Evo i mene posle duzeg vremena. Bacim pogled s vremena na vreme da vidim sta ima novo, ali ne stizem da odgovorim

.
Ovaj dvorac sam morala da vam pokazem, to nam je jedna od najnovijih i super je ispao, a moj sincic nije mogao da odoli da se slika pored torte s ceznjivim izrazom lica (ipak torta nije za njega

)

Klara ne uzbudjuj se. Ja sam vec rekla da sam za te torte vec imala pripremljene ukrase. Toliko torti stignem da ukrasim samo prekrivanjem ili slagiranjem, a onda samo ubacim vec pripremljene ukrase. Za ukrase vec treba puno vise vremena, pa ih ja pravim cim ga imam malo. Inace ja imam rashladnu vitrinu, koja bolje hladi od frizidera, pa ako torta odstoji celu noc, onda se dovoljno ohladi da tu temperaturu odrzava neko duze vreme i povrsina je hladna, pa prija slagu, a ne topi se jer nije bila u zamrzivacu. U sustini super resenje. Tako da kada saljem recimo za BG torte, onda se do tamo ne maknu, mada ih pakujemo u frizider autobusa. O isporukama na teritoriji grada da ne govorim. Uglavnom sve bude u potpunom redu.
Donamileva hvala na pohvalama,a ako bas zelis da vidis kako izgledam, na mom sajtu (
www.mastaonica.org ili klikni na moj nick, pa osnovna strana korisnika), na forumu, ja sam admin, a moj avatar je moj lik, pa......ostale pokazite se. I ja bih doduse volela da znam kako pojedine izledaju, ako to nije narusavanje privatnosti