Umro Dragan Marković Palma

пустимо сад ниске Страсти на страну:
-Да ли је он Јагодинце водио на тај Халкидики-џабе?
-Да ли је пољопривреднике водио џабе горе у Неку мађарску,аустрију?
-Да ли је и колико привукао страних Инвеститора?
Gledaj, Jagodina pre njega je bila neka varosica, a dobili smo statis grada zbog njega verovatno. Ima 35-6 hiljada grad a sa selima oko 70 tjst opstina. Da je izgradio jeste, ali cemo sad tek ceh da placamo, pogotovu sto je on koliko toliko drzao slamku. Ali, upropastio je Pivaru nasu cuveno, fabriku Elmos, fabriku Kablova itd.. tjst oterao u stecaj. Ubistvo novinara Pantica nije reseno od 2001god.

Gledaj, Jagodina pre njega je bila neka varosica, a dobili smo statis grada zbog njega verovatno. Ima 35-6 hiljada grad a sa selima oko 70 tjst opstina. Da je izgradio jeste, ali cemo sad tek ceh da placamo, pogotovu sto je on koliko toliko drzao slamku. Ali, upropastio je Pivaru nasu cuveno, fabriku Elmos, fabriku Kablova itd.. tjst oterao u stecaj. Ubistvo novinara Pantica nije reseno od 2001god.
ех бре,ко се не сећа јагодинског Пива..оног насмејаног Чиче са белом шубаром на Глави??
и ТОГ пИВА СТВАРНО ВИШЕ НЕМА :(..
оВО зајечарско узело неки Примат..

ех бре,ко се не сећа јагодинског Пива..оног насмејаног Чиче са белом шубаром на Глави??
и ТОГ пИВА СТВАРНО ВИШЕ НЕМА :(..
оВО зајечарско узело неки Примат..
Da, ja ga kao klinac pio. Cuveni cica. Doveo kao neke italijanske fabrike, gde ljudi rade za minimalac i pisaju u pelene, jer ne sme ni u wc da se ide. Parazita sto iz njegove stranke, sto iz sns koliko hocete. Zamenik snsa u Jagodini, je decko koji je isao sa mnom u srednju, a zavrsio Visu u Blacu, a bio zamenik gradonacelnika. Mada mislim da ce preletati dosta u sns. Kod Palme svi lekari, profesori, mnogo jaci kadar i zato je oduvao Sns

Opa Jagodinac, komsija.

...

Da vidimo ko jos teatralno žali za Palmom i da iz toga isčitamo sta se sve valjalo iza te pojave...

"Večeras pevam u tvoje ime, možda me tamo negde čuješ..." Tamara Milutinović slomljena zbog Palmine smrti​

https://www.telegraf.rs/jetset/vest...mara-milutinovic-slomljena-zbog-palmine-smrti

Da vidimo biografiju dotične persone s mikrofonom:

Tamara Milutinovic:
https://sr.m.wikipedia.org/wiki/Тамара_Милутиновић
Истакла се учешћем у деветој сезони певачког такмичења Звезде Гранда (2014—2015), након чега је била део девојачке групе Ђаволице

Dakle...
Jedan satanista manje...
Kao i Žeks - skoro uvek u crnom...a koji se krio iza maske "srpskog domacina"...

...

Kako se odmah nađu oni koji uzimaju Božiji sud u svoje ruke. Ako je nešto i lično grešio, sramota je da se iznosi javno. Sad kad čitaju ovo naši dušmani iz okruženja, a kojih ima na forumu, naslađuju se i kažu: vidiš kakvi su ovi Srbi. Za pokojnike je zato crkva uvela praksu da se za njih moli, daju milostinje, pale sveće i sl., da bi se očistili od greha. Malo je pravih hrišćana.
Браво. Ретко нормалан пост на овој теми.

Za jagodinu sam prvi put čuo kada mi jedna odatle rekla da sam seljačina sa naglaskom na i :)

Napravio Diznilend...tako i djavo nudi sarenilo dok ne zavrsis u paklu...

Prava pitanja su:

- Koliki je bio natalitet u Jagodini?
- Prosecna plata?
I sl.
...

S obzirom da se hvalio fondom "Trece dete", zatim nudio (bar promotivno marketinski) podrsku mladima koji se dosele i zasnuju porodicu u Jagodini....

- Dakle meni trebaju odgovori na ova dva pitanja da bi znao realnost njegovih projekata?!

...

Back