jos taj kraj ove i avgust sledece.... uhhhh... :roll::roll::roll:

bice "veselo" :eek::roll:

p.s.a jel ima sanse da se on do ta dva perioda koja si pomenula popravi u odnosu na ovo sada, jer kako je krenulo necu ja izdrzati s njim do ovog avgusta, kamoli nesto dalje... :eek:

zadrt je, grub, lenj, inertan, zapostavlja me u svakom smislu, a svadljiv u persun... :(:(:(

p.s.HVALA i IZVINI :hvala::hvala::hvala:

Prvo, ukoliko nekoga zaista volis, nemas vremena za kukanje nego lepo se baziras skroz na tu osobu i kako da mu pomognes....nema drame nema plakanja, dakle na tebi je da odlucis sta zelis. :think: I za sta si sposobna sve! Medjutim mislim da se vas dvoje slabo pronalazite i ne bi on bio takav samo zbog ove situacije i da ste na istoj talasnoj duzini....Verujem u cuda i tamo gde postoji magicna ljubav nema prepreka.....
Verovatno da ga i neke druge stvari muce i da polako dolaze neki zakljucci u njegovu glavicu...i promene mu slede, radikalne...I to bas, bas....posebno ce biti promena kada su u pitanju odnosi nebitno kakvi....Tu cesto dolazi do pucanja. I razlaza nebitno sa kime.
a sto se tice tebe, sama nisi dovoljno plodna. Tako da ne treba bas svu krivicu da svalis na njega. Kad sam videla tvoju kartu, mislila sam da si ti gl problem. Iskreno. :rumenko:
astroloski gledano ovakve stvari se i desavaju kao znak da su ljudi negde nekompatibilni. Jer beba je plod :heart: A cika Saturn nas tera da naucimo lekciju zarad naseg dobra...Mozda ga treba ipak poslusati...;)

Tupson zvani ja je shvatio sledece:

Imam tri opcije:

1. da se razvedem, budem s nekim drugim i tu imam dete od neke 2011, ali je diskutablino sta bi bilo i kakav bi sam brak bio /verovatno bih zazalila sto sam se razvela/

2. ostanem s njim i nastavim po starom iako saturn pokazuje da treba da se raskantavamo

3. ostajem s njim, ucim o sebi i svojim greskama (vec jesam pocela), pustim da njemu prodje njegov tornado ( do pre par meseci sam ja bila svadljiva, sad je on ) i nadam se zatisju s jeseni sledece godine ( a i bebulincu od oktobra 2010 ).
trudim se da izvucem ono lepo i da prihvatam zivot i njega i da negujem dobro u oboma.
mozda je to moj zadatak? da se na neki nacin zrtvujem sada, a onda ce i on da se promeni nabolje kad oseti da ima sigurnost u meni?
a onda, kada napokon shvatimo koliko je jaka i vazna nasa ljubav i prestanemo da budemo sebicni u bolu, onda i dodje bebulinac kao plod NASE LJUBAVI??? :eek:

ja bih ovo tri, ne znam da li je i koliko je realno?
da li je to to? da li sam shvatila sta mi je ciniti? :rumenka:

Да, то под три ти је чинити.

Поред тога, искулирај мало, па људи код којих је све уреду ( што код вас двоје није случај- ни код њега, ни код тебе) не могу да добију потомство годинама.

Зато, одмори мало, нађи себи занимацију и учи од Сатурна. ;)

Vide se razlike i sve sto je navela. ;)

Sta sam ja to navela?

Tu se vidi ljubav izmedju njih i to je ona sama priznala. Malo procitaj, sta je sve nasa draga "Eklipticna" napisala. Prava ljubavna prica.

Sto se ovo sve dogadja, je stvar stresa jer ne moze vise da ceka. Ja je razumem.
Osim toga ja ne bi isla na Sinastriju, koju neznam objasniti. Steta vremena i steta mojih zivaca zbog kriticara u Forumu.

I njega razumem, jer sam i ja prgava, menjam raspolozenje, kad mi ne uspe odmah, ono sto bi zelela: To je Bik-Vaga!

Toliko za sve "Profesore" na ovom Forumu.

ja bih ovo tri, ne znam da li je i koliko je realno?
da li je to to? da li sam shvatila sta mi je ciniti? :rumenka:

Ma mani se logike zeno!
Ljubav je odgovor na sve!

Nema srece ni tebi ni njemu ni sa detetom ako nema ljubavi,ljudi se nikad ne zapitaju,ako im se nesto ne da u odredjenom trenutku da je to mozda dobro i da ce kasnije uvideti zasto..
Tvoje je da slusas svoje srce a ne logiku,nadam se da shvatas..;)

Sta sam ja to navela?

Tu se vidi ljubav izmedju njih i to je ona sama priznala. Malo procitaj, sta je sve nasa draga "Eklipticna" napisala. Prava ljubavna prica.

Sto se ovo sve dogadja, je stvar stresa jer ne moze vise da ceka. Ja je razumem.
Osim toga ja ne bi isla na Sinastriju, koju neznam objasniti. Steta vremena i steta mojih zivaca zbog kriticara u Forumu.

I njega razumem, jer sam i ja prgava, menjam raspolozenje, kad mi ne uspe odmah, ono sto bi zelela: To je Bik-Vaga!

Toliko za sve "Profesore" na ovom Forumu.

Zao mi je Venus ali nisam imala nameru da nikog vredjam. Samo imam pravo ispraviti nesto ili dodati zbog doticne osobe. radi pomoci ...ja znam gde je moj nivo znanja i iskustva tako da sam van nivoa nadmetanja na forumima...forumi su mesta gde sam u prolazu...a to ako nekog ispravim ne znaci da se takmicim. Meni to nije potrebno.
Ja sam pogledala sinastriju i nisam iznela svoj stav autenticni stav ....o njoj. NO mnogo toga sam shvatila iz nje po nekim stvarima koje je rekla a ja citam izmedju redova...:mrgreen: Nije stvar stresa..... tako da....to je njen zivot. U svakom slucaju.....Ja sam Bik/Lav ne menjam tako raspolozenja.... A oni kojima sam radila licno mogu reci jesam li profesor ili ne. Toliko za tebe i slicne tebi...
a ja sam videla daleko bolje sinastrije ....takodje da napomenem mislim da je neko mozda cak i ti, ne znam, rekao da je ovo najbolje sto je video.Astrologija odnosa je vrlo diskutabilna i slozena za povrsne izjave. :cmok:

Poslednja izmena:

Back