umrecu!!!!!

Steffan:
vega:
Ma pusti je. Ona nije kucka vec KUJA!Pun je svet dobrih zena. Ko je *.

Pa njegov "drugar".. :)

Salu na stranu, jednostavno se zaljubio u pogresnu devojku i to je to... i nije resenje da sada bezglavo juri u drugu vezu, vec da izvuce pouke iz ovoga i sledeci put bude mnogo pazljiviji u biranju partnera... i drugara naravno... :)

I jos jedna stvar... niko nije imun na to, to sto se njemu desilo moze svakome od nas... cak ni u sebe ne mogu biti 100% siguran a kamoli u druge... cudna je stvar ljudski um i nemoguce je predvideti sta ce se desiti za jedan mesec a kamoli za 3 godine...

I nadam se da njegova buduca devojka nece ispastati zbog bivse, to jest da dozivi istu sudbinu kao i on sada... jer znam dosta takvih slucajeva... ali to je vec tema za sebe...

Eto toliko od mene, da ne bude posle da Stefan nema dusu... :)
Hvala Stefane,imas dusu i to ogromnu.I ja se samop plasim da neka druga ne ispasta zbog svega ovoga ali videcemo.Stvarno ne bih preziveo da mi jos neka ovo isto odradi.Ubio bih,komotno!

Decko ti jos davis o tom tvom problemu.Ajde bre odradi to dvoje kako ti dolikujer.Skembaj ih jedno vece u gajbu pa se zajedno po jeb ite.A posto opalis nju opali i njega zguza i boli te uvo.Onda je deklarisan kao dupedavac.I tvoja pobeda ce biti potpuna.

[/quote]
Hvala Stefane,imas dusu i to ogromnu.I ja se samop plasim da neka druga ne ispasta zbog svega ovoga ali videcemo.Stvarno ne bih preziveo da mi jos neka ovo isto odradi.Ubio bih,komotno![/quote]

Rano je jos o tome da razmisljas.. otvorena rana je to i jako boli, znam meni se desilo isto... i nerado se secam toga ali preboleces to vremenom, veruj mi.. mnogi su me prijatelji savetovali sta da radim, da je prebijem, unakazim, zverski izje*em, isponizavam... i to sam velikim delom jako zeleo, da zeleo sam da je smrvim kao gnjidu najodvratniju sto i jeste, zeleo sam osvetu da pati nista manje nego sto sam i ja... ali nisam, i sada sam presrecan zbog toga sto nisam isprljao ruke i spustio se na njen nivo... ne, nisam je ni prebio, ni unakazio, niti seksualno isponizavao... uradio sam nesto mnogo bolje, ZABORAVIO SAM JE!! Pozvao sam je i ugovorio sastanak... primetila je po glasu da nesto nije u redu ali i dalje nije znala da ja ZNAM... kada smo se nasli bilo je ljudi oko nas a zeleo sam taj trenutak samo za sebe... odveo sam je cutke, bez reci do mesta gde nije bilo ljudi, tada je vec znala, video sam joj u ocima... rekao sam joj da vise ne postoji za mene, da mi se gadi i da ne zelim vise nikada da je vidim u zivotu... briznula je u plac i ostavio sam je tako i nisam se okretao...
Zvala je jedno vreme, pokusavala da se opravda!?!? Molila da je primim nazad ali svaki put bih je bez trunke emocija lepo i kulturno rekao da ne zove vise... veruj mi to ju je bolelo vise od svega, jer bezuslovno sam je voleo vise od svega i ona se popisala po tome, uzela me je zdravo za gotovo i izgubila nesto sto vise nikada nece imati... ona je sama sebi najgora kazna, isto kao i ta tvoja kucka... teraj i nju i njega u pi*ku materinu, jednostavno ih otpisi za sva vremena, zaboravi i imaces najsladju osvetu...

I pazljivije ubuduce... budi uvek na oprezu i nadji devojku koja je slicna tebi i koja ceni iste stvari u ljubavi kao i ti... prvenstveno iskrenost i lojalnost... eto prijatelju, to su otrpilike svi saveti koje ti ja mogu ponuditi na osnovu nekh mojih iskustava... nadam se da ces uspesno prebroditi ovu krizu, naci srodnu dusu i slobodno je voleti bez bojazni da ponovi budes povredjen... :)

ja bi te rekla jedno..mlad si tek pocinjes,bolece a vremenom polako nestace..povreden i izneveren,mislim da vise tebe boli za druga a ne devojku,znas ljubav jeste lepa ali si tada vrlo slep,sve je tu a ti jednostavno ne vidis jer letis..e posle padovi jako bole..zameram ti jedno a to je:ko ti je dao pravo da citas njene poruke,znaci sta si trazio to si dobio..
zapitaj se zasto je doslo do toga,iz tvog ugla deluje da si ti sada meni jako patetican,slabic,bez pouzdanja..pa kako ti mozes da volis kada prvenstveno ne volis sebe(covek koji postuje i voli sebe)moze posle da voli druge...(to je na osnovu tvojih izjava da zelis da se ubijes i tkd..)
nije uvek kriva samo jedna osoba-krive su obe..
a to sto je bila sa tvojim drugom,pa sta verovatno je bolji u necemu od tebe,izvini istina boli..a to sto te je zvala ponovo pa ko ti kriv.ona je samo preispitivala svoje sposobnosti,moza se dvoumila,a druga zamerka -ne priznajem muskarca koji udari zenu-on za mene nije pravi muskarac vec..pi..da ne budem prosta..taj je mrtav,jednom je jedan pokusao..i nestao zauvek :cry: tuzno..muskarci su ponekad gori od zena,kada pate stvarno ste nekada tako zalosni...
izvini,ne shvataj previse licno da si hteo da se ubijes ti bi se ubio,a ne bi sada o tome pisao ovde,samoubice kada to zele stvarno one to ne pricaju a ti ne pripadas toj vrsti..ti si samo besan i razocaran u sebe i druge i trenutno ne razmisljas na pravi nacin..puno srece u buduce ljubavi.. :wink:
a imaces ih..verujmi i to uskoro..smejaces se ovo za neko vreme :P

tamo sam gde....:
ja bi te rekla jedno..mlad si tek pocinjes,bolece a vremenom polako nestace..povreden i izneveren,mislim da vise tebe boli za druga a ne devojku,znas ljubav jeste lepa ali si tada vrlo slep,sve je tu a ti jednostavno ne vidis jer letis..e posle padovi jako bole..zameram ti jedno a to je:ko ti je dao pravo da citas njene poruke,znaci sta si trazio to si dobio..
zapitaj se zasto je doslo do toga,iz tvog ugla deluje da si ti sada meni jako patetican,slabic,bez pouzdanja..pa kako ti mozes da volis kada prvenstveno ne volis sebe(covek koji postuje i voli sebe)moze posle da voli druge...(to je na osnovu tvojih izjava da zelis da se ubijes i tkd..)
a to sto je bila sa tvojim drugom,pa sta verovatno je bolji u necemu od tebe,izvini istina boli..a to sto te je zvala ponovo pa ko ti kriv.ona je samo preispitivala svoje sposobnosti,moza se dvoumila,a druga zamerka -ne priznajem muskarca koji udari zenu-on za mene nije pravi muskarac vec..pi..da ne budem prosta..taj je mrtav,jednom je jedan pokusao..i nestao zauvek :cry: tuzno..muskarci su ponekad gori od zena,kada pate stvarno ste nekada tako zalosni...
izvini,ne shvataj previse licno da si hteo da se ubijes ti bi se ubio,a ne bi sada o tome pisao ovde,samoubice kada to zele stvarno one to ne pricaju a ti ne pripadas toj vrsti..ti si samo besan i razocaran u sebe i druge i trenutno ne razmisljas na pravi nacin..puno srece u buduce ljubavi.. :wink:
Daj bre kucko, sta pricas ti? Ceo zivot kukate kako zelite osecajnog muskarca, koji ce vas razumeti, voleti, biti veran i slicne bljuvotine... Kada vas neko stvarno zavoli, e to onda vise nije dovoljnoooooo. Ovaj drugi ima nesto sto ovaj moj nema, neku mistiku, romantiku, mozda i veci *****?!
Zene su stvorene da se prema njima postupa kao prema najgorom stokom, samo tako mogu normalno da funkcionisu. Kazes, nije joj bio dovoljan? Pa zar ti mislis da si dovoljna nekom nekom bedniku koji je mozda zaglavio sa tobom. Kakve su to gluposti, zena kad prevari muskarca, nesto nije u redu sa njim! Kad muskarac prevari zenu, opet sa njim nesto nije u redu.
Vi kucke ste najpateticnija stvorenja koja postoje...
Predlog za BOEING-a i za ovog ljupkog i sarmatnog Stefana(ali da postoji takva zenska dusa, odmah bih je ozenio, mada ko zna ;): Drzi to na kratkom lancu, TRPAJ U DUPE SVAKI DAN i da vidis kako ce biti umiljate... Verujte mi, SVAKA JE TAKVA!

tamo sam gde....:

Pa nece ako nastavis tako da ga ohrabrujes... :)

Nije bas tako sve crno i belo... ja ga u potpunosti razumem, voleo je nevino i iskreno i nastradao je zbog toga sto je naleteo na losu osobu i sto je totalno nespreman uleteo u sve to... da je bila devojka bolja to je moglo da se izbegne, mogla je da bude barem iskrene i da mu kaze da je nezadovoljava i da nisu jedno za drugo.. a ne da se prca njemu iza ledja ko kuja sa njegovim "drugarom"...

Ali to je vec proslost, i svi smo tu skolu morali proci na jedan ili drugi nacim, i ja sam UBEDJEN da ce BOEING biti ubuduce mnogo pazljiviji i da nece napraviti iste greske... :)

za jako kulturnog-Filipa
decko pa ti nemas pojma o zivotu sa takvim izjavama ti si jadan,znas mozes mamu da nazivas tako..
a procitaj malo bolje ako imas mozga sta sam ja pisala i mislila,zar je i tebe neka zenula pa si se osetio prozvan,kako mozes ti da volis kada su za tebe sve zene iste-*****-znaci i tvoja-mama-je medu njima,sestra..td..
smesan si mi pa treba vas zezati jer takve sirovine kao ti su obicni primitivci :roll:
a u ostalom to je tvoje misljenje i tvoja stvar.

tamo sam gde....:
zapitaj se zasto je doslo do toga,iz tvog ugla deluje da si ti sada meni jako patetican,slabic,bez pouzdanja..

glupacho raspadnuta,da imash dva grama mozga ne bi srala ovde po forumu,zbog takvih skotova kao shto si ti mushkarci i jesu to shto jesu,i ponashaju se prema zenama koje zasluzuju paznju kao prema stoci..je.bao te ceo feministichki lobi...

pa kako ti mozes da volis kada prvenstveno ne volis sebe(covek koji postuje i voli sebe)moze posle da voli druge...(to je na osnovu tvojih izjava da zelis da se ubijes i tkd..)

tvom sluchaju si u pravu...kod tebe su krivi tvoji mama i tata ,tata shto te napravio a mama shto se iskenjala tako retardiranu...

a to sto je bila sa tvojim drugom,pa sta verovatno je bolji u necemu od tebe,izvini istina boli..

poredt toga shto si droljetina,sad si josh i sudija...

a to sto te je zvala ponovo pa ko ti kriv.ona je samo preispitivala svoje sposobnosti,moza se dvoumila,a druga zamerka -ne priznajem muskarca koji udari zenu-on za mene nije pravi muskarac vec..pi..da ne budem prosta

prosta si samim tim shto si se ovako bogato izlupetala a zensko si...ne priznajesh mushkarca koji udari zenu?...takve kao ti ne da treba tuci,nego ih treba prodati shiptarima da vide gde im je mesto...

..taj je mrtav,jednom je jedan pokusao..i nestao zauvek :cry: tuzno..muskarci su ponekad gori od zena,kada pate stvarno ste nekada tako zalosni...

ne vidish dalje od svog nosa kuchko raspadnuta...nikad necesh biti chovek,a kamo li zena.

BOEING,ovo ti je zivi primer male sujetne zenice,obnevidele od straha da neko moze da je voli takvu kakva je,kojoj je draze da joj mushkarac lize noge nego da je iz srca voli...ovakvih "zena" imash svuda,ali ne obaziri se...i zapamti,to nisu zene,to su raspadi...pravu zenu cesh lako poznati,oseticesh je...a shto se tvog sluchaja tiche,shto te ne ubije ojachace te,ojachace te za neku koja ce to umeti da poshtuje i uzvrati...

Fillipp:
Daj bre kucko, sta pricas ti? Ceo zivot kukate kako zelite osecajnog muskarca, koji ce vas razumeti, voleti, biti veran i slicne bljuvotine... Kada vas neko stvarno zavoli, e to onda vise nije dovoljnoooooo. Ovaj drugi ima nesto sto ovaj moj nema, neku mistiku, romantiku, mozda i veci *?!
Zene su stvorene da se prema njima postupa kao prema najgorom stokom, samo tako mogu normalno da funkcionisu. Kazes, nije joj bio dovoljan? Pa zar ti mislis da si dovoljna nekom nekom bedniku koji je mozda zaglavio sa tobom. Kakve su to gluposti, zena kad prevari muskarca, nesto nije u redu sa njim! Kad muskarac prevari zenu, opet sa njim nesto nije u redu.
Vi kucke ste najpateticnija stvorenja koja postoje...
Predlog za BOEING-a i za ovog ljupkog i sarmatnog Stefana(ali da postoji takva zenska dusa, odmah bih je ozenio, mada ko zna ;): Drzi to na kratkom lancu, TRPAJ U DUPE SVAKI DAN i da vidis kako ce biti umiljate... Verujte mi, SVAKA JE TAKVA!

Filippe, molim te.. ok da za nekog stvarno mislis tako nesto ali nije lepo reci.
A kako mozes da vredjas tako ceo zenski rod? Kako te nije sramota? I tebe je rodila zena, zar ne?
A zene (PRAVE zene) vole osecajnog muskarca, to je tacno, ja imam dobrog pored sebe i ne dam ga, i ne bih ga nikad prevarila, a i vecina mojih drugarica je takodje vezana za svog decka.
Takodje, ako ljubav prestane, najbolje je da se odmah raskine, pa da se trazi drugi, nego “loviti priliku” dok veza jos traje, ili ne daj Boze, varati. I veliki broj zena ovako misli. A ona BOEINGOVA je zaista bila – kucka. Razlikuj kucku od zene. Ili ces napraviti veliku gresku.. bas bih volela da vidim devojke na koje si ti do sada naletao..
Ja licno ne bih trpela decka koji bi se prema meni ponasao nedolicno – on sam zasluzuje da bude tretiran tako. Zato bih prekinula sa takvim svaku komunikaciju. Na neznost odgovaram neznoscu, a osobi koja nije nezna.. sa takvom necu ni da kontaktiram, jer – svako bira ono sta zeli da ima pored sebe. I treba biti zadovoljan svojim izborom.
U vezi vlada postovanje, poverenje, iskrenost i vernost, koja proizlazi iz iskrenosti. Ako nije tako, onda osoba nije prava.
Ne razumem zasto si toliko ohol.. Kako mozes.. Da vredjas tako bezocno..

A za "tamo sam gde..." - nisi sa nekim zato sto je najbolji, niti zato sto znas da ne mozes naci boljeg. Vec zato sto - VOLIS tu osobu, iskreno, bezrezervno, i ne zanima te da li je neki tamo "golub na grani" bolji, tebi je dovoljan tvoj decko, jer ti je - LEPO SA NJIM. Zar ne? Dok god ti je sa nekim lepo, ne treba ni razmisljati da li mozes naci boljeg. I kazem - sa nekim ti nije lepo zato sto je on narocito vest u nekim stvarima (mada je pozeljno, ali nije obavezno), vec zato sto su OSECANJA najvaznija, i ona nadomescuju svaki nedostatak. Ljubav je cudo. I ko je oseti, on nece varati. Nece pomisljati na prevaru. I osoba sa kojom je je za njega jedina na svetu.
druga je stvar ako si nezadovoljan.. to znaci da komunikacija u vezi nije dobra. i tada treba posteno raskinuti. Greh BOEINGOVE bivse devojke je taj sto je varala bezocno dok je bila u vezi (to je i cini velikom kuckom), a ne sto je bila nezadovoljna. Nezadovoljstvo ne zavisi od ljubavi i morala neke osobe, vec jednostavno - svedoci o nedostatku prave komunikacije. A to znaci da osoba sa kojom smo nije prava. Samo, u takvoj situaciji treba znati kako se ponasati. Ne igrati prljavo. Vec sa otvorenim kartama i biti iskren. Tada vise nego ikada..

Pozdrav svima.

Svaka cast kraljice..i svi ostali...neka ove devojke pricaju o nama sta hoce,ne interesuje me...nisam ja sada ovde neki ne znam ni ja sta pa da se hvalim samim sobom...ali nisam los,bar za nju nisam.Ljudi,pa ja sam je sponzorisao maximalno,vozao,kupovao,izvodio,placao mora...i tako je sve funkcionisalo od 5 popodne kada dodjem sa posla...a sta je ona radila do tog vremena sada me nevidjeno boli i da se setim...ma ne interesuje me...najgore mi je sto me ovih dana putevi nenormalno navode na njen kraj,da prolazim puticima i ulicama kojima sam prolazio 3 god...pa zamislite da ih vidim...i jos jedna stvar-stvari su mi jos uvek kod nje,tj ima tu i odece ali i DVD i tako te stvari,kako uzeti sve to,da li da saljem nekoga jer ja jednostavno nemam snage da joj pridjem zgradi?!

ako je stvarno volis, trebalo bi da sacekas neko vreme, da malo izduvas glavu i da se posvetis sebi, a onda da vidis sta je i kako je sa njom. mozda postoje neki specificni razlozi koje ne uzimas u obzir zbog toga sto se osecas iznevereno, mozda ona i nije tako zla kako se na prvi pogled javlja. a mozda si i ti malo preterao sa monitoringom... nema stvari koja meni vise smeta od ljubomore i frke oko nepoverenja. ako nekome ne verujes, pre ili kasnije ce to onom drugom dosaditi i desice se upravo ono od cega najvise strepis.

Znas sta najvise ubija u pojam:ravnodusnost.
Probaj da joj jednostavno kad se vidite kazes:ma sta ima veze...par godina manje vise...lepo smo se zezali,bilo pa proslo.
Onda ce ona da se priupita - koliko ti je u stvari znacila,i pocece da se polako grze sve vise u sebi dok na kraju ne pukne.Tiha osveta....

Peruzzi:
Znas sta najvise ubija u pojam:ravnodusnost.
Probaj da joj jednostavno kad se vidite kazes:ma sta ima veze...par godina manje vise...lepo smo se zezali,bilo pa proslo.
Onda ce ona da se priupita - koliko ti je u stvari znacila,i pocece da se polako grze sve vise u sebi dok na kraju ne pukne.Tiha osveta....[/quote]

najjaca 8)

ja mislim da netreba da se svetis, jer jaki ljudi neumeju da mrze, vec da preziru...
mislim da cak treba da je zalis, vidis da ni ona nezna sta hoce, cas tebe cas njega pa opet tebe....
ti imas samo povredjenu sujetu, jer si ispo majmun jer si joj verovao. Pa neka, svi mi pre ili kasnije moramo da prodjemo kroz tako nesto da bi shvatili...i mnogi posle izgube veru u ljubav i plase se da vole...ali to je zato sto povrsno gledaju na stvari...ti zelis da ono bude ono sto si ti mislio da je, a ona nije takva neko je neko drugi, pomiri se s tim
kako bre mator? samo 23 pa ja imam 25 i nemam nameru sa se zenim pre 30 i neke, zavisi...
savet ti je da je iskuliras,da joj kazes da recimo ako je zelela da te vara to je trebala i da ti kaze...a veruj mi da je mozda bas zbog toga sto si ti bio toliko ljubomoran, to i uradila, da si joj dao slobodu da radi sta hoce, bio bi joj dosta zanimljiviji...****** curka, sta ces, ali tako curke razmisljaju...
pa nadji neku devojku koja nije toliko plitka, jer reci "volim te" nista neznace kada ih neko kaze olako...
samo neznam zasto bi se ubio zbog nje?
budi srecan sto si naucio dragocenu lekciju!

sad mozes sa obazrivoscu da nadjes ono pravo

pozdrav

:wink:

Brate sta je odgovora na ovu tako utabanu pojavu,pa rekoh da se i ja pridruzim.Moje misljenje je sledece.Nije ona toliko kriva,ni taj tvoj ortak.Kriv si najvise ti.i zasto njoj suditi za nesto sto ces i ti jednog dana sigurno uraditi nekome,i sto su svi ovi likovi sa foruma uradili sigurno ili im je neko to uradio.Pa to je najnormalija stvar,moras to da prevazidjes.Tacno je da je ona nepronadjena u svemu tome,ali to je vas zacarani trougao.Igrate igre nadmudrivanja i kojima najbolji pobedjuje.Izgubio si i pomiri se sa tim.Svi ste zapravo izgubili,ali svi ce te to prevazici.Ti ces naci neku drugu to je izvesno,zivot je pred tobom.A i ona ce otkaciti vas dvojicu i naci nekog treceg,nemoj mnogo da je zalis.A taj drug mi je najinteresantniji,on je tip coveka koji ce ti zabiti noz u ledja,takvih da se cuvas.Ne misli vise o tome ,ima mnogo lepsih stvari u zivotu.Uzivaj. :P :P :P

Pazi brate istu takvu zajebanciju imam i ja raskinuo ja pre godinu dana a sad joj pisem pesme ****** takvi smo mi kad volimo volimo a kad varamo varamo ne shvatam zelis da ti se vrati ili da je zaboravis aj vidi to sam sa sobom pa mi napisi mozda mogu nekakko da ti pomognem. :(

peja:
Pazi brate istu takvu * imam i ja raskinuo ja pre godinu dana a sad joj pisem pesme * takvi smo mi kad volimo volimo a kad varamo varamo ne shvatam zelis da ti se vrati ili da je zaboravis aj vidi to sam sa sobom pa mi napisi mozda mogu nekakko da ti pomognem. :(
Ne,ne zelim da joj se vratim niti ona meni...pa kako da je gledam,majke ti?Zelim da zaboravim..totalno sam pukao covece,ni sam ne verujem da mi se to desava ali se desava..uzasno se glupo osecam,mrzim sto je se secam,sto je pamtim takvu,svaka pesma na radiju je moja,sve kao da su za mene pisane..a znam da dok ja pizdim i sedim zabijen kod kuce da se ona zeza,super joj je i NE MISLI NA MENE,sto ja inace radim.Eto,to me ubija...imam utisak kao da su svi okolo najsrecniji na svetu samo ja ovako..juce sam otisao na Kalis SAM,nigde nikoga nisam imao,Knez pun,imam utisak kao da svako ima para samo ja ne..uzas,bas smor.I tako sednem na zid,blenem u onu reku i...ubijam se u pojam..jace je od mene.Znam da nije vredna toga ali...

BOEING:
peja:
Pazi brate istu takvu * imam i ja raskinuo ja pre godinu dana a sad joj pisem pesme * takvi smo mi kad volimo volimo a kad varamo varamo ne shvatam zelis da ti se vrati ili da je zaboravis aj vidi to sam sa sobom pa mi napisi mozda mogu nekakko da ti pomognem. :(
Ne,ne zelim da joj se vratim niti ona meni...pa kako da je gledam,majke ti?Zelim da zaboravim..totalno sam pukao covece,ni sam ne verujem da mi se to desava ali se desava..uzasno se glupo osecam,mrzim sto je se secam,sto je pamtim takvu,svaka pesma na radiju je moja,sve kao da su za mene pisane..a znam da dok ja * i sedim zabijen kod kuce da se ona zeza,super joj je i NE MISLI NA MENE,sto ja inace radim.Eto,to me ubija...imam utisak kao da su svi okolo najsrecniji na svetu samo ja ovako..juce sam otisao na Kalis SAM,nigde nikoga nisam imao,Knez pun,imam utisak kao da svako ima para samo ja ne..uzas,bas smor.I tako sednem na zid,blenem u onu reku i...ubijam se u pojam..jace je od mene.Znam da nije vredna toga ali...

Ej bre...ti se nisi josh oporavio...au je`b` ga...ma ne SAAAAAAMMM...aman choveche...begaj u drushtvo...ako ne mozesh makar neku drugaricu da nadjesh da shetash...onda mislim baki...tc,tc,tc...nemo da slushash radio...ako bash hocesh nadji neshto nepoznato...slushaj ono shto nisi nikada slushao...a bre mushko si...nemo` da si seka Persa...vreme lechi takve stvari al` uz druge osobe...nemoj da si sam...razbi se od sporta po ovakvom vremenu...za basket svuda ima ljudi...idi na jogging...ima ih svuda...Usche ti nije daleko...a bre jer moram ja da ti kazem gde ima aktivnih ljudi...druzi se sa nepoznatima....nemoj da ti ovo prolece propadne zbog osobe koja treba da ti je zauvek u dalekoj proshlosti...shta mislish kako je npr.da ti propadne leto zbog tako necheg...josh gore...pochinjesh vec da iritirash nepokretnoscu...move your ass...MARSH MEDJ LJUDE ODMA...kako me neko nazva SAVETA :lol: ...valjda si pokupio neku mudrost...charobni prah za tebe nemam...sakrili mi mangupi...nemo da se zalish vishe...zelim ti nadjesh drushtvo josh danas i da nam se sutra pohvalish kako ti ide lepo rekonvalescencija...MOZAK U GLAVU...ovaj pamet u vugla....Good luck.... 8)

Prosto mi je frka da ovo napišem, jer će uslediti pljuvačina, ali napisaću, a vi nemojte jako...
Ja sam se zatelebala u svog muža na rođendanskoj žurci svog tadašnjeg dečka, a njegovog druga.
Zezao se u nekom društvu sa pivom u ruci, pogledali smo se par puta i ja sam pomislila "trebalo bi da rodim decu ovom čoveku". Smuvali smo se koliko odmah, i on je to rekao svom drugu posle 2 nedelje.Bilo je strašno svo troma, ali ni jednog trenutka nisam pomislila da grešim, ili da se vratim korak nazad.Mi smo se venčali posle 6 meseci, a i bivši se oženio posle 3 godine. Sad svi imamo decu, kad se vidimo po nekim svadbama normalno komuniciramo,sve je leglo na svoje.
Nikad nisam požalila zbog svog izbora, iako mi je žao zbog bola koji sam izazvala i jednom i drugom.
Bivši je izgubio devojku i druga, a sadašnji druga i podršku drugih iz tog društva. Možda smo se i zbog toga okrenuli od starta jedno drugom i kao da nas je to uvek držalo jedno uz drugo.
Poenta priče-idi gde te srce(ili neki drugi deo tela) vodi i ne gledaj ni levo ni desno, a vreme će pokazati jesi li bio u pravu.

Ja te razumem, ali to će proći, ne slušaj muziku, druži se, provodi puno vremena napolju.
Ovde kod mene na trim stazi ne može da se prođe od mladih ribidžona u trenerkicama koje zatežu guze pred proleće.
A znaš zbog koga?

iggymag:
BOEING:
peja:
Ne,ne zelim da joj se vratim niti ona meni...pa kako da je gledam,majke ti?Zelim da zaboravim..totalno sam pukao covece,ni sam ne verujem da mi se to desava ali se desava..uzasno se glupo osecam,mrzim sto je se secam,sto je pamtim takvu,svaka pesma na radiju je moja,sve kao da su za mene pisane..a znam da dok ja * i sedim zabijen kod kuce da se ona zeza,super joj je i NE MISLI NA MENE,sto ja inace radim.Eto,to me ubija...imam utisak kao da su svi okolo najsrecniji na svetu samo ja ovako..juce sam otisao na Kalis SAM,nigde nikoga nisam imao,Knez pun,imam utisak kao da svako ima para samo ja ne..uzas,bas smor.I tako sednem na zid,blenem u onu reku i...ubijam se u pojam..jace je od mene.Znam da nije vredna toga ali...

Ej bre...ti se nisi josh oporavio...au je`b` ga...ma ne SAAAAAAMMM...aman choveche...begaj u drushtvo...ako ne mozesh makar neku drugaricu da nadjesh da shetash...onda mislim baki...tc,tc,tc...nemo da slushash radio...ako bash hocesh nadji neshto nepoznato...slushaj ono shto nisi nikada slushao...a bre mushko si...nemo` da si seka Persa...vreme lechi takve stvari al` uz druge osobe...nemoj da si sam...razbi se od sporta po ovakvom vremenu...za basket svuda ima ljudi...idi na jogging...ima ih svuda...Usche ti nije daleko...a bre jer moram ja da ti kazem gde ima aktivnih ljudi...druzi se sa nepoznatima....nemoj da ti ovo prolece propadne zbog osobe koja treba da ti je zauvek u dalekoj proshlosti...shta mislish kako je npr.da ti propadne leto zbog tako necheg...josh gore...pochinjesh vec da iritirash nepokretnoscu...move your ass...MARSH MEDJ LJUDE ODMA...kako me neko nazva SAVETA :lol: ...valjda si pokupio neku mudrost...charobni prah za tebe nemam...sakrili mi mangupi...nemo da se zalish vishe...zelim ti nadjesh drushtvo josh danas i da nam se sutra pohvalish kako ti ide lepo rekonvalescencija...MOZAK U GLAVU...ovaj pamet u vugla....Good luck.... 8)
Hvala ti najlepste na ovakvoj poruci...zakon si,majke mi...da,znam da gresim sto idem tako sam ali eto...imam utisak kao da me niko nece...UZAS!Pogledam se sada u ogledalo,odmah sam sebi debeo (sto i jesam,priznajem,),odvratan,ovakav,onakav...i odmah skontam da me sada ni jedna nece takvog,a ona je htela...bozr,koji sam bolid....hocu poslusacu vas SVE i odlepiti se od depresije i izaci u svet koji mozda i mene ceka ko zna...i pisacu vam cim dodje do nekih pomaka,a nadam se da hoce.Hvlala vam svima sto vidim da se interesujete...
Voleo bih i nekog od vas da upoznam,sto da ne...ako neko želi neka pise na pedja812002@yahoo.com!!!

Back