Ukrašavanje torti, rođendanske torte

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Divno,za mene je rad sa šlagom,naročito oslikavanje motiva pravo majstorstvo.Tvrdim da je sa masom mnogo,mnogo lakše raditi.Naročito mi se na ovim tortama dopadaju vesele boje i mislim da je za dečije torte to najvažnije.Vesna Korica radi slične torte i molim je da postavi svoje sličice pošto pored najlepših ruža od šlaga predivno oslikava šlagom torte.:worth:

Divno,za mene je rad sa šlagom,naročito oslikavanje motiva pravo majstorstvo.Tvrdim da je sa masom mnogo,mnogo lakše raditi.Naročito mi se na ovim tortama dopadaju vesele boje i mislim da je za dečije torte to najvažnije.Vesna Korica radi slične torte i molim je da postavi svoje sličice pošto pored najlepših ruža od šlaga predivno oslikava šlagom torte.:worth:

hvala, evo jos nekih sličica

Prilozi

• Slika035.jpg
    Slika035.jpg
    10 KB · Pregleda: 23
  • P7040762.JPG
    P7040762.JPG
    8,3 KB · Pregleda: 19
  • torte 003.jpg
    torte 003.jpg
    18,7 KB · Pregleda: 16
  • P5280949.JPG
    P5280949.JPG
    51,3 KB · Pregleda: 21
  • za slanje.JPG
    za slanje.JPG
    17,1 KB · Pregleda: 26
Evo i mene da se javim:rumenko:, nisam vas zaboravila...
Maxigirl torte su ti fantasticne:klap:, a tandara je u pravu i to sam i ja vise puta rekla da je najteze raditi sa slagom i da su oni, koji znaju sa slagom, pravi majstori...Tandara torte su joj , pa malo je reci prelepe (naravno mislim na Vesnu)
Evo i od mene nesto (ukradena ideja sa jedne tortijade)

Kanocale ne sekiraj se, naravno da ce sve biti uslikano i postavljeno na forum odmah posle sajma

Molim za pomoc!
Uskoro mi cerka slavi 30 rodjendan i moli me da smislim nesto originalno za tu priliku, pa mi treba dobra ideja.
Njenoj drugarici sam pravila cetiri vestice oko kotla posto su njih cetiri nerazdvojne, a sada nemam ideju. Trebaju mi dve torte jedna za rodbinu i jedna za njeno drustvo. Ta druga bi trebala da bude dvostruka posto slavi rodjendan sa jednim drugom. U svakom slucaju nesto veselo.

:hvala: hvala vam puno drage koleginice. Ja se sve nekako plasim da uplovim u carstvo slatke mase. Sve mislim da je skupo i da to niko ne bi mogao platiti. I da traži puno vremena. Kakvo je vase iskustvo sa tim. Cak sam nekoliko puta pravila i stajaće torte ukrašene šlagom. Imam negde te skenove naći ću ih.
Pišite mi molim vas kakvo je vaše iskustvo sa tom masom. Koliko vremena tarži i tako to...

Poslednja izmena:
nadam se da nisam precerala.Izvinite na velicini slika _nadam se da ce smeh to srediti _velika pusa za nju .tandarice draga hvala na lepim recima i pohvalama .Eto zenskici trudim se da to lici i izgleda na nesto.Sto se mase tice tu sam totalni duduk ali ali ali ali ali hehehehe kupila korica par knjigica prosli vikend _jes da su kostale djavo ipo_ sto bi rekla moja baka ali zenskici vredelo je vredelo je .samo jos da uhvatim malo vremena i pocenem da ucim .A od knjiga sam kupila ___touches final___i le grand livre des pieces montees_ iliti finalni rad i velika knjiga torti na stalak.Lepo su prevedene na francuski _malo je lakse nego da su na engleskom_i sve je opisano u slici i reci kao detetu u prvom razredu.Jos samo da se docepam malo vremena .Sve torte koje ste prikazale su fantasticne jednostavno lepe i elegantne .Svaka na svoj nacin simpaticna i presvucena ljubavlju vas koje ste ih radile.Samo tako nastavite .LJUBAC ZENSKICI

Maxigirl,
rad sa masom je,bar za mene,jako jednostavan.Barvallo pravi odličnu masu,elastična je,oklagijom je razvaljaš,prebaciš preko torte i onda ukrašavaš po želji i inspiraciji.Na tržištu ima puno alatki za pravljenje perli,cvetića,od mase praviš mašne,a ako ne možeš sama praviti cvetne aranžmane i njih ima da se kupi,staviš na tortu i gotovo.Samo kreni i pošto vidim da imaš smisla ići će to tebi lako.

Nikada, ali pazi, nikada mi torte od slaga ne bi ispale ovako precizne, uredne, ma prelepe:worth::worth::worth:, kao tvoje Vesna. Maxigirl sa masom je sve tako lako....samo malo vezbe i alata i sve se moze. O vremenu da ne govorim. Neuporedivo manje vremena se potrosi na ukrasavanje masama, nego slagom, a cena nemora da bude previsoka. Uostalom kada uporedis utroseno vreme i cenu mase odnosno slaga, dodje ti na isto. Mase mozes i da pravis, pa cena i tako bude niza, samo da nadjes odgovarajuci recept (a na forumu ih ima nekoliko, pa probaj)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Slične teme

Back