umrecu!!!!!

mario80:
pazi kad nisam glup da sedim na usima i da nevidim na oci kada bi riba da me vara! nemoze da me vara!
kad se devojka trese od same pomisli da uradi tako nesto...sta mislis da li joj tako nesto pada napamet?sila boga nemoli! a ti si glup kao top.
to si i dokazao svojim odgovorom.poklopi se. 8)
sa zenama treba samo grubo...onda te gledaju kao boga....batina je iz raja izasla....
shonjo... :x
Mario, reci iskreno, sta bi vise voleo:
1. da ti devojka ne vara jer se boji da te vara, jer zna kako bi reagovao, ili
2. da te ne vara zato sto te voli, zato sto zna da si dobar, veran (?), i da boljeg ne moze naci?
Ja mislim da je samo ova druga vernost prava. Sve sto se uslovljava nije prirodno.
Nije dobar hriscanin onaj koji cini dobro samo zarad obecane nagrade, odlaska u raj. Vec covek koji za svoju veru i dobrocinstvo ne ocekuje apsolutno nista.
Da sam muskarac, ne bih nicime “pretila” svojoj devojci, jer joj samo tako dajem SLOBODU da uradi sta god zeli. A zene vole SLOBODU. I dajuci SLOBODU, ti je VEZUJES za sebe, i ona je nedostojna da uradi bilo sta sto bi te povredilo.
Kao sto rekoh jednom na jednoj temi “Ruka koja DAJE uvek je iznad one koja prima”, “Poklonjena sloboda nije sloboda”.
Ne moze se fizickom silom ucenjivati nesto tako krhko kao sto je vernost, pogotovo zenska.

brate,najiskreniji savet cu ti dat sada.
odjebni ribe,nije uredu to sto si odjebno najboljeg druga zbog nje,bolje i da to sto je bila sa njim nego sutra da ti nabije rogove sa komsijom ili sefom na poslu.ona je od uvek takva.totalno si pogresio jer prijateljstvo nije dostojno ni jedne jedine ribe sa kojom si bio ili sa kojom ces biti.Ja,licno,sam sa tri ortaka zamenuo po dve-tri ribe,i to ne samo ne kres nego smo bili u vezi sa njiima,ali nikad nisam zbog riba ortake napusio,oni su uvek tu,tvoji ortaci a ribe ce ti uvek biti bivse,one koje ce te ogovarati kada god budu uzele u usta.
Idi na neku zurku,smuvaj dobru koleginicu,pa u sudenjaku i 'pored njega' imas ih na gomile,spremne i cekaju tvoj start.daj ti si samo bio dugo u vezi sa tom devojkom pa si malo navikao na nju i nista drugo,Jeb. ga,vreme leci sve :?

mario80:
pazi kad nisam glup da sedim na usima i da nevidim na oci kada bi riba da me vara! nemoze da me vara!
kad se devojka trese od same pomisli da uradi tako nesto...sta mislis da li joj tako nesto pada napamet?sila boga nemoli! a ti si glup kao top.
sa zenama treba samo grubo...onda te gledaju kao boga....batina je iz raja izasla....

Mario, bolje prestani jer cu umreti od smeha! :D :D :D
To “MUSKARCINO” :? , samo ti lemaj, tuci, lomi,....samo napred....
Ako sam shonja zato sto ne bijem svoje devojke, onda sam ponosan na to 8) . A ti malo razmisli ko je “shonja”, onaj koji ispoljava silu nad slabijim od sebe i istom uteruje strah u kosti :!: , ili onaj koji postuje slabije od sebe. Uostalom, sta ti pises u prostoru za “Ljubav i Sex”, kad pojma nemas sta je ljubav, a za sex si cuo preko tv-a, ili kad ti proradi desanka shakic......”MUSKARCINO”, jel su te zlostavljali kad si bio mali, ili to jos uvek rade, kad si tako isfrustriran? :lol: :lol: :lol:

Predlog za moderatore, otovrite nov prostor za teme sa naslovom “BOLESNICI” za ovakve poput Maria....

GLUPOST JE NEUNISTIVA!!!!!! :wink:

jagodica:
шумахер:
Какав Бранков мост?Зато се иде у ПАКАО човече.Узми мотку и удри курву док даје знак да је жива

a za to se ne ide u pakao

Изгледа да му то није нико рекао :x ево ја му сада то кажем Балканчино једна исфрустирана, и за то се иде у Ад :x

Пи какве мушкарчине, сретан сам што вас се гнушам. Ви изгледа само себи дајете љубав, а женама све најгоре. И није ми жао што морате да се гледате сваки дан у огледалу и да немате шта лепо да видите у одразу :x

Snezna_kraljica:
mario80:
Mario, reci iskreno, sta bi vise voleo:
1. da ti devojka ne vara jer se boji da te vara, jer zna kako bi reagovao, ili
2. da te ne vara zato sto te voli, zato sto zna da si dobar, veran (?), i da boljeg ne moze naci?
Ja mislim da je samo ova druga vernost prava. Sve sto se uslovljava nije prirodno.
Nije dobar hriscanin onaj koji cini dobro samo zarad obecane nagrade, odlaska u raj. Vec covek koji za svoju veru i dobrocinstvo ne ocekuje apsolutno nista.
Da sam muskarac, ne bih nicime “pretila” svojoj devojci, jer joj samo tako dajem SLOBODU da uradi sta god zeli. A zene vole SLOBODU. I dajuci SLOBODU, ti je VEZUJES za sebe, i ona je nedostojna da uradi bilo sta sto bi te povredilo.
Kao sto rekoh jednom na jednoj temi “Ruka koja DAJE uvek je iznad one koja prima”, “Poklonjena sloboda nije sloboda”.
Ne moze se fizickom silom ucenjivati nesto tako krhko kao sto je vernost, pogotovo zenska.

iskreno, sta bi voleo:
1. da me olga ne vara jer se boji da me vara, jer zna kako bi reagovao, ili
2. da me ne vara zato sto me voli, zato sto zna da sam dobar, veran, izdrzljiv(?), i da boljeg ne moze naci!
a sto se tice onih ostalih verskih cudesa koje si nabrojala....za mene nevazi nista jer neverujem u boga....tako da....bog i djavo su ista osoba samo zavisi kakvo im je raspolozenje... 8)

mario80:
iskreno, sta bi voleo:
1. da me olga ne vara jer se boji da me vara, jer zna kako biH reagovao, ili
2. da me ne vara zato sto me voli, zato sto zna da sam dobar, veran, izdrzljiv(?), i da boljeg ne moze naci!
a sto se tice onih ostalih verskih cudesa koje si nabrojala....za mene nevazi nista jer neverujem u boga....tako da....bog i djavo su ista osoba samo zavisi kakvo im je raspolozenje... 8)
sta, nisi izdrzljiv? :lol: :lol: :lol: :shock:
ono sto sam rekla o veri nema veze sa tim da li verujes ili ne. svaki covek mora znati nesto o religiji kao fenomenu, cak i ako se ne slaze sa time.
uostalom, to sam samo dala kao primer. valjda si mogao to da shvatis, a ne da odbacis sve jer se pominje Bog. zasto se toliko bojis te reci?

Bog i djavo nisu ista osoba. ali, prema nekim shvatanjima, jesu dve strane istog. A Bulgakov ("Majstor i Margarita") smatra da su oni u "prijateljskim" odnosima, da se postuju, ali je djavo uvek stepenicu ispod, kao pali andjeo, Lucifer. Ono sto je zanimljivo je da je djavo isto tako pravedan kao i Bog. On postuje istinsko dobro, nece ga ugroziti, a prezire obicno, podlo, ljudsko zlo (zlo na nasem svetu uvek i jeste ovakvo), zlim ljudima se sveti (na najstrasnije nacine), ali postuje istinski zle figure. Interesuju ga samo velike stvari.
Tako je i zlo velicanstveno kada je liseno podlosti, niskosti, zavere. Dobija se ovako - djavo ne voli zlo. samo je ON sposoban da ga cini. i skoncentrisace svu svoju silu i osvetu na ljude koji pokusaju da ga nadmase.
da li si ti zao i na koji nacin?

Snezna_kraljica:
mario80:
iskreno, sta bi voleo:
1. da me olga ne vara jer se boji da me vara, jer zna kako biH reagovao, ili
sta, nisi izdrzljiv? :lol: :lol: :lol: :shock:
ono sto sam rekla o veri nema veze sa tim da li verujes ili ne. svaki covek mora znati nesto o religiji kao fenomenu, cak i ako se ne slaze sa time.
uostalom, to sam samo dala kao primer. valjda si mogao to da shvatis, a ne da odbacis sve jer se pominje Bog. zasto se toliko bojis te reci?

Bog i djavo nisu ista osoba. ali, prema nekim shvatanjima, jesu dve strane istog. A Bulgakov ("Majstor i Margarita") smatra da su oni u "prijateljskim" odnosima, da se postuju, ali je djavo uvek stepenicu ispod, kao pali andjeo, Lucifer. Ono sto je zanimljivo je da je djavo isto tako pravedan kao i Bog. I on prezire obicno, podlo, ljudsko zlo (zlo na nasem svetu uvek i jeste ovakvo), zlim ljudima se sveti, ali postuje istinski zle figure. Interesuju ga samo velike stvari.
Tako je i zlo velicanstveno kada je liseno podlosti, niskosti, zavere. Dobija se ovako - djavo ne voli zlo. samo je on sposoban da ga cini. i skoncentrisace svu svoju silu i osvetu na ljude koji pokusaju da ga nadmase.
da li si ti zao i na koji nacin?

vera je izmisljena da bi burzoazija drzala sirotinju u pokornosti. tu se svaka prica zavrsava....bog i djavo su jedna osoba sa dva raspolozenja....samo siromasni glupak moze da veruje u zagrobni zivot i da rinta gladan do smrti....vera je nesto najzlobnije sto je covek mogao da izmisli da bi zamazo prostom narodu oci...
nema boga....postoje samo sekte(crkve) koje operetisu po ljudskim mozgovima...
ja bi to sve spalio... 8)

mario80:
vera je izmisljena da bi burzoazija drzala sirotinju u pokornosti. tu se svaka prica zavrsava....bog i djavo su jedna osoba sa dva raspolozenja....samo siromasni glupak moze da veruje u zagrobni zivot i da rinta gladan do smrti....vera je nesto najzlobnije sto je covek mogao da izmisli da bi zamazo prostom narodu oci...
vera je potrebna coveku.
covek i narod su - jedno te isto, zar ne? covek je deo naroda.
jedno je vera, a drugo je crkva. imas ti mnoge filosofe koji se bave fenomenom religije, i da bi se o religiji raspravljalo nije potrebno da se veruje.
ja licno VERUJEM u Boga, ali ne verujem u crkvu.

Ali pusti ih... Rekla bih da zasluzuju jedno drugo...[/quote]
Da pusti ih slazem se ali samo delimicno :twisted: reci joj da joj sve oprastas i zovi je da dodje kod tebe na s*x u ime pomirenja i onda joj o***i zucka isteraj je golu napolje i zapali garderobu i baci istu dok jos gori kroz prozor :twisted: :twisted: :twisted: odvratna kucka jos ce da ispadne da si je napumpao!
kakva odvratna kucka :evil:

mario80:
s. kraljice....sve se moze kad se hoce... 8)

Naravno da se sve moze kad se hoce.Ocigledno da ti neces.Tvoj nepopustljivi Balkanski mentalitet ti nedozvoljava ni na ovom prostoru da se ponasas normalno.Ipak sumnjam da si takav kakvim se izdajes.Obicno oni koji tuku zene i koriste silu,su bogovi malog prostora.Odnosno svog zamracenog isfrustriranog uma.Ocikledno je da ti drustvni status i polpzaj nisu onakvi kakav bi zeleo pa ovde iznosis svoje jos uvek nezrele ideje.Inace nijedan muskarac nemoze sebe i nesme smatrati najboljim.Jer taj stav mu nedozvoljava da se dodatno usavrsava,A sex je stvar koja se uvek usavrsava.Drugo nikda sebe neces osetiti u ljubavnom cinu.Zato poslusaj sta drugi misle o tebi.Narodna kaze kuce koje laje neujeda.Ocigledno da si ti taj.Vreme je da nabodes nesto.Kada osetis draz jedne zene koja te voli i bezuslovno ti se predaje.Shvatices da istu nemozes tuci.Prema tome nezreo si i nedovoljno iskusan da mozes bilo sta normalno ovde reci.

Snezna_kraljica:
mario80:
vera je potrebna coveku.
covek i narod su - jedno te isto, zar ne? covek je deo naroda.
jedno je vera, a drugo je crkva. imas ti mnoge filosofe koji se bave fenomenom religije, i da bi se o religiji raspravljalo nije potrebno da se veruje.
ja licno VERUJEM u Boga, ali ne verujem u crkvu.

ja verujem u srecu, radost, pamet, lepotu, umetnost.....to je moj bog...
s. kraljice....josuvek nista neshvatas, zar ne?sto si tako ogranicena?

mario80:
u to veruju skoro svi ljudi.
ali mi uz tebe nesto ne ide...
UMETNOST i mario? :shock:
LEPOTA i mario? :shock:
SRECA i mario? :shock:
PAMET i mario? :shock: :shock:
sve cudno do cudnijeg :shock: :shock: :shock: :lol:

E sad stvarno necu vise!!!!
Ali sam ovo morala da kazem, jace je od mene... :lol:

Kakav god da je Bog nije na nama da mu sudimo.I o njemu pricamo kao da sa njim pijemo kafu.Verovatno toliko postovanje u svetu postoji prema Bozanstvima samo iz tog razloga sto nije niko uspeo desifrovati sam naziv njegovog imena.A to je Bog.
Ako nisi u stanju da verujes u nesto sto nije materijalno.Ti dodirni zemlju i shvatices da je to najvece bozanstvo koje gledamo svaki dan.Na njoj smo rodjeni.Zbog nje zivimu.I u njoj skoncamo.
Samo kada bi je jos i cenili i cuvali mnogo bi nam vise dala.

Snezna_kraljica:
mario80:
u to veruju skoro svi ljudi.
ali mi uz tebe nesto ne ide...
UMETNOST i mario? :shock:
LEPOTA i mario? :shock:
SRECA i mario? :shock:
PAMET i mario? :shock: :shock:
sve cudno do cudnijeg :shock: :shock: :shock: :lol:

E sad stvarno necu vise!!!!
Ali sam ovo morala da kazem, jace je od mene... :lol:

a zasto ti sad mene vredjas? jesam li bio iskren malopre? jesam li zasluzio ovako da me vredjas i ponizavas? mogu ja da budem opet gadan, jako gadan...
proverio sam na tvom fakultetu :twisted: :twisted: :twisted: mozemo i tamo da se upoznamo i objasnimo :twisted: :twisted: :twisted:

mario80:
a zasto ti sad mene vredjas? jesam li bio iskren malopre? jesam li zasluzio ovako da me vredjas i ponizavas? mogu ja da budem opet gadan, jako gadan...
proverio sam na tvom fakultetu :twisted: :twisted: :twisted: mozemo i tamo da se upoznamo i objasnimo :twisted: :twisted: :twisted:
necu vise, izvini. ovim sam ti vratila za sve uvrede. znam ja da si ti u dubini duse dobar, negde daleko, u dubini duse...
ali, zaista vise ne znam kad se salis, a kad si ozbiljan. ne valja ti takvo ponasanje.

Snezna_kraljica:
mario80:
necu vise, izvini. ovim sam ti vratila za sve uvrede. znam ja da si ti u dubini duse dobar, negde daleko, u dubini duse...
ali, zaista vise ne znam kad se salis, a kad si ozbiljan. ne valja ti takvo ponasanje.

a da se vidimo ovih dana? :twisted: da te cekam? :twisted:

Back