Ukrajina upala u Rusiju

Kakv trenutni odnos snaga znam i ja ali to ne znaci da prebam podrzati Ruse jer su jaci, mislis zasto bi se Rusi cimali oko svojih i Zasto bi stitili svoje gradjane u Rusiji? Mogu rusi pobediti, pobiti, osvojiti ali to jos ne znaci da su u pravu za one koji su realni i imaju i najmanji osecaj pravednosti.
a ko ovde prica o podrzavanju?
sustina je da li je potez dobar takticki manevar ili apsolutna propast koja ce samo dovesti do velikog gubitka ljudstva i tehnike.

CNN-ов репортер извештава из руског града који је успешно денацификован и демилитаризован од стране Украјинских бранилаца отачества током специјалне војне операције Украјине у Курској области у Руској Федерацији.

Ruska je zemlja ono sta je trazila i dobila 90ih, zemlja je onoga ko na njoj zivi i radi bez obzira da li u maticnoj ili tudjoj drzavi sto opet znaci da je Donbas zemlja Ukrajinaca i Rusa iz Ukrajine ali ne i onih iz Moskve.
Nije tačno.Rusi tvrde,a da se i pronaći u kartama šta je čije.Suviše su bili naivni i dobrodušni u davanju teritorija "bratskom" Ukrajinskom narodu i evo,vidimo kako im vraćaju.Ukrajina ti je ono malo bede u Dnjepropetrovskoj i Kirovskoj oblasti.SVE ostalo(izuzev nekih malih delova uzetih od Mađara i Rumuna je Rusija.

CNN-ов репортер извештава из руског града који је успешно денацификован и демилитаризован од стране Украјинских бранилаца отачества током специјалне војне операције Украјине у Курској области у Руској Федерацији.

Viva America!

200 živih proruskih demonstranata živih pobijeno i te ne vidiš da su oni pobijeni? Onda vidiš samo ono što želiš da vidiš.
Jesi li procitao to sto si postavio, onaj video proruse naoruzane pistoljima, onaj drugi svedok kaze da su proukrajijnci hteli da im pruze pomoc ali kasno, nigde nije jasno receno da ih je neko ubio nego stradali u pozaru, davno je to bilo pa sam zaboravio sta se tacno desilo i ne tvrdim da nije bilo namere ali se to iz prilozenog ne vidi.

Mozda je ovo tacno a mozda i nije ali iz prilozenog ja ne vidim da su proukrajinski pobili proruske demonstrante kako putinisti ovde tvrde, pre ce biti divljastvo obeju strana nema tu nevinih.
Sukobili su se proukrajinski i proruski demonstranti, proukrajinskih je bilo više jer je baš taj dan bila utakmica. Ubijen je jedan proukrajinski demonstrant, obe strane su imale i vatreno oružje. Počeli su da jure proruske demonstrante jer ih je bilo manje, oni su se sklonili u jednu javnu zgradu i tu su živi zapaljeni. Policija nije ništa uradila da to spreči.

Nije tačno.Rusi tvrde,a da se i pronaći u kartama šta je čije.Suviše su bili naivni i dobrodušni u davanju teritorija "bratskom" Ukrajinskom narodu i evo,vidimo kako im vraćaju.Ukrajina ti je ono malo bede u Dnjepropetrovskoj i Kirovskoj oblasti.SVE ostalo(izuzev nekih malih delova uzetih od Mađara i Rumuna je Rusija.
Covece daj prekini sa glupostima sta je onda Srbija Vojvodina 1000 godina bila Madjarska, u Negotinskoj Krajini nije bilo Srba do pre 200 godina, Uzice, Sabac, Beograd gradovi naseljeni Turcima pa je li neko sada treba da nam trazi te teritorij ili vaze postignuti sporazumi i podele potvrdjene medjunarodnim sporazumima? Bilo nekad Rusija nije vise.

Back