- Poruka
- 1.857
ne ta vrsta ljubavi o kojoj ti samo mastas.eto..vidis da je cvetala ljubav izmedju vas![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne ta vrsta ljubavi o kojoj ti samo mastas.eto..vidis da je cvetala ljubav izmedju vas![]()
marlon ima samo sujetumarlon nema ego jer nem titulu jer je samo hologram
ego ima onaj sa titulom.
zato se cereka kao casualko.
sujetne ljude pustas da im se svi smeju.marlon ima samo sujetu
ali i to je deo tvog sarma
mesas se u nesto sta ne znas..Vidim kako nemate pojma da cenite svoja postojanja.
A za moje kaveze ne brini.
Primirite svoja ega i volite to sto imate.
a sad je meni jasno sto ti jos nisi uklonjensujetne ljude pustas da im se svi smeju.
.
one sa kojima ne umes da izadjes na kraj sa elokvencijom i semiotikom, moras da uklonis.
nemamo zajednicku stvar jer nikada nismo bili sa jednom, jer da je tako ti bi mi cesto ljubeci nju pusio qurazz.mesas se u nesto sta ne znas..
marlon i ja ovako pricamo vec deceniju i vise.. malo se fajtamo, malo se volimo, sad ce on ovo negiratiali je prosto tako..imamo dosta zajednickih stvari koje nas povezuju.
tebi nista nije jasno.a sad je meni jasno sto ti jos nisi uklonjen![]()
nemamo zajednicku stvar jer nikada nismo bili sa jednom, jer da je tako ti bi mi cesto ljubeci nju pusio qurazz.
ne, sta?tebi nista nije jasno.
jer da ti je jasno, razumeo bi dalje od nosa.
da li znas ti i ivan sta se danas konkretno desava u drzavi...jutros od 8h?
lomile se same jer volel ono sto ne razumeju iz razloga zasto to ne razumeju.donzuan kao ti nikad nisam bio..to priznajem
ti si lomio srca forumasica, ne ja![]()
e ovo je maki koga znam.. vratia se simelomile se same jer volel ono sto ne razumeju iz razloga zasto to ne razumeju.
pa na sta bi ja licio da odajem stvari vama koji kazete da sve znate.ne, sta?
pazi da ti šime alkar ne napravi i drugi anus.e ovo je maki koga znam.. vratia se sime![]()
hahahaha dobra forapa na sta bi ja licio da odajem stvari vama koji kazete da sve znate.
imate muriju koja vam prati sve papitajte njih, mada to je buranija mislimda cak ni oni pojma nemaju.
uzeo tvoj pelcerhahahaha dobra fora
jel znas sta se desilo?
ne?
e pa saznaj![]()
ali zato ima i jaja koja se oklembeseuzeo tvoj pelcer
batina ima dva kraja a qurazz samo jedan
yebo te on.ali zato ima i jaaj koja se oklembese
e moram da idem..bas mi je prijao razgovor, malo se i setih nekih starih vremena..
kuckamo se.. sto bi moca rekao..poy.
Поред "преко потребног" делфинаријума, националног стадиона... нашло би се места за авионче. За месец, два, Брнбара излази на мале екране тв пријемника и изјављује како је уништење авиона иницирано споља и део је "обојене револуције".a gde bi ga drzali?
muzej vazduhoplovstva nema toliki prostor.