umrecu!!!!!

BOEING:
Zajdeno smo bili 3 godine skoro.Posle nekih godinu dana se poljubila sa mojim tada najboljim drugom.Oprostio sam joj , a njega sam otkacio.Nismo se ni culi ni videli 2 godine.Pre mesec i po dosla je iz sela i rekla mi da me voli ali ne koliko bi trebalo.12 dana sam je cekao da dodje,sta joj sve nisam kupio.Raskinula je bez ikakvog razloga kao pritisnuo sam je mnogo, kao u kavezu je.Priznajem imao sam akcije tipa gledanja u mobilni, poruke.Nismo se videli ni culi mesec dana i pocela je da me zivka,da mi place i vice kako se kaje,kako me tek sada voli.Naravno, ja budala odem kod nje,kresnemo se nikad ludje,odemo do grada u mek...Sutradan (juce) odem kod nje da je iznenadim.Dodjem tamo,ona izadje nesto,a telefon na stolu.Djavo mi nije dao mira.Pogled na inbox-pao sam u nesvest.Sve poruke mog BIVSEG druga,volim te,kuco,maco...Provalila je da sam gledao,pocela da place,pala na kolena,izvinjava se...A onda rece kako su zajedno vec mesec dana.Opusteno.Kresali se samo tako,vodio je kuci,u studenjak...Ljudi,jedva sam preziveo prvi raskid,a ovo...Bensedini...ne mogu vise...sta da radim...o cemu da razmisljam???A inace imam frku da nikada vise necu naci devojku,da je ona najvise sto sam u zivotu mogao.Sta da radim?A imam tek 23!Isao sam na Brankov most,ali nemam muda!Sta da uradim sa zivotom?Ja placem,patim...a ona se sada...joooooooj!Pukao sam!Pomozite bar nekako!Hvala vam :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :( :(
Batice, vreme leci sve... Verovao ili ne, to sto si je provalio i raskinuo sa njom ti je najbolja stvar koja ti se mogla desiti! Iskuliraj par meseci, pa ces videti da si se bez potrebe nervirao... Ako i tada budes u fazonu "ne mogu da joj oprostim, ne mogu da zaboravim!" onda upotrebi neki od metoda koje ti preporucuje mario80! :wink:

boeing, ja iskreno mislim da umesto da uzivas u mogucnosti koja ti je data przis svoj mozak glupostima. covece riba je najkvalitetnije meso za tvoje prosvetljenje :arrow: da bi ti bolje upoznao i shvatio sebe i razlog tvog ponasanja.
Umesto da smisljas osvetu i razbijas glavu sta da radis pogledaj malo bolje, sve je perfektno, nju otkacis jos je ubedis da je tvoj ortak pravi tip za nju i ostavis ih da oni boluju a bolovace sigurno. Iskreno mislim da je nju tvoj ortak obradio i da se igra sa njom i nije mi jasno sta je njoj u glavi svo to vreme, zaista, cak mogu da konstatujem da ona zaista sve vreme boravi na klacklici i nije ni njoj lako.Samo je ostavi i gledaj sta se desava, ne treba ti ta sujeta to nikome nije donelo dobro. Budu pozdravljen i razmisli

Snezna i mario, dosadili ste i bogu i narodu s tim prepucavanjem...
Prekidajte ili ce vam postoovi biti obrisani... :!:
Inate chat, imate privatne poruke na forumu pa tamo izvolite...
Ovdje ste pretjerali...

BOEING:
Zajdeno smo bili 3 godine skoro.Posle nekih godinu dana se poljubila sa mojim tada najboljim drugom.Oprostio sam joj , a njega sam otkacio.Nismo se ni culi ni videli 2 godine.Pre mesec i po dosla je iz sela i rekla mi da me voli ali ne koliko bi trebalo.12 dana sam je cekao da dodje,sta joj sve nisam kupio.Raskinula je bez ikakvog razloga kao pritisnuo sam je mnogo, kao u kavezu je.Priznajem imao sam akcije tipa gledanja u mobilni, poruke.Nismo se videli ni culi mesec dana i pocela je da me zivka,da mi place i vice kako se kaje,kako me tek sada voli.Naravno, ja budala odem kod nje,kresnemo se nikad ludje,odemo do grada u mek...Sutradan (juce) odem kod nje da je iznenadim.Dodjem tamo,ona izadje nesto,a telefon na stolu.Djavo mi nije dao mira.Pogled na inbox-pao sam u nesvest.Sve poruke mog BIVSEG druga,volim te,kuco,maco...Provalila je da sam gledao,pocela da place,pala na kolena,izvinjava se...A onda rece kako su zajedno vec mesec dana.Opusteno.Kresali se samo tako,vodio je kuci,u studenjak...Ljudi,jedva sam preziveo prvi raskid,a ovo...Bensedini...ne mogu vise...sta da radim...o cemu da razmisljam???A inace imam frku da nikada vise necu naci devojku,da je ona najvise sto sam u zivotu mogao.Sta da radim?A imam tek 23!Isao sam na Brankov most,ali nemam muda!Sta da uradim sa zivotom?Ja placem,patim...a ona se sada...joooooooj!Pukao sam!Pomozite bar nekako!Hvala vam :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :( :(

Ma poje8i to s vremena na vreme dok ne dodje ona prava nemoj da je otkacis pravi se da si joj oprostio i neka misli da te pravi na budalu a ti je8i, sto krvnicki mozes i trazi nesto sto vredi...Kad nadjes onda je otkaci tako sto ces da ga zivadis kada se dobro popali osamaris je njime dva puta i kazes zbogom lutkice...zar ne vidis da je bolesna otkaci to deriste... i disi punim plucima. :shock: :shock:

Leto, topli dani, uske majce to me pali
tog magicnog dana na obali jezera u hladu hrasta starog vodili smo ljubav do sutona prvog. Strasno!

Mislio sam da si savrsenstvo ovog sveta da si druga polovina moga tela, da si ljubav mog zivota i da je kraj mukama mojim da sam napokon nasao onu koju volim.

Sve, sve si mi bila ti i sve si mi srusila toga dana i sada tek vidim da je bolje bilo da si cutala. Tvoje reci su bole jer su bile lazne. Jos vise boli to sto nemozemo biti zajedno srce moje nikad te vise nemoze voleti istim zarom kao nekad.

Svakog dana crna senka me prati govori mi da sam sebi zivot skratim. Govori mi ruzne stvari o tebi da si drolja koju vise niko nebi.Borim se sa tim svagog dana borim se a srce je puno rana i tone u mrak kako Titanik jer su rupe sve vece i vece i sve me vise vuku dnu.

Mislio sam da nasu ljubav ubiti niko nemoze ali pomozi mi boze, svemu dodje kraj. Ako prodje bar jedan dan bez bola mozda cu ostati ziv covek mozda samo pola.Pomozi boze!

Sve si mi srusila bas si glupa bila, zasto si dozvolila da drugi uziva. Ti si luda srce moje dala si nesto sto je bilo moje. To se ne placa ali vredi vise nego sve na svetu vredi suza i bola tonu vredi truda vredi bogastvo koje ne poznas vredi postovanje koje nedoznas.

İdi sada nek te drugi vodi kroz zivot sa sobom, meni je dosta vise srama i bola tebe niko zadovoljiti nemoze i da te bace u more k..... udavila se nebi za to te molim odjebi. Nacicu neku mozda i bolju od tebe reko ti sreco idi vise ko te j.e.be.

Sve li ti je.be.m a bas si bila dobra u krevetu!!!!

Ko ne voli prostu poeziju nek se ne ljuti. Nisam pesnik niti pisem pesme ali gad me nesto potrese onda najlakse se opustim i odmorim od toga kad napisem nesto poput ovog gore jer nema naslov.
Nisi jedini na svetu i ja sam tako prosao veruj mi svet je pun drugih Maca koje ceznu za dobrim seksom. Drolje nek obradjuje ko voli meni se one gade!

Zaboravi na tu djevojku... Nije ona vrijedna nikakvog nerviranja, a o samoubistvu da se i ne prica...
Ali, isto tako koriguj i svoje ponasanje, kako bi kasnije mogao da imas uspjesnu vezu...
Kako bi se ti osjecao da ti djevojka provjerava mobilni telefon i sl...
Ako nemas povjerenja u osobu s kojom si u vezi, ne trebate ni da budete zajedno...
I za to sto si je udario, zaista nema opravdanja...
Nauci da se kontrolises...
Da skratim, decko, poradi na svom samopouzdanju...

Hej covece trgni se malo.... niko nije vredan depresije i umiranja...
Pobogu pa tek su ti 23. Ma mozes ti to da izguras...veruj u sebe!
Pozdrav!!!
I zaobilazi te mostove,visespratnice,stepenice...

moram ti reci ovo, mada nije maybe pravi trenutak! Druze moj, ne vredi da se nerviras zbog nikoga a ne zbog devojke ma koliko ti ona znacila ili ne. **** ti se! One su takve, kad im pruzis sve onda im je dosadno pa bi da se kresu sa nekim (za tebe) majmunom koji ne znam ni sta je sex i ljubav. Pricam ti ovo da bi ti otvorio OCI jer one nisu vredne tvog nerviranja a kamoli ZIVOTA! Jebi joj mater, oteraj je u P.. Mat... pa ces videti da ce da za mesec ili dva sama da dodje i kaze "GLUPA SAM BILA, IZVINI SAD SAM SE PROMENILA". Tada ti dodaj gas i kuliraj je kao da te stvarno boli K... za nju i bice ti jos bolje i lepse. Vrteces je oko malo prsta kao sto je ona do sada (nazalost) tebe vozala. SAMO JE SAD OTERAJ U P.M.
Veliki pozdrav za MUSKU BRACU!
Peace

Evo ovako...potpuno te razumem preziveo sam takvu situaciju doduse jedva...jos uvek mi nije svejedno...jednostavno pokusaj da je zaboravis nadji neku drugu ribu...jes da posle ove qrve ne mogu da volim vise ni jednu ali naucio sam lekciju zato vise ni jedna qcka nece moci da me baci u bedak...znaci nije vredna tvojih suza...smiri se i pokusaj da uradis ovo sto sam ti rekao...ako ti je ovo vec neko napisao...ebiga nisam moga da listam 4 strane...

dejjan84:
moram ti reci ovo, mada nije maybe pravi trenutak! Druze moj, ne vredi da se nerviras zbog nikoga a ne zbog devojke ma koliko ti ona znacila ili ne. * ti se! One su takve, kad im pruzis sve onda im je dosadno pa bi da se kresu sa nekim (za tebe) majmunom koji ne znam ni sta je sex i ljubav. Pricam ti ovo da bi ti otvorio OCI jer one nisu vredne tvog nerviranja a kamoli ZIVOTA! * joj mater, oteraj je u P.. Mat... pa ces videti da ce da za mesec ili dva sama da dodje i kaze "GLUPA SAM BILA, IZVINI SAD SAM SE PROMENILA". Tada ti dodaj gas i kuliraj je kao da te stvarno boli K... za nju i bice ti jos bolje i lepse. Vrteces je oko malo prsta kao sto je ona do sada (nazalost) tebe vozala. SAMO JE SAD OTERAJ U P.M.
Peace
NE VREDJAJ ZENSKI ROD! NISU SVE DEVOJKE TAKVE, I DOBROJ DEVOJCI TREBA PRUZITI SVE!
POBOGU, PRAVITE RAZLIKU IZMEDJU KUCKE I DEVOJKE!

E, zvucis kao da ti je ona bila prva i jedina koju si k* resnuo do sada, toliko si ocajan pa sad tripujes da nema vise nikad neces naci devojku. Opusti se i kreni ponovo u akciju. Kucka ne zasluzuje da je pomenes vise

jedinica:
E, zvucis kao da ti je ona bila prva i jedina koju si k* resnuo do sada, toliko si ocajan pa sad tripujes da nema vise nikad neces naci devojku. Opusti se i kreni ponovo u akciju. Kucka ne zasluzuje da je pomenes vise
Pa fora i jeste sto mi ona i jeste prva i sa njom sam prvi put...Znam sve, moram da se izvucem iz kuce,gledam okolo i ukazace se vec nesto pravo,zar ne?

dejjan84:
moram ti reci ovo, mada nije maybe pravi trenutak! Druze moj, ne vredi da se nerviras zbog nikoga a ne zbog devojke ma koliko ti ona znacila ili ne. * ti se! One su takve, kad im pruzis sve onda im je dosadno pa bi da se kresu sa nekim (za tebe) majmunom koji ne znam ni sta je sex i ljubav. Pricam ti ovo da bi ti otvorio OCI jer one nisu vredne tvog nerviranja a kamoli ZIVOTA! * joj mater, oteraj je u P.. Mat... pa ces videti da ce da za mesec ili dva sama da dodje i kaze "GLUPA SAM BILA, IZVINI SAD SAM SE PROMENILA". Tada ti dodaj gas i kuliraj je kao da te stvarno boli K... za nju i bice ti jos bolje i lepse. Vrteces je oko malo prsta kao sto je ona do sada (nazalost) tebe vozala. SAMO JE SAD OTERAJ U P.M.
Peace
Hvala ti brate, HVALA VAM SVIMA NA STRAVA SAVETIMA I DIVNIM RECIMA, STVARNO NE ZNAM STA DA VAM KAZEM DRUGO.POLAKO ME POPUSTA SAMO MI JE NAJGORE KADA SE SETIM NEKIH STVARI,PA KAKO ONA SADA UZIVA SA NJIM, ON JE PALI KAO JA NEKADA,CEKA GA DA DODJE...TO ME JEDINO UBIJA.DA,MOZDA JE ONA BILA SAMO NAVIKA ALI NAVIKE SE TESKO OTKIDAJU OD TELA.VIDECU STA CU I KAKO CU I SIGURNO CU VAM JAVITI (PISATI) DO KOG SAM STADIJUMA DOSAO.NADAM SE DA CU BITI NA ONOM NAJVISEM.MORAM DA RADIM NA SEBI,BACIM SE U TERETANU I PRAVIM FRAJERA OD SEBE.A STO SE TICE MOG SAMOPOUZDANJA TO JE ZATO STO ME MALO "IMA" A ONA ME JE TAKVOG PRIHVATILA,PITANJE JE DA LI CE JOS KOJA TO TAKO.PRIHVATILA JE BILA SVE MOJE MANE,A TO ISTO SADA JA TREBA NEKOJ DRUGOJ DA POKAZEM.DA,BILA MI JE PRVA,VEROVATNO ME TO SADA J***.ALI PROCICE,KAO STO KAZETE.MNOGO MI SVE OVO ZNACI.HVALA VAM JOS JEDNOM! :)

BOEING:
dejjan84:
Peace
Hvala ti brate, HVALA VAM SVIMA NA STRAVA SAVETIMA I DIVNIM RECIMA, STVARNO NE ZNAM STA DA VAM KAZEM DRUGO.POLAKO ME POPUSTA SAMO MI JE NAJGORE KADA SE SETIM NEKIH STVARI,PA KAKO ONA SADA UZIVA SA NJIM, ON JE PALI KAO JA NEKADA,CEKA GA DA DODJE...TO ME JEDINO UBIJA.DA,MOZDA JE ONA BILA SAMO NAVIKA ALI NAVIKE SE TESKO OTKIDAJU OD TELA.VIDECU STA CU I KAKO CU I SIGURNO CU VAM JAVITI (PISATI) DO KOG SAM STADIJUMA DOSAO.NADAM SE DA CU BITI NA ONOM NAJVISEM.MORAM DA RADIM NA SEBI,BACIM SE U TERETANU I PRAVIM FRAJERA OD SEBE.A STO SE TICE MOG SAMOPOUZDANJA TO JE ZATO STO ME MALO "IMA" A ONA ME JE TAKVOG PRIHVATILA,PITANJE JE DA LI CE JOS KOJA TO TAKO.PRIHVATILA JE BILA SVE MOJE MANE,A TO ISTO SADA JA TREBA NEKOJ DRUGOJ DA POKAZEM.DA,BILA MI JE PRVA,VEROVATNO ME TO SADA J***.ALI PROCICE,KAO STO KAZETE.MNOGO MI SVE OVO ZNACI.HVALA VAM JOS JEDNOM! :)
Ma daj… Najbolji drug mog decka je BAS debeljuca (ima 96 na 168 visine), i on ne obraca paznju na to! Ponasa se kao da je najzgodniji. A i moj decko kaze da devojke cesto startuju tog njegovog druga i da im je privlacan. Takodje, ja imam jako sarmantnog druga, divan je, dobar je, i on je buca, ali stvarno je divan. Kod zena je to vec drugacije (nazalost!), ali kod muskarca – vazan je njegov STAV a ne izgled. (mada i kod zena to ima znacajnog udela). Devojkama su, dakle, podjednako privlacni i buckasti, i oni manje buckasti, samo ako su podjednako samouvereni, odlucni i ZNAJU SVOJE VREDNOSTI!
A ti o sebi pricas kao da ne vredis 5 para….. E, pa, niko ti ne veruje! :P
Inace, za pocetak nemoj pucati previse visoko, nadji neku koja manje dobro izgleda (uh, sto mrzim tako da se prica o devojkama!)
To sto ti je prva… Grozno je sto cu ovo reci, ali… mozda nisi trebao iz ljubavi prvi put da to uradis! Jer ako je iz ljubavi, a ako dodamo jos i tvoj kompleks kako je ona divna sto te je “prihvatila” – onda – zaista, i mogao si da ocekujes da postanes zavisan od nje. Ako vec nisi siguran u sebe, bolje proci devojku-dve (naravno, ne lagati ih o osecanjima, ima i takvih, koje to mogu i bez ljubavi), a onda kad steknes samopouzdanje, da trazis ljubav. A osoba koja te VOLI – PRIHVATA sve tvoje mane. Ne bih nikome ovo savetovala, ne bih to uradila – ali, u ovakvom slucaju nedostatka samopouzdanja, mislim da je to jedan od nacina da se prevazidje situacija.

Shvati, nijednoj ne treba NAGRADA sto te je prihvatila, niti da joj budes zahvalan – dovoljno joj je to sto te je dobila, zar ne?
Budi poseban i postuj sebe... :wink:

Snezna_kraljica:
BOEING:
dejjan84:
Peace
Ma daj… Najbolji drug mog decka je BAS debeljuca (ima 96 na 168 visine), i on ne obraca paznju na to! Ponasa se kao da je najzgodniji. A i moj decko kaze da devojke cesto startuju tog njegovog druga i da im je privlacan. Takodje, ja imam jako sarmantnog druga, divan je, dobar je, i on je buca, ali stvarno je divan. Kod zena je to vec drugacije (nazalost!), ali kod muskarca – vazan je njegov STAV a ne izgled. (mada i kod zena to ima znacajnog udela). Devojkama su, dakle, podjednako privlacni i buckasti, i oni manje buckasti, samo ako su podjednako samouvereni, odlucni i ZNAJU SVOJE VREDNOSTI!
A ti o sebi pricas kao da ne vredis 5 para….. E, pa, niko ti ne veruje! :P
Inace, za pocetak nemoj pucati previse visoko, nadji neku koja manje dobro izgleda (uh, sto mrzim tako da se prica o devojkama!)
To sto ti je prva… Grozno je sto cu ovo reci, ali… mozda nisi trebao iz ljubavi prvi put da to uradis! Jer ako je iz ljubavi, a ako dodamo jos i tvoj kompleks kako je ona divna sto te je “prihvatila” – onda – zaista, i mogao si da ocekujes da postanes zavisan od nje. Ako vec nisi siguran u sebe, bolje proci devojku-dve (naravno, ne lagati ih o osecanjima, ima i takvih, koje to mogu i bez ljubavi), a onda kad steknes samopouzdanje, da trazis ljubav. A osoba koja te VOLI – PRIHVATA sve tvoje mane. Ne bih nikome ovo savetovala, ne bih to uradila – ali, u ovakvom slucaju nedostatka samopouzdanja, mislim da je to jedan od nacina da se prevazidje situacija.

Shvati, nijednoj ne treba NAGRADA sto te je prihvatila, niti da joj budes zahvalan – dovoljno joj je to sto te je dobila, zar ne?
Budi poseban i postuj sebe... :wink:
znas sta kraljice.....ja prosto ne mogu da ti se zahvalim dovoljno na ovako predivnim recima...ne,nije da ne vredim 5 para ali eto...imam neke fix ideje sto se mene tice...mozda bi glupo delovalo ali bih voleo da te vodimna pice i da popricamo tet a tet jer sa tobom stvarno covek ima sta da prica.Ok.odbices ali da znas da bih voleo to do neba jer si stvarno car.Ako zelis pisi mi na pedja812002@yahoo.com Pozdravljam te!Najjaca si!

U velikoj si zabludi! Skroz pogresno si postavio stvari!

Svi smo mi to vec prosli ili cemo proci,to je skola koju svako mora da prodje! To je nepisano pravilo!
Svaka prva ljubav koliko god nekvalitetna bila uvek je bila najveca,nezamenjiva,bolna...

Prva stvar,kad imas pametnu,neznu,ljupku,pazljivu, VERNU devojku,savrsenu,pa je udari auto ili umre od teske bolesti onda imas razloga da budes ocajan jer si izgubio nesto dragoceno,a u ovom tvom slucaju ti si DOBIO,resio si se olosa koji te pravi majmunom 3 godine.Ko zna koliko njih ju je kresnulo onako usput,kao olosa poslednjeg,dok si joj ti tepao na jastuku? To mozes samo da nagadjas! Ona ti nikad nece priznati! To je surova istina,na zalost! Jednostavno postavi je u tvom zivotu na ono mesto koje i zasluzuje,a to je na dno! Nije te postovala i nemas za cim da zalis,nego da se radujes da si se bar sad osvestio!

Druga stvar,ti si super prosao! Jedan moj poznanik je isto tako sa devojkom bio godinama.Svi drugovi su mu govorili da je "sumnjivog morala" ali on nije verovao,nije slusao,branio je,svadjao se sa njima!
Onda je jedan od drugara dosao jedan dan kod njega da gledaju film iz video kluba,ubacio kasetu i pustio... Ovaj kad se okrenuo ugledao je na ekranu svoju finu devojcicu kako se j... sa njegovim drugom...

Decko,ne placi,nego budi srecan!
Sve je pitanje autosugestije...

Istina,postoji resenje za tu situaciju i za tu tvoju veliku zeljuda im se osvetis i da ti izadjes iz toga kao pobednik ali mislim da je suvise surovo za tebe samog s obzirom u kakvoj se psihickoj situaciji nalazis jer ti je to prva velika ljubav! Zalepio bi im kulturno po samarcinu i jednom i drugom samo jednom recenicom! Ali bi morao da budes spreman i da uradis to sto kazes,jer posto su oboje ocigledno bez ikakvog morala mozda bi i pristali uz medjusobno ubedjivanje! To ti je kocka,90% da ce te iskulirati i popizdeti ali imas i onih 10% sansi da ce pristati,da li si spreman da rizikujes? A za to bi vec morao da prestanes da klecis i places,ustanes i budes musko i mangup pa iskoristis to da steknes jos koje iskustvo i imas bar neke vajde od njih!
A to je... Zoves ga i predlozis mu da je k..... zajedno! Kao boli te uvo,da zatvorite taj trougao i svi se lepo provodite...
Njemu si vratio loptu,a nju deklarisao kao fuficu i nekoga za koga te boli uvo...

Ali po tvom dosadasnjem pisanju ne verujem da imas toliko snage i samopouzdanja da izvedes tako nesto,a trebao bi,jer ces tek posle tako neceg poceti sebe da cenis kao coveka i muskarca!

vega:
Ma pusti je. Ona nije kucka vec KUJA!Pun je svet dobrih zena. Ko je *.

Pa njegov "drugar".. :)

Salu na stranu, jednostavno se zaljubio u pogresnu devojku i to je to... i nije resenje da sada bezglavo juri u drugu vezu, vec da izvuce pouke iz ovoga i sledeci put bude mnogo pazljiviji u biranju partnera... i drugara naravno... :)

I jos jedna stvar... niko nije imun na to, to sto se njemu desilo moze svakome od nas... cak ni u sebe ne mogu biti 100% siguran a kamoli u druge... cudna je stvar ljudski um i nemoguce je predvideti sta ce se desiti za jedan mesec a kamoli za 3 godine...

I nadam se da njegova buduca devojka nece ispastati zbog bivse, to jest da dozivi istu sudbinu kao i on sada... jer znam dosta takvih slucajeva... ali to je vec tema za sebe...

Eto toliko od mene, da ne bude posle da Stefan nema dusu... :)

Back