Umesto u muzej B737 iz flote JAT-a unisten

zaboravljas da je protiv vucica glasalo MILION ljudi..MILION.
150 hiljada je 15% toga...
koliko si ti siguran da su to animirani novi ljudi a ne oni koji su vec protiv vucica?

rekao sam lagerti..nije mi rekla da li je ikad to uradila..pitaj na okupljanju te koji su se okupili da li su bili za vucia ili su bili neutralni pa su sad prelomili ili su tradiocionalno glasali protiv njega.
garantujem da ce vecina reci da su oduvek protiv njega..gde je onda tu sveza krv koja je neophodna za smenu?

i kao sto rekoh..pogeresno ti je razmisljanje koje si malopre rekao da je problem u 90% neobavestenih i neukih njegovih glasaca
problem je u 50% koji ne glasaju..
Odgovorila sam ti, poenta je što su mahom ljudi sa sadašnjih protesta bili ili jesu sns članovi ucenjeni promorani i sl. Strmoglavi pad sns je počeo onog trenutka kada su ljudi uvideli kako današnjoj vlasti malo vrede ljudski životi. I da ponovim, ljudi koji jesu glasali za Vučića pre par godina.

zaboravljas da je protiv vucica glasalo MILION ljudi..MILION.
150 hiljada je 15% toga...
koliko si ti siguran da su to animirani novi ljudi a ne oni koji su vec protiv vucica?

rekao sam lagerti..nije mi rekla da li je ikad to uradila..pitaj na okupljanju te koji su se okupili da li su bili za vucia ili su bili neutralni pa su sad prelomili ili su tradiocionalno glasali protiv njega.
garantujem da ce vecina reci da su oduvek protiv njega..gde je onda tu sveza krv koja je neophodna za smenu?

i kao sto rekoh..pogeresno ti je razmisljanje koje si malopre rekao da je problem u 90% neobavestenih i neukih njegovih glasaca
problem je u 50% koji ne glasaju..

Za vucica je "glasalo" 2 miliona, pa koliko moze da okupi danas na mitingu, jedva 15 hiljada uz enormna placanja ucene pritiske i mobilizaciju svih njegovih kadrova

Tih vise stotina hiljada ljudi 15. marta nije neutralno, nego su se odazvali na poziv studenata koji ce imati svoju listu, znaci odgovorili su konkretno buducem politickom pokretu

На реклами је DC10, због распореда мотора (ако се може на оваквој реклами тражити реалност).
Тренутно најатрактивнији авион на свету је DC6 који ЈАТ добио 1958 године за VIP превоз. Тадашња држава га је наручила од Дагласа и направљен је по специјалној изради. Служио је за превоз важних личности.
Нађен је у Хангару, напуштен пре 25 година и Аустријанци Ангерер и Шуте су успели, уз мало мучења, да га упале и довезу у Аустрију.
Данас служи за превоз путника као једна од највећих светских атракција из света авијације.
И ово је некада било наше.
Nisam mogao da nađem bez trećeg motora reklamu jbg ali poenta je

tepanjem meni kao onaj tvoj debil shime koji to radi iza tri nika jer ne zna vise sa koga pise, nista neces promeniti.

mogu i da nacrtam kao na tarabi sta se desava. sto ne objasvi sjavno da svi vide onaj pp tebi i ivanu sto sam poslao.

ja marlon kako ti kazes, ustasa i pedofil.
onaj u kome si rekao da boljeg admina od mene nece imati? :heart:

mozes i da okacis ono sta volis moje postove sa foruma igre ili tako nesto gde sam bio pravi vagabundo i svadjao se sa adminima.. :D

znas dobro da sam ladovina za sve i da mozes da kacis sta god zelis..
uvek stojim iza onog sta sam rekao..

a ti ..tebi iskreno zelim da se vratis u onog marlona kojeg sam nekad znao..koji je umeo da pise odlicno, cije su recenice sekle a ne u ovog sad marlona koji nesto pise, ne zna ni sam sta pise...

onaj u kome si rekao da boljeg admina od mene nece imati?
bar si tad bio iskren :heart:

mozes i da okacis ono sta volis moje postove sa foruma igre ili tako nesto gde sam bio pravi vagabundo i svadjao se sa adminima.. :D

znas dobro da sam ladovina za sve i da mozes da kacis sta god zelis..
uvek stojim iza onog sta sam rekao..

a ti ..tebi iskreno zelim da se vratis u onog marlona kojeg sam nekad znao..koji je umeo da pise odlicno, cije su recenice sekle a ne u ovog sad marlona koji nesto pise, ne zna ni sam sta pise...
za ovih 20 godina izmenili smo 1000 pp. sta si ti meni sve pisao danas bi bio hvaljen isus. mozda po tebi i marija.

jel, ne znam da pisem? lepo.

ali ovako...posto je tema otisla u q.

posto volis film, bas kao i ja, obicno sve bude kao na filmu.

napr. ides ulicom i pridju ti dvojica, jednog obavezno poznajes i nasmejes mu se, on ti uzvrati srdacno i upoznate sa tim drugim a taj ce ti reci parafraziram, tabe genije si kako si prcao one debile sumadijske glupandere. posto je sve na javnom mestu jer to je i poenta, stavice te onda obojica u kljesta, ako ne znas sta su kljesta raspitaj se i jedan taj novi koga ne znas ce ti za pocetak polomiti ruku ispod lakta na nekoliko mesta...samo jednu, da bi onom drugom mogao kao kukom da se ceses secajuci se sta si u ime sns-a radio na ovom mestu iskljucivo i jedino zbog materijalnog benefita.

kao sto si identicno radio u ime ds-a.

mnogo si neprijatelja sebi nakacio na tu lazljivu grbu za ove silne godine sta si ovde radio. i sto je najcrnje za tebe, svi znaju ko si. kao sto vi znate za mene ko sam.

ja ti samo crtam ono sta znam, nista manje ni vise, jer sam covek vizije.

a sto bih te banovao kad sam ja jedini razlog i zasto pises :mrgreen:

inace drago mi je sto si rekao da sam nekad podrzavao demokrate a sad sns.. lepo si pokazao da ljudi iz mog pisanja samo vide ono sta zele a ne pune recenice :D
podrzavanje nije prava rec.

ako vec zelis da budes postovan onda imaju muda pa reci sta si bio.

ti si jedini razlog?

opet pokazujes ko si.

nek citaju deca ako ovde ima dece jer su svi 45+

Back