- Poruka
- 131.578
koje linkove?jes napisao zasto ste te linkove zabranili?
posle cega?
podseti me.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koje linkove?jes napisao zasto ste te linkove zabranili?
posle cega?
pa banuje me bre, znas da se nikad nisam krio.a ko sam?
onaj ko je sprecio da te banuju po vidjenju sto zele, ali ajde, nema veze..idemo dalje![]()
Капетан Вељовић.nekoliko puta leteo desetkom sa nasim najboljim pilotom legendom, kome je on dat kao prvom i koji je skoro godinu dana obucavao mlade pilote.
a sad da me ubijes coveku da se imena setim ne mogu, a bio srbin iz sumadije, ljudina od coveka, najbolji od svih.
aj ne glumi budalu jer nisi.koje linkove?
podseti me.
ti i ne mozes da se krijes..osim kad si onomad probao da budes zenskopa banuje me bre, znas da se nikad nisam krio.
20 godina.
opet pises o svojim posilnima koji ti obogacuju diskusije na forumu.
3 ili 4 puta, ne mogu da se setim imena coveka, bio je prijatelj sa mojim roditeljima. moguce da je to prezime.Капетан Вељовић.
Летео си за Њујорк?
e ovo je vec razlog da se Vucic srusi.
onomad?ti i ne mozes da se krijes..osim kad si onomad probao da budes zensko![]()
ma zayebavam se..........posto zapad poziva na rusenje Vucica i kada skripi stolica u kafani.tebi je ovo sasvim ok, dovezes bager i unistis jer ko ce da se zamajava sa nekim tamo gvozdjem
da skuplja prasinu a ne moze da se napravi splav od toga(mada i to nije losa ideja, sve je bolje od golog unistavanja)
ne mislim na zlozi..dobro znas ..onomad?
pre koliko, 12 godina jednom?
ali ako mislis na zlozi onda si veci kreten no sto jesi.
rekoh.ne mislim na zlozi..dobro znas ..
da..ima toliko otprilike godina..
jooj kao se zvala ona sa kojom si bio u ekipi. .lilika joj nesto tako ..
ah ljudi vole da pricaju o stvarima koji im nedostaju.. stari eurokrem, stara plazma i stari marlonnego kad si vec usrao temu
zasto reci plebsu foruma me prozivate kad nism tu... yi koji traze da me uklonis a ti kao neces?
a kad dodjem svi po misjim rupama?
ta je osnovala forum i zvala se lilu.nisam ni rekao da si bio taj nick..drugi ti je bio zenski nik..nego si tad u ekipi bio sa njom .. joooj kako se zvala.. nesto me na ljuibicasto podseca ali ne mogu da se setim..davno je bilo.
ko tebi drma kavez ljubavi?Da li znate vas dvojica koliko je danas lep dan?
Zasto niste srecni jer ste se probudili jutros, neko nije?
eto lepo rekohta je osnovala forum i zvala se lilu.
sa njom sam bio u ekipi ko sto bi sa tobom brao borovnice.
mi se prisecamo nekih lepih starih vremenaDa li znate vas dvojica koliko je danas lep dan?
Zasto niste srecni jer ste se probudili jutros, neko nije?
Vidim kako nemate pojma da cenite svoja postojanja.ko tebi drma kavez ljubavi?
ja ti reko a ti misli sta hoces.eto lepo rekoh
pamcenej te jos sluzi..svaka cast..
ma daj..kao nisi..ali u prvom pojavljivanju i sad setno pricas o bozi, kad je one bila supermod, posle kad se vratila je bila sa manijem u ekipi..
marlon nema ego jer nema titulu jer je samo hologramVidim kako nemate pojma da cenite svoja postojanja.
A za moje kaveze ne brini.
Primirite svoja ega i volite to sto imate.