Umro Dragan Marković Palma

Neka mu je laka zemlja. Nedostajeće nam njegovo promovisanje vrednosti klasične muzike i aktivizam u afirmaciji manjinski prava homoseksualnih.
Он је требао и морао и био дужан да употреби сав Свој тадашњи(НЕСУМЊИВО ВЕЛИКИ) Ауторитет да ЈСО не буде расформирана и да се ти Људи(у крајњем Случају),буду постављени као Начелници најпрестижнијИХ наших Родова Војске ка коначном Ослобођењу свих србских Земаља.
Он је то дуговао ПЕЛЕТУ,АРКАНУ,ЛЕГИЈИ.
Нисам приметио да се залагао за тако нешто.

Rest In Peace GIF by Kochstrasse™

Он је требао и морао и био дужан да употреби сав Свој тадашњи(НЕСУМЊИВО ВЕЛИКИ) Ауторитет да ЈСО не буде расформирана и да се ти Људи(у крајњем Случају),буду постављени као Начелници најпрестижнијИХ наших Родова Војске ка коначном Ослобођењу свих србских Земаља.
Он је то дуговао ПЕЛЕТУ,АРКАНУ,ЛЕГИЈИ.
Нисам приметио да се залагао за тако нешто.
Да идемо корак даље:
-Зашто Драган Марковић Палма никад није процеусуиран пред хашким Трибуналом,зашто он никад није био ни под зНАКОМ ПИТАЊА око НОВОСТВОРЕНИХ ДОС-Власти док истовремено тада није имао ПОЛИТ -СТРАНКУ,није се слизао са Дачићем..?

Одговор је кристално јасан- Драган Марковић Палма је био Сведок-Сарадник западним Злотворима.

Iskreno mi je zao, to je covek koji je celog zivota stvarao uz sve svoje mane, a cim su ga Jagodinci glasali toliko puta uzastopce, znaci da im je valjao, i da je valjao.

U svakom slucaju, nije se pravio vazan, bio je covek iz naroda, tradicionalan, pomalo komican u svim ovim 'tranzicionim" vremenima, ali je nesto nekome zaista i pomogao.

Nije delovao kao neko ko ce da umre.

Neka mu je laka zemlja.

на вашој Сахрани ће вам свирамо-усне су му море балканско,класје су вам море панонско- кад Рус излети на Дунав :lol:,
си саставио Тестамент?
meni će da sbiraju neću neću dijamante od Halida, a testament ne pišem već će svi dobiti zakonski deo, i sve one skim sam imo snošaj i oni koje sam začeo

Iskreno mi je zao, to je covek koji je celog zivota stvarao uz sve svoje mane, a cim su ga Jagodinci glasali toliko puta uzastopce, znaci da im je valjao, i da je valjao.

U svakom slucaju, nije se pravio vazan, bio je covek iz naroda, tradicionalan, pomalo komican u svim ovim 'tranzicionim" vremenima, ali je nesto nekome zaista i pomogao.

Nije delovao kao neko ko ce da umre.

Neka mu je laka zemlja.

ЛОПОВ кЕРКИ,ЛОПОВ....
НЕМОЈ си наивна толико..
ти,као дражесно женско Биће:)...толико љупко..

Ее,Лопов..
јел ти стварно мислиш да је Он из Свог или Општинског Џепа делио "госпођама по 2 Хиљаде"?
Све то маркетиншки Трик како би се у неком Тренутку ,уочи неких избора на Име Самилости и Отвореног Срца..скупили неко Гласови.

ЛОПОВ кЕРКИ,ЛОПОВ....
НЕМОЈ си наивна толико..
ти,као дражесно женско Биће:)...толико љупко..

Ее,Лопов..
јел ти стварно мислиш да је Он из Свог или Општинског Џепа делио "госпођама по 2 Хиљаде"?
Све то маркетиншки Трик како би се у неком Тренутку ,уочи неких избора на Име Самилости и Отвореног Срца..скупили неко Гласови.
Mozda...samo ne verujem da je 20+ godina na istu foru uspevao.

Uostalom, meni je dovoljno da neko bude protiv parade, pa mi je samim tim zao tog coveka. Biti za porodicu danas, i tradicionalnih shvatanja, postala je hrabrost.

Back