Ja sam našla ovu on-line prodavnicu:
http://countrykitchensa.com/, oni su mi bili najeftiniji, e sad pošto je tada $ bio 54 din , a e 78, videćeš koja je razlika. Pa čak i sada je jeftinije kada je skočio e.
Evo ja sam u poslednjoj turi naručila patchwork sekače: cigle, pahuljice i zvezde; leptire,bubamare i pćele, tubu za vadjenje sredine torte (kada stalak prolazi kroz tortu, merice Cup, merice Tbl, kalup za korpu, kalup za kamenčiće, kalup za flašu šampanjca, kalup za ribice, sekače i istiskivače za list ruže (pme), po dva sekača za karnere (pme) i one male sekače za pravljenje rupica, onaj okrugli sekač za karneriće, nekoliko pakovanja tučkova i Smart markers za torte oblike kvadrata sa 6 garland markera.
Prvo, nekih stvari uopšte nema kod nas, a drugo u svakom slučaju me izadje jeftinije.
Poštarina je ja mislim za cifru do 130$ oko 20$.
Recimo samo da je onaj stalak sa kuglama ovde oko 70e a tamo je 45$ što je oko 3000 din. e sada, nemamo svi priliku da neko ide tamo ili da nekoga ima tamo, ali ja u svakom slučaju svaki put kada oni odlaze ili dolaze (sinovi im žive tamo), naručim za nekih 80 do 100e. Popodne ću sve slikati i postaviti da vidite sve što su mi doneli.
@ Teta Ira, koliko znam oni imaju neku prodavnicu
www.michaels.com, tamo ima i hobi alata i potrepština za hobi, ali i alata za dekorisanje uglavnom wilton, (prodavnica je ogromna iako im je na nternet stranici mala ponuda), a ja ću se poslepodne potruditi da ti pronadjem još neke adrese, u Majamiju i da ti ih prosledim.