Snezna_kraljica
Domaćin
- Poruka
- 3.730
Mario, reci iskreno, sta bi vise voleo:mario80:pazi kad nisam glup da sedim na usima i da nevidim na oci kada bi riba da me vara! nemoze da me vara!
kad se devojka trese od same pomisli da uradi tako nesto...sta mislis da li joj tako nesto pada napamet?sila boga nemoli! a ti si glup kao top.
to si i dokazao svojim odgovorom.poklopi se. 8)
sa zenama treba samo grubo...onda te gledaju kao boga....batina je iz raja izasla....
shonjo... :x
1. da ti devojka ne vara jer se boji da te vara, jer zna kako bi reagovao, ili
2. da te ne vara zato sto te voli, zato sto zna da si dobar, veran (?), i da boljeg ne moze naci?
Ja mislim da je samo ova druga vernost prava. Sve sto se uslovljava nije prirodno.
Nije dobar hriscanin onaj koji cini dobro samo zarad obecane nagrade, odlaska u raj. Vec covek koji za svoju veru i dobrocinstvo ne ocekuje apsolutno nista.
Da sam muskarac, ne bih nicime “pretila” svojoj devojci, jer joj samo tako dajem SLOBODU da uradi sta god zeli. A zene vole SLOBODU. I dajuci SLOBODU, ti je VEZUJES za sebe, i ona je nedostojna da uradi bilo sta sto bi te povredilo.
Kao sto rekoh jednom na jednoj temi “Ruka koja DAJE uvek je iznad one koja prima”, “Poklonjena sloboda nije sloboda”.
Ne moze se fizickom silom ucenjivati nesto tako krhko kao sto je vernost, pogotovo zenska.
, ili onaj koji postuje slabije od sebe. Uostalom, sta ti pises u prostoru za “Ljubav i Sex”, kad pojma nemas sta je ljubav, a za sex si cuo preko tv-a, ili kad ti proradi desanka shakic......”MUSKARCINO”, jel su te zlostavljali kad si bio mali, ili to jos uvek rade, kad si tako isfrustriran?