јанпи
Elita
- Poruka
- 21.176
Не знам? У вези чега? да морамо поштујемо Карантин.шта?Јеси заборавио како је претио Србима логорима у току пландемије?
Или до вас гастоса памет слабо допире?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не знам? У вези чега? да морамо поштујемо Карантин.шта?Јеси заборавио како је претио Србима логорима у току пландемије?
Или до вас гастоса памет слабо допире?
Možda neko iz Srpske nacističke stranke baci oko na taj posao sad kad nema ovog predofila...Његови Синови--ко други.
Јер,ако се не поступи по Наређењу--Многе друге УТИУЦАЈНЕ Главе ће да падну ..
ако их се Мариника докопа![]()
Многе друге УТИУЦАЈНЕ Главе ће да падну ..
ако их се Мариника докопа![]()
Није Србин... Комуниста јеDa, ali je Srbin. Naš je.
Nema veze. Naše je pleme. Treba se ugledati na Šiptare. Oni svi rade za istu stvar.Није Србин... Комуниста је
Па видим да не знаш...Не знам? У вези чега? да морамо поштујемо Карантин.шта?
Ти Ендехазијаш, не треба да причаш у име Срба из Србије...Nema veze. Naše je pleme. Treba se ugledati na Šiptare. Oni svi rade za istu stvar.
Šešelj se branio od kovida kupanjem u bazenu (hlor ...).Па видим да не знаш...
То ти је једина будала у Србији која је директно претила народу у сред репресије и ломљаве по митинзима против ковидових сведока...
Такву будалу само је Шешељ засенио ковид шизофренијом...
Sad ce da se pece u paklu.
Srbin sam. I imam i srpsko državljanstvo tj. Republike Srbije. Koji si ti faktor da mi popuješ?!Ти Ендехазијаш, не треба да причаш у име Срба из Србије...
Ти си ћутао боте...Dok je bio živ ćutali ste ko ptičke i slali na njega drogirane žene bez morala....
Kako se odmah nađu oni koji uzimaju Božiji sud u svoje ruke. Ako je nešto i lično grešio, sramota je da se iznosi javno. Sad kad čitaju ovo naši dušmani iz okruženja, a kojih ima na forumu, naslađuju se i kažu: vidiš kakvi su ovi Srbi. Za pokojnike je zato crkva uvela praksu da se za njih moli, daju milostinje, pale sveće i sl., da bi se očistili od greha. Malo je pravih hrišćana.
Trole.Ти си ћутао боте...
Ту будалу и манијака је свако са трунком морала називао правим именом - хуље...
Ти си усташоид, а не Србин...Srbin sam. I imam i srpsko državljanstvo tj. Republike Srbije. Koji si ti faktor da mi popuješ?!
Tuđman i Mesić su 1991. govorili: Ne treba Srbe na vrbe, već Srbe na Srbe.Sveti Georgije nije molio za azdaju recimo...
Vec ju je kako svaka ikona pokazuje dokrajcio...
....
Srba ima različitih, kao i tih iz okruženja i nisu nam svi dušmani. Svako nek se pozabavi svojim dvorištem. Šta znači to "ako je lično grešio"? Kako bi mogao da greši nego lično? Nije sramota da se istina iznese javno. Postoji dodatna odgovornost kad si javna ličnost, a naročito kad si političar i imaš vlast.Kako se odmah nađu oni koji uzimaju Božiji sud u svoje ruke. Ako je nešto i lično grešio, sramota je da se iznosi javno. Sad kad čitaju ovo naši dušmani iz okruženja, a kojih ima na forumu, naslađuju se i kažu: vidiš kakvi su ovi Srbi. Za pokojnike je zato crkva uvela praksu da se za njih moli, daju milostinje, pale sveće i sl., da bi se očistili od greha. Malo je pravih hrišćana.
Nisam papoljubac, a još manje "ustašoid". Moji preci su se borili protiv ustaša. A ti si obično piskaralo, provokator i trol. Junačiš se iz ko zna koje rupe.Ти си усташоид, а не Србин...
Срби су Светосавци, а не папољубци...
Bog spava i baš ga je briga.Бог ће му и судити. Али тамо неће бити извлачења.
Не знам? У вези чега? да морамо поштујемо Карантин.шта?
Balkanske sitne duše. Pa možda će da pročita neko od članova porodice ovo što komentarišete. Definitivno treba Srbiji neko na vlasti sa strane. Ne iz Srbije i ne iz BiH. Iz inostranstva, da donese kulturu.Srba ima različitih, kao i tih iz okruženja i nisu nam svi dušmani. Svako nek se pozabavi svojim dvorištem. Šta znači to "ako je lično grešio"? Kako bi mogao da greši nego lično? Nije sramota da se istina iznese javno. Postoji dodatna odgovornost kad si javna ličnost, a naročito kad si političar i imaš vlast.
Тачно брате...Sveti Georgije nije molio za azdaju recimo...
Vec ju je kako svaka ikona pokazuje dokrajcio...
....