Umesto u muzej B737 iz flote JAT-a unisten

nebitan je muzej vec cuvanje a ne krcmenje

kad strokavi gsp moze da cuva zelenog lejlanda i jos svasta ne samo za boing vec i za desetku je trebalo naci mesta.

ko je ikad bio u burzeu znao bi o cemu pricam, delom o tradiciji delom o kultu, a i nasledju... danas boing, sutra nece biti mesta u istorijskim udzbenicima ni za vido, ni za balkanske ratove, ni za streljenje dece u kragujevcu....

posle se cude kad im neko kaze da su sns botovi kada svaki pakostan potez vlasti da unistavaju sve sto ima veze sa istorijom makar i ovakvom kao na ovoj temi, opravdavaju najeftinijom demagogijom.

ovo je nista spram stvari koje su radili pola veka unazad, a sada stavili visnju na taj pudng najordinarnijih lazi. kada zelis da unistis narod i drzavu unistis secanje, istoriju i tradiciju. posle toga dolazi ono drugo kao crkva, moral i duh...i na kraju svi vode raspravu oko aviona, a vozovi unistenja svega ostalog samo nose u 3pm sve sto je ikada vredelo u ovoj drzavi. pocelo je sa zutima kada su spaljivali na lomaci ali bukvalno, inzenjerske materijale o imt traktoru sa obrazlozenjem da pored dzon dira on nema sta da trazi, pa unistavanjem vojne tehnike i cega jos sve ne.

i onda dodjes na forum i pises o tome i slicnim stvarima, a neka dileje iz bosanske pripizdine ti kaze da si ustasa a administracija se pravi blesava.

evo..sad se mozes naljuti na mene ali ne mogu da cutim :mrgreen:

ovog trenutka si slagala nisi trepnula..

ja sam napisao to u postu #26 a ti si se javila 2 minuta kasnije u postu #27 tako da je netacno da sam to napisao u postu posle tvog
A šta ako smo istovremeno pisali? Meni se zaista učinilo da je taj moj post pre tvoga.. I znaš koliko je ovo bitno? Ako imaš neku želju dokazivanja da lažem, naći ćeš materijala sigurna sam. Jer kao i svako ljudsko biće nisam imuna, naravno da se desi da sam nešto netačno napisla, iz neznanja il nekada brzine i nepromišljenosti. Ali to ti nikako ne daje za pravo da me nazoveš lažljivom...

e ovo je problem i razlog zasto vucic pobedjuje na izborima..ta iskljucivost.
zato sto kazem ono sta ti se ne svidi i ne ide u narativ protiv vucica onda sam sigurno za njega ali pisem pametnije..

a deo gde sam napisao da je nacionalni stadion gloopost si zaboravio i zaobisao,. gde je tu "sve sto vlast uradi, podrzavam"?

ja govorim ono sta vidim i mislim, nekad je u skadu viciceve retorike nekad je u skaldu blokaderske retorike.. ali ostrasceni samo vide ono prvo i odmah prave znak jednakosti..ne mogu da shvate da postoje ljudi koji ne odobravaju sve sta rade blokaderi niti im se dopada sve sta radi vlast..prosto su negde izmedju i gledaju i jednu i drugu stranu identicno.
Nije narod kriv što je izgubio poverenje u sve izgradnje, niti su svi ostrašćeni koji to kažu.

e ovo je problem i razlog zasto vucic pobedjuje na izborima..ta iskljucivost.
zato sto kazem ono sta ti se ne svidi i ne ide u narativ protiv vucica onda sam sigurno za njega ali pisem pametnije..

a deo gde sam napisao da je nacionalni stadion gloopost si zaboravio i zaobisao.

ja govorim ono sta vidim i mislim, nekad je u skadu viciceve retorike nekad je u skaldu blokaderske retorike.. ali ostrasceni samo vide ono prvo i odmah prave znak jednakosti..ne mogu da shvate da postoje ljudi koji ne odobravaju sve sta rade blokaderi niti im se dopada sve sta radi vlast..prosto su negde izmedju i gledaju i jednu i drugu stranu identicno.

Ti pomenes jednu stvar onako usput, a ostalih 1000 opravdavas na
skriven i podmukao nacin i mislis da si time objektivan
Nisi i dalje objektivan, sta vise, samo je jako primetno sta pokusavas pa je ceo
utisak o tome mucniji

Vucic je pobedjivao do sada zato sto ima masa neobavestenih, neinformisanih a posebno neukih koji cini 90% njegovog glasackog tela, da ne pominjemo kradju glasova, kriminal, batinase, represiju, ucenu

mozda ti se isto tako mnogo toga ucini ali nije bas kako mislis..razmisli o tome.
Taj deo mog posta mi i nije bitan u ovom slučaju. S sruge, jedno je nepromišljena brzinska greška a sasvim drugo jasna insinuacija da neko sa određenom namerom ne piše istinu. I da ponovim, to nije ostrašćenost već stav i mišljenje. Čak i te dve kategorije su podložne promeni.

Ti pomenes jednu stvar nebitno onako usput, a ostalih 1000 opravdavas na
skriven i podmukao nacin i mislis da si time objektivan
Nisi i dalje objektivan, sta vise, samo je jako primetno sta pokusavas pa je ceo
utisak o tome mucniji

Vucic je pobedjivao do sada zato sto ima masa neobavestenih, neinformisanih a posebno neukih koji cini 90% njegovog glasackog tela, da ne pominjemo kradju glasova, kriminal, batinase, represiju, ucenu
ne.. to gresis..vucic je pobedjivao jer 50% ljudi nije animirano da izadje na glasanje...
a zasto nije?
mislis da time sto mene koji nisam za vlast optuzivanjem da sam sendvicar zbog mog razmisljanja cinis da me motiivses da izadjem na glasanje?
mislis da ono lomljenje praznih prostorija stranke ikog motivise da izadje na glasanje?

vec sam rekao na drugoj temi..ako neko zeli da skine vucica ne treba da se bori sa onih 25% glasaca koji glasaju za njega, njih nece preobratit, treba da motivise preostalih 50% da izadju na izbore.

ne.. to gresis..vucic je pobedjivao jer 50% ljudi nije animirano da izadje na glasanje...
a zasto nije?
mislis da time sto mene koji nisam za vlast optuzivanjem da sam sendvicar zbog mog razmisljanja cinis da me motiivses da izadjem na glasanje?
mislis da ono lomljenje praznih prostorija stranke ikog motivise da izadje na glasanje?

vec sam rekao na drugoj temi..ako neko zeli da skine vucia ne treba da se bori sa onih 25% glasaca koji glasaju za njega, njih nece preobratit, treba da motivise preostalih 50% da izadju na izbore.
sam se deklarises, lepo reko fredreick sa kojim se cesto ne slazem ali za ono je bio u pravu.

ako najmanje 5 korinsika koji imaju nesto u glavi to kazu za tebe ja bi se zamislio.

ako to poredis sa onim sto meni 5 tvojih dileja iz bosne kojima dopustas svasta, ovde kazu da sam ustasa kao kontrargument, neka ti bude na cast i na uredjivanje odnosa na forumu.

uostalom nije tema o tebi vec o nasledju. jos jedan dokaz sta radis.

a zasto nije?

vec sam rekao na drugoj temi..ako neko zeli da skine vucia ne treba da se bori sa onih 25% glasaca koji glasaju za njega, njih nece preobratit, treba da motivise preostalih 50% da izadju na izbore.

Je l si siguran, a onaj 15. mart i one silne stotine hiljada ljudi protiv vlasti??

Najveci skup u istoriji Srbije

Ko je njih animirao, da nije drekavac, Milane??

da te zabole ne bi se branio stiteci se mogucnostima manipulacija.

nisam ti nikad oprostio sto ste najboljeg moda na politici borisa, izabranog od vecine korsinika, vasim igrankama vi direktno oterali u smrt.
ne branim se, samo razjasjavam.. ali ostrasceni ne vide da im dajem kako pobediti na izborima, vide samo prvi deo koji zele da vide.

Meni najlepšiavion ikada, još iz one jat reklame 🥰 vozio je za cg ko tegleća marva, putnici su sedeli i u klozetu, stajali bukvalno, sedeli u kokpitu...
Rip legendo
На реклами је DC10, због распореда мотора (ако се може на оваквој реклами тражити реалност).
Тренутно најатрактивнији авион на свету је DC6 који ЈАТ добио 1958 године за VIP превоз. Тадашња држава га је наручила од Дагласа и направљен је по специјалној изради. Служио је за превоз важних личности.
Нађен је у Хангару, напуштен пре 25 година и Аустријанци Ангерер и Шуте су успели, уз мало мучења, да га упале и довезу у Аустрију.
Данас служи за превоз путника као једна од највећих светских атракција из света авијације.
И ово је некада било наше.

ne branim se, samo razjasjavam.. ali ostrasceni ne vide da im dajem kako pobediti na izborima, vide samo prvi deo koji zele da vide.
a ti si jaka politicka referenca pa da dajes savete kako se pobedjuje. sta si sve radio kao ds-ovac kako si nazivao nas pravoslavnom sektom.

samo ti radi svoj posao ja cu svoj.

jedino sto mozes to je da me banujes ili pustis ijekavske kerove na mene

a ono sto ja mogu ni ne sanjas.

На реклами је DC10, због распореда мотора (ако се може на оваквој реклами тражити реалност).
Тренутно најатрактивнији авион на свету је DC6 који ЈАТ добио 1958 године за VIP превоз. Тадашња држава га је наручила од Дагласа и направљен је по специјалној изради. Служио је за превоз важних личности.
Нађен је у Хангару, напуштен пре 25 година и Аустријанци Ангерер и Шуте су успели, уз мало мучења, да га упале и доведу у Аустрију.
Данас служи за превоз путника као једна од највећих светских атракција из света авијације.
nekoliko puta leteo desetkom sa nasim najboljim pilotom legendom, kome je on dat kao prvom i koji je skoro godinu dana obucavao mlade pilote.

a sad da me ubijes coveku da se imena setim ne mogu, a bio srbin iz sumadije, ljudina od coveka, najbolji od svih.

Je l si siguran, a onaj 15. mart i one silne stotine hiljada ljudi protiv vlasti??

Najveci skup u istoriji Srbije

Ko je njih animirao, da nije drekavac, Milane??
zaboravljas da je protiv vucica glasalo MILION ljudi..MILION.
150 hiljada je 15% toga...
koliko si ti siguran da su to animirani novi ljudi a ne oni koji su vec protiv vucica?

rekao sam lagerti..nije mi rekla da li je ikad to uradila..pitaj na okupljanju te koji su se okupili da li su bili za vucia ili su bili neutralni pa su sad prelomili ili su tradiocionalno glasali protiv njega.
garantujem da ce vecina reci da su oduvek protiv njega..gde je onda tu sveza krv koja je neophodna za smenu?

i kao sto rekoh..pogeresno ti je razmisljanje koje si malopre rekao da je problem u 90% neobavestenih i neukih njegovih glasaca
problem je u 50% koji ne glasaju..

Back