Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 33.268
Kako nema?Који то политичар није нанео штету нашем народу од 45те?
Нема нити једног!
A Josip Broz Tito?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako nema?Који то политичар није нанео штету нашем народу од 45те?
Нема нити једног!
Класичан Издајник...Taj "srpski domacin" je:
1)
Kad je trebalo braniti Kosovo i ne odustajati od njega rekao "Kosovo se ne sipa u traktor"...kraj citata
Toliko o patriotizmu i srpstvu...
2)
Kad je NWO sekta ispirala nam mozak sa fejkcinacijom...on je promovisao najgoru od svih...vakcinisuci se Fajzerom...
Dakle bio korisni idiot NWO sekte...(to ga je na kraju i ubilo...)
3)
Mimo 1) i 2) da ne zaboravimo i bunga bunga partije i sl.
...
ciroza jetre3000 za gospodina...
Dosli mu glave bunga bunga partiji sa maloletnicama...+ holesterol... = Srcka verovatno
Ili ga pocistila duboka udba drzava da jos malo zaspinuje NS ili pocisti tragove...
...
Bog spava i baš ga je briga.
Tuđman i Mesić su 1991. govorili: Ne treba Srbe na vrbe, već Srbe na Srbe.
Nasedate na neprijateljsku propagandu. Nema ubijanja svojih ljudi. Sud, zatvor, bilo šta, ali bez ubijanja.
Imao je mana i okrvavio je ruke, ali je bio i sirotinjska majka. Mislim na Tita.Архизлочинац... Ранг са Степинцем
Бог све види и НИКАД не спава, пусти дрогираног Чварка...Mislim da ga je Bog vec ranije stavio u agendu...tako da istina...sada mozda vec spava...Ostale sluzbe rade i odradjuju vec zakazane voznje...CarGoToHell i sl.
...
Koji to mi kad i ti komentarišeš? Članovi porodice znaju i mnogo više nego ostali. Dobro je što znaš šta Srbiji treba ti koji ne živiš u Srbiji.Balkanske sitne duše. Pa možda će da pročita neko od članova porodice ovo što komentarišete. Definitivno treba Srbiji neko na vlasti sa strane. Ne iz Srbije i ne iz BiH. Iz inostranstva, da donese kulturu.
Ти који поштујеш НДХ ,,Патријарха" Гермогена немаш право никог овако да етикетираш!Ти Ендехазијаш, не треба да причаш у име Срба из Србије...
Eto, ispada da sam nadrogiran 365 / 7 / 24.Бог све види и НИКАД не спава, пусти дрогираног Чварка...
Onaj koji Kosovo izjednaci sa decilitrom goriva za traktor...mi je gori od Tudjmana!
...
Tko će sad umjesto njega na predsjedničku inauguraciju Donalda Trumpa?
Zasad. Za cirka 150-200 godina ni to neće važiti za bogate.Samo je smrt siguran posao
jes, Alaha mi, rajsko naselje u vidu dzehenemaБог нек му опрости грехе његове и нек му подари рајска насеља.
Velja kaže da je tu došlo do greške , kaže ubili su njega a trebali su drugoga . Koga drugoga ?, ko?, kada?, gde?, nije objasnio.samo da podsetim forumase, na smrt novinara Pantica, koji je ubijen 2001g u Jagodini