- Poruka
- 86.432
Snezna_kraljica:ne znas ti na koji fax idem.mario80:a da se vidimo ovih dana?da te cekam?
![]()
ne treba da me cekas, ali hvala na ponudi. :wink:
doooobro....vidimo se, samo da pitam kada su ti predavanja...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Snezna_kraljica:ne znas ti na koji fax idem.mario80:a da se vidimo ovih dana?da te cekam?
![]()
ne treba da me cekas, ali hvala na ponudi. :wink:
Batice, vreme leci sve... Verovao ili ne, to sto si je provalio i raskinuo sa njom ti je najbolja stvar koja ti se mogla desiti! Iskuliraj par meseci, pa ces videti da si se bez potrebe nervirao... Ako i tada budes u fazonu "ne mogu da joj oprostim, ne mogu da zaboravim!" onda upotrebi neki od metoda koje ti preporucuje mario80! :wink:BOEING:Zajdeno smo bili 3 godine skoro.Posle nekih godinu dana se poljubila sa mojim tada najboljim drugom.Oprostio sam joj , a njega sam otkacio.Nismo se ni culi ni videli 2 godine.Pre mesec i po dosla je iz sela i rekla mi da me voli ali ne koliko bi trebalo.12 dana sam je cekao da dodje,sta joj sve nisam kupio.Raskinula je bez ikakvog razloga kao pritisnuo sam je mnogo, kao u kavezu je.Priznajem imao sam akcije tipa gledanja u mobilni, poruke.Nismo se videli ni culi mesec dana i pocela je da me zivka,da mi place i vice kako se kaje,kako me tek sada voli.Naravno, ja budala odem kod nje,kresnemo se nikad ludje,odemo do grada u mek...Sutradan (juce) odem kod nje da je iznenadim.Dodjem tamo,ona izadje nesto,a telefon na stolu.Djavo mi nije dao mira.Pogled na inbox-pao sam u nesvest.Sve poruke mog BIVSEG druga,volim te,kuco,maco...Provalila je da sam gledao,pocela da place,pala na kolena,izvinjava se...A onda rece kako su zajedno vec mesec dana.Opusteno.Kresali se samo tako,vodio je kuci,u studenjak...Ljudi,jedva sam preziveo prvi raskid,a ovo...Bensedini...ne mogu vise...sta da radim...o cemu da razmisljam???A inace imam frku da nikada vise necu naci devojku,da je ona najvise sto sam u zivotu mogao.Sta da radim?A imam tek 23!Isao sam na Brankov most,ali nemam muda!Sta da uradim sa zivotom?Ja placem,patim...a ona se sada...joooooooj!Pukao sam!Pomozite bar nekako!Hvala vam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da bi ti bolje upoznao i shvatio sebe i razlog tvog ponasanja.
BOEING:Zajdeno smo bili 3 godine skoro.Posle nekih godinu dana se poljubila sa mojim tada najboljim drugom.Oprostio sam joj , a njega sam otkacio.Nismo se ni culi ni videli 2 godine.Pre mesec i po dosla je iz sela i rekla mi da me voli ali ne koliko bi trebalo.12 dana sam je cekao da dodje,sta joj sve nisam kupio.Raskinula je bez ikakvog razloga kao pritisnuo sam je mnogo, kao u kavezu je.Priznajem imao sam akcije tipa gledanja u mobilni, poruke.Nismo se videli ni culi mesec dana i pocela je da me zivka,da mi place i vice kako se kaje,kako me tek sada voli.Naravno, ja budala odem kod nje,kresnemo se nikad ludje,odemo do grada u mek...Sutradan (juce) odem kod nje da je iznenadim.Dodjem tamo,ona izadje nesto,a telefon na stolu.Djavo mi nije dao mira.Pogled na inbox-pao sam u nesvest.Sve poruke mog BIVSEG druga,volim te,kuco,maco...Provalila je da sam gledao,pocela da place,pala na kolena,izvinjava se...A onda rece kako su zajedno vec mesec dana.Opusteno.Kresali se samo tako,vodio je kuci,u studenjak...Ljudi,jedva sam preziveo prvi raskid,a ovo...Bensedini...ne mogu vise...sta da radim...o cemu da razmisljam???A inace imam frku da nikada vise necu naci devojku,da je ona najvise sto sam u zivotu mogao.Sta da radim?A imam tek 23!Isao sam na Brankov most,ali nemam muda!Sta da uradim sa zivotom?Ja placem,patim...a ona se sada...joooooooj!Pukao sam!Pomozite bar nekako!Hvala vam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NE VREDJAJ ZENSKI ROD! NISU SVE DEVOJKE TAKVE, I DOBROJ DEVOJCI TREBA PRUZITI SVE!dejjan84:moram ti reci ovo, mada nije maybe pravi trenutak! Druze moj, ne vredi da se nerviras zbog nikoga a ne zbog devojke ma koliko ti ona znacila ili ne. * ti se! One su takve, kad im pruzis sve onda im je dosadno pa bi da se kresu sa nekim (za tebe) majmunom koji ne znam ni sta je sex i ljubav. Pricam ti ovo da bi ti otvorio OCI jer one nisu vredne tvog nerviranja a kamoli ZIVOTA! * joj mater, oteraj je u P.. Mat... pa ces videti da ce da za mesec ili dva sama da dodje i kaze "GLUPA SAM BILA, IZVINI SAD SAM SE PROMENILA". Tada ti dodaj gas i kuliraj je kao da te stvarno boli K... za nju i bice ti jos bolje i lepse. Vrteces je oko malo prsta kao sto je ona do sada (nazalost) tebe vozala. SAMO JE SAD OTERAJ U P.M.
Veliki pozdrav za MUSKU BRACU!
Peace
Pa fora i jeste sto mi ona i jeste prva i sa njom sam prvi put...Znam sve, moram da se izvucem iz kuce,gledam okolo i ukazace se vec nesto pravo,zar ne?jedinica:E, zvucis kao da ti je ona bila prva i jedina koju si k* resnuo do sada, toliko si ocajan pa sad tripujes da nema vise nikad neces naci devojku. Opusti se i kreni ponovo u akciju. Kucka ne zasluzuje da je pomenes vise
Hvala ti brate, HVALA VAM SVIMA NA STRAVA SAVETIMA I DIVNIM RECIMA, STVARNO NE ZNAM STA DA VAM KAZEM DRUGO.POLAKO ME POPUSTA SAMO MI JE NAJGORE KADA SE SETIM NEKIH STVARI,PA KAKO ONA SADA UZIVA SA NJIM, ON JE PALI KAO JA NEKADA,CEKA GA DA DODJE...TO ME JEDINO UBIJA.DA,MOZDA JE ONA BILA SAMO NAVIKA ALI NAVIKE SE TESKO OTKIDAJU OD TELA.VIDECU STA CU I KAKO CU I SIGURNO CU VAM JAVITI (PISATI) DO KOG SAM STADIJUMA DOSAO.NADAM SE DA CU BITI NA ONOM NAJVISEM.MORAM DA RADIM NA SEBI,BACIM SE U TERETANU I PRAVIM FRAJERA OD SEBE.A STO SE TICE MOG SAMOPOUZDANJA TO JE ZATO STO ME MALO "IMA" A ONA ME JE TAKVOG PRIHVATILA,PITANJE JE DA LI CE JOS KOJA TO TAKO.PRIHVATILA JE BILA SVE MOJE MANE,A TO ISTO SADA JA TREBA NEKOJ DRUGOJ DA POKAZEM.DA,BILA MI JE PRVA,VEROVATNO ME TO SADA J***.ALI PROCICE,KAO STO KAZETE.MNOGO MI SVE OVO ZNACI.HVALA VAM JOS JEDNOM!dejjan84:moram ti reci ovo, mada nije maybe pravi trenutak! Druze moj, ne vredi da se nerviras zbog nikoga a ne zbog devojke ma koliko ti ona znacila ili ne. * ti se! One su takve, kad im pruzis sve onda im je dosadno pa bi da se kresu sa nekim (za tebe) majmunom koji ne znam ni sta je sex i ljubav. Pricam ti ovo da bi ti otvorio OCI jer one nisu vredne tvog nerviranja a kamoli ZIVOTA! * joj mater, oteraj je u P.. Mat... pa ces videti da ce da za mesec ili dva sama da dodje i kaze "GLUPA SAM BILA, IZVINI SAD SAM SE PROMENILA". Tada ti dodaj gas i kuliraj je kao da te stvarno boli K... za nju i bice ti jos bolje i lepse. Vrteces je oko malo prsta kao sto je ona do sada (nazalost) tebe vozala. SAMO JE SAD OTERAJ U P.M.
Peace

Ma daj… Najbolji drug mog decka je BAS debeljuca (ima 96 na 168 visine), i on ne obraca paznju na to! Ponasa se kao da je najzgodniji. A i moj decko kaze da devojke cesto startuju tog njegovog druga i da im je privlacan. Takodje, ja imam jako sarmantnog druga, divan je, dobar je, i on je buca, ali stvarno je divan. Kod zena je to vec drugacije (nazalost!), ali kod muskarca – vazan je njegov STAV a ne izgled. (mada i kod zena to ima znacajnog udela). Devojkama su, dakle, podjednako privlacni i buckasti, i oni manje buckasti, samo ako su podjednako samouvereni, odlucni i ZNAJU SVOJE VREDNOSTI!BOEING:Hvala ti brate, HVALA VAM SVIMA NA STRAVA SAVETIMA I DIVNIM RECIMA, STVARNO NE ZNAM STA DA VAM KAZEM DRUGO.POLAKO ME POPUSTA SAMO MI JE NAJGORE KADA SE SETIM NEKIH STVARI,PA KAKO ONA SADA UZIVA SA NJIM, ON JE PALI KAO JA NEKADA,CEKA GA DA DODJE...TO ME JEDINO UBIJA.DA,MOZDA JE ONA BILA SAMO NAVIKA ALI NAVIKE SE TESKO OTKIDAJU OD TELA.VIDECU STA CU I KAKO CU I SIGURNO CU VAM JAVITI (PISATI) DO KOG SAM STADIJUMA DOSAO.NADAM SE DA CU BITI NA ONOM NAJVISEM.MORAM DA RADIM NA SEBI,BACIM SE U TERETANU I PRAVIM FRAJERA OD SEBE.A STO SE TICE MOG SAMOPOUZDANJA TO JE ZATO STO ME MALO "IMA" A ONA ME JE TAKVOG PRIHVATILA,PITANJE JE DA LI CE JOS KOJA TO TAKO.PRIHVATILA JE BILA SVE MOJE MANE,A TO ISTO SADA JA TREBA NEKOJ DRUGOJ DA POKAZEM.DA,BILA MI JE PRVA,VEROVATNO ME TO SADA J***.ALI PROCICE,KAO STO KAZETE.MNOGO MI SVE OVO ZNACI.HVALA VAM JOS JEDNOM!dejjan84:moram ti reci ovo, mada nije maybe pravi trenutak! Druze moj, ne vredi da se nerviras zbog nikoga a ne zbog devojke ma koliko ti ona znacila ili ne. * ti se! One su takve, kad im pruzis sve onda im je dosadno pa bi da se kresu sa nekim (za tebe) majmunom koji ne znam ni sta je sex i ljubav. Pricam ti ovo da bi ti otvorio OCI jer one nisu vredne tvog nerviranja a kamoli ZIVOTA! * joj mater, oteraj je u P.. Mat... pa ces videti da ce da za mesec ili dva sama da dodje i kaze "GLUPA SAM BILA, IZVINI SAD SAM SE PROMENILA". Tada ti dodaj gas i kuliraj je kao da te stvarno boli K... za nju i bice ti jos bolje i lepse. Vrteces je oko malo prsta kao sto je ona do sada (nazalost) tebe vozala. SAMO JE SAD OTERAJ U P.M.
Peace![]()
znas sta kraljice.....ja prosto ne mogu da ti se zahvalim dovoljno na ovako predivnim recima...ne,nije da ne vredim 5 para ali eto...imam neke fix ideje sto se mene tice...mozda bi glupo delovalo ali bih voleo da te vodimna pice i da popricamo tet a tet jer sa tobom stvarno covek ima sta da prica.Ok.odbices ali da znas da bih voleo to do neba jer si stvarno car.Ako zelis pisi mi na pedja812002@yahoo.com Pozdravljam te!Najjaca si!Snezna_kraljica:Ma daj… Najbolji drug mog decka je BAS debeljuca (ima 96 na 168 visine), i on ne obraca paznju na to! Ponasa se kao da je najzgodniji. A i moj decko kaze da devojke cesto startuju tog njegovog druga i da im je privlacan. Takodje, ja imam jako sarmantnog druga, divan je, dobar je, i on je buca, ali stvarno je divan. Kod zena je to vec drugacije (nazalost!), ali kod muskarca – vazan je njegov STAV a ne izgled. (mada i kod zena to ima znacajnog udela). Devojkama su, dakle, podjednako privlacni i buckasti, i oni manje buckasti, samo ako su podjednako samouvereni, odlucni i ZNAJU SVOJE VREDNOSTI!BOEING:Hvala ti brate, HVALA VAM SVIMA NA STRAVA SAVETIMA I DIVNIM RECIMA, STVARNO NE ZNAM STA DA VAM KAZEM DRUGO.POLAKO ME POPUSTA SAMO MI JE NAJGORE KADA SE SETIM NEKIH STVARI,PA KAKO ONA SADA UZIVA SA NJIM, ON JE PALI KAO JA NEKADA,CEKA GA DA DODJE...TO ME JEDINO UBIJA.DA,MOZDA JE ONA BILA SAMO NAVIKA ALI NAVIKE SE TESKO OTKIDAJU OD TELA.VIDECU STA CU I KAKO CU I SIGURNO CU VAM JAVITI (PISATI) DO KOG SAM STADIJUMA DOSAO.NADAM SE DA CU BITI NA ONOM NAJVISEM.MORAM DA RADIM NA SEBI,BACIM SE U TERETANU I PRAVIM FRAJERA OD SEBE.A STO SE TICE MOG SAMOPOUZDANJA TO JE ZATO STO ME MALO "IMA" A ONA ME JE TAKVOG PRIHVATILA,PITANJE JE DA LI CE JOS KOJA TO TAKO.PRIHVATILA JE BILA SVE MOJE MANE,A TO ISTO SADA JA TREBA NEKOJ DRUGOJ DA POKAZEM.DA,BILA MI JE PRVA,VEROVATNO ME TO SADA J***.ALI PROCICE,KAO STO KAZETE.MNOGO MI SVE OVO ZNACI.HVALA VAM JOS JEDNOM!dejjan84:moram ti reci ovo, mada nije maybe pravi trenutak! Druze moj, ne vredi da se nerviras zbog nikoga a ne zbog devojke ma koliko ti ona znacila ili ne. * ti se! One su takve, kad im pruzis sve onda im je dosadno pa bi da se kresu sa nekim (za tebe) majmunom koji ne znam ni sta je sex i ljubav. Pricam ti ovo da bi ti otvorio OCI jer one nisu vredne tvog nerviranja a kamoli ZIVOTA! * joj mater, oteraj je u P.. Mat... pa ces videti da ce da za mesec ili dva sama da dodje i kaze "GLUPA SAM BILA, IZVINI SAD SAM SE PROMENILA". Tada ti dodaj gas i kuliraj je kao da te stvarno boli K... za nju i bice ti jos bolje i lepse. Vrteces je oko malo prsta kao sto je ona do sada (nazalost) tebe vozala. SAMO JE SAD OTERAJ U P.M.
Peace![]()
A ti o sebi pricas kao da ne vredis 5 para….. E, pa, niko ti ne veruje!![]()
Inace, za pocetak nemoj pucati previse visoko, nadji neku koja manje dobro izgleda (uh, sto mrzim tako da se prica o devojkama!)
To sto ti je prva… Grozno je sto cu ovo reci, ali… mozda nisi trebao iz ljubavi prvi put da to uradis! Jer ako je iz ljubavi, a ako dodamo jos i tvoj kompleks kako je ona divna sto te je “prihvatila” – onda – zaista, i mogao si da ocekujes da postanes zavisan od nje. Ako vec nisi siguran u sebe, bolje proci devojku-dve (naravno, ne lagati ih o osecanjima, ima i takvih, koje to mogu i bez ljubavi), a onda kad steknes samopouzdanje, da trazis ljubav. A osoba koja te VOLI – PRIHVATA sve tvoje mane. Ne bih nikome ovo savetovala, ne bih to uradila – ali, u ovakvom slucaju nedostatka samopouzdanja, mislim da je to jedan od nacina da se prevazidje situacija.
Shvati, nijednoj ne treba NAGRADA sto te je prihvatila, niti da joj budes zahvalan – dovoljno joj je to sto te je dobila, zar ne?
Budi poseban i postuj sebe... :wink:
vega:Ma pusti je. Ona nije kucka vec KUJA!Pun je svet dobrih zena. Ko je *.