Umro Dragan Marković Palma

Ja sam vise za ovaj zemaljski sud.
I ja, a nije da ih nema, sa obe strane. Već vladajuće i da ne pominjem.

09068722-5A1C-4204-B6F3-56C8C16959A8.jpeg

9574488E-836D-4629-A31F-5A5E3FF1D70E.jpeg

Какав бре Стојко..пу,пу,далеко било..помери се с места,
него...око Палме
Навикло то Крме да сваки други 2 дан мора се нешто окреће на Ражњу.И кад су нам увели ову демократију,транзицију а са њом и модификоване Прасиће,то изгледа тај моравски питоми Желудац није могао да апсорбује како треба и деси се прерана Смрт таквог једног виртуозног Лопова који никад није ни омирисио ни сам Назнак неке евент. Тужбе илити хапшења или процесуирања и томе сл,
Баш ми жао..
Палма је последњи Доајен србског недодирљивог Лопова али му је Живот протекао у Радости и Весељу.
Нон стоп се нешто роштиљало и боли га уво :D

Bog da mu dušu prosti

Nekadašnji najEUropljanin kod koga su se pod šatroom skupljle zapadnoEUropske diplomate

Pomogao da se Srbi sa "patriotizam se ne sipa u traktor" korumpiraju EUropskim donacijama

O pokojniku sve najbolje ali rekla bi da je ovaj mnogo štete Srbima naneo

Bog mu dušu prostio.

Šteta. Sa njim je umrlo i pravo prvog radnog dana za sve pripadnice lepšeg pola u Jagodini, koje bi zagolicale maštu ovog velikana srpske nacionalne misli i istinskog rodoljuba.
Zli jezici sa Šolakovih medija povezivali su ovaj autentičan lokalni običaj, sa nekadašnjim turskim pravom prve bračne noći, ali kako za njega ne postoji bilo kakav dokaz da je stvarno postojalo, navedeno je odbačeno kao zlonamerna insinuacija.
Pravda i dve hiljade za gospodina.

Bog da mu dušu prosti

Nekadašnji najEUropljanin kod koga su se pod šatroom skupljle zapadnoEUropske diplomate

Pomogao da se Srbi sa "patriotizam se ne sipa u traktor" korumpiraju EUropskim donacijama

O pokojniku sve najbolje ali rekla bi da je ovaj mnogo štete Srbima naneo

Bog mu dušu prostio.
Који то политичар није нанео штету нашем народу од 45те?

Нема нити једног!

Back