Ivana, izvini, ti od nase svadje nemozes da dodjes do izrazaja. Broj barvalla je 021/75 99 44
@posmatrac sa strane Ja nikada ne pravim torte od KEKSA, vec uvek od PLAZME i zaista neznam sta tu moze da bude tvrdo, sve ostalo su ukusi (dok mnogo ljudi voli cheese cake moja bratanica kaze da je odvratan, mnogi ljudi narucuju snikers tortu, ali deci je ona bljak, jer je tvrda)
I posto ti znas s kim se raspravljas, pretstavi se, pa da i mi znamo s kim imamo posla
Neznam sta bi ti rekla na to da se Branka uvredila sto prosle godine na takmicenju u Jagodini nije dobila nikakvu nagradu, pa ove nije ni donela tortu.
Vesna je takodje bila uvredjena prosle godine (na tortijadi) i besna. Bila sam ocevidac njenog besa, rekla je da nece doci ove godine, pa je na kraju verovatno posle razgovora s organizatorima, ipak dosla. Sta sada hoces da mi kazes, da je ona bolji covek od mene i da na takmicenja ide iz humanih razloga???
Slazem se da one treba da budu u ziriju, mada posle svega recenog ovde ja verovatno ne bih bila ni na 255. mestu
Lako je Branki da mesec dana pravi tortu, kada je ona penzionerka i pravljenje torti joj je hobi….Ja zivim od toga i nemam vremena toliko da se posvetim tome, ali budi uverena da se deci vise svidja (i pre ce da je dobiju) neka jednostavna torta, sa gomilom figurica, nego ta harfa koju ce moci samo da gledaju. Mislim da bi ti pre trebala da ispitas njihove motive za ucestvovanje na tortijadi, a ne moje ili ostalih forumasa….Ja sam ove godine torte odnela zbog dece, odustala od takmicenja. Jedno je kada odvojis jedan dan zbog dece, a sasvim drugo kada odvojis mesec dana zbog nagrade…. Svojevremenom sam komentarisala sa sestrom kako bi mozda vredelo uloziti materijal i vreme i napraviti onakvo remekdelo kakvo je Vesnino ili Brankino i sta onda, ne izaberu moju tortu vec ko zna koju (jer ja ipak nikoga neznam), tu tortu sigurno ne dobiju deca, vec sponzori…..Ma dobro, bicu i ja penzionerka, jednog dana, moci cu da ne budem humanista....docice i mojih pet minuta

Inace vec sam ti rekla da malo pazljivije procitas moje postove pre nego me napadnes, jer sam ja ljuta zbog prosle godine, ove godine je bilo lepo i kao sto sam vec rekla, mnoge zene su dobile nagradu, a nije bitno koju po redu, bitno da je njihov rad ipak
primecen.
Ako slika torte izadje u novinama bez potpisa, a sve ostale taj potpis imaju, pa onda neznam sta jos reci, nemoj mi samo reci kako su zagubili moje ime, a pronasli imena ostalih takmicarki….
I rekla sam da su i Vesnine torte bile kao i nase svojevremeno, ne okreci moje reci, smeta mi sto na takve torte gleda kao da je odjednom postala profesionalac.....A nisam pitala za njenu sta nije jestivo, vec za Brankinu!!!
Sto se tice mojih nindza kornjaca koje si pomenula, budi sigurna da ih deca pojedu pre nego i iseku tortu, ako ih ima vise od cetiri, onda svako dobije po neki deo tela od tih kornjaca
Tandara ono sto nemas i sto ne ocekujes, nemozes da izgubis. Ja sam izgubila prosle godine, ove se nisam ni takmicila, pa nisam ni mogla da izgubim. Na sajam cu ici ako stignem i ako to sebi budem mogla da priustim A mogla si da se upoznas s nama ako si vec bila na toj tortijadi
Samo cu jos jednu stvar da kazem, za sve sto bilo kome nije jasno neka se vrati par postova unazad i neka pazljivije procita, pa onda tvrdite nesto sto jeste ili nije.