ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 92.253
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nista. Rokamo ih polako, oni dodaju sveze snaga pa pobijemo i to i tako….ja sam do 15.09 “na odmoru” tj na rotaciji a posle opet na posao.sta bi sa tim haosom?
Svaka čast na hrabrosti, pa da dodješ sa tim iskustvom daće bog dobre prilike i ovde kod nas da se poravnaju računi.Nista. Rokamo ih polako, oni dodaju sveze snaga pa pobijemo i to i tako….ja sam do 15.09 “na odmoru” tj na rotaciji a posle opet na posao.
Ima nas 27 iz srbije ovde u brigadi, skoro svi matore dede iz 90ih. Licno ja sam otisao u w kad se slozilo da mi je doqrcilo da sedim, zvali momci iz bivse jedinice i ova mladja deca vec porasla a i prilika da se naplate neki dugovi i osvete neki drugovi.
Kod njih ima mnogo francuza, kolumbijaca, ostalih na liniji nema vise kao nekad, otkako su dobili batine na soledaru i bahmutu uglavnom deee “tamo negde” i palamude ili dodju postave minobacace ili top u nekoj skoli pa biju iz dvorista jer znaju da nece biti odgovora.
a kod nas nema zarobljavanja, dosta je bilo. Daje se 10min na predaju, ko nece sam je kriv.Sto se nas tice u ovom sektoru to moze sve da se ocisti za 10-15 dana, samo ako bude komanda. Za sada komanda samo polako i bez guranja. Kd su usli razjebala ih je aviacija vec drugog dana sad radi samo pesadija i jurisne jedinice da se smanje rasaranja. Kod nas u brigadi 10ak crvenih i 1 crni u ovom sektoru sto je smesno na ovu kolicinu vojske. Oni su se nadali da ce MO da skine jedinice sa drugih frontova npr na severu ili oko mariupolja-melitopolja-kriva pa da oni tamo udare ali prc. U medjuvremenu su izgubili preko 2000km2 za poslednjih mesec dana. Uzeli soma - izgubili dva. Racundzije.
Cujemo se opet za drugih 10ak godina
Procitaj sta sam pisao 2015. Videces da sam ja od pre rata u sfrj bio u sluzbi. Nakon sluzbovanja u organima bezbednosti sfrj, srj i srbije mene je srbija prezvakala inpokusala da proguta pa me ispljunula i sutnula. Kao, uostalom, i svakog od nas ko je casno radio svoj posao. Dali smo sve a dobili smo pretnje i ucene od rodjene drzave. Nisu hteli ni pasos da mi daju. Da nije bilo ljudi iz ovdasnje sluzbe sa kojima smo saradjivali ko zna kako bi se sve zavrsilo. Sve sto je bilo u jugi bila je samo proba kako da zavade inporobe. Kad smo bili u libiji u prolece i leto 2018 isto sam video sto i kod nas i u siriji i iste si sile tamo narod zavadile i zapocele rat i iste su “medjunarodne humanitarne” firme tamo i municiju i ljudstvo prevozile ma sve isto. Isti zlocini isti krvnici isti klevetnici iste osude kad im se suprotstavis. Tako i sad. Al ko im **** mater, izduvali su u siriji, izduvali su u libiji, sad su navukli ukrajince ali i tu ce da izduvaju a posle cemo da vidimo.Svaka čast na hrabrosti, pa da dodješ sa tim iskustvom daće bog dobre prilike i ovde kod nas da se poravnaju računi.
Sve si u pravu nažalost... Srbija je zgažena i pregažena, njome vlada Nato i Brisel pomoću ovog psihopate i izdajnika. Niko ne sme da pisne jer su mu dali odrešene ruke jer im to odgovara. Ni oni iz DOSa nisu bili bolji ali ovi su jedan nivo više. Bio sam u ratu na Kosmetu na granici 99., znam šta znači rat i šta znači dobar iskusan vojnik i starešina. Neko jezgro buduće prave srpske vojske treba budu ljudi koji su bili u ratu i da je sreće da hiljade dobrovoljaca dodje kod tebe. Svako dobro i srećno!Procitaj sta sam pisao 2015. Videces da sam ja od pre rata u sfrj bio u sluzbi. Nakon sluzbovanja u organima bezbednosti sfrj, srj i srbije mene je srbija prezvakala inpokusala da proguta pa me ispljunula i sutnula. Kao, uostalom, i svakog od nas ko je casno radio svoj posao. Dali smo sve a dobili smo pretnje i ucene od rodjene drzave. Nisu hteli ni pasos da mi daju. Da nije bilo ljudi iz ovdasnje sluzbe sa kojima smo saradjivali ko zna kako bi se sve zavrsilo. Sve sto je bilo u jugi bila je samo proba kako da zavade inporobe. Kad smo bili u libiji u prolece i leto 2018 isto sam video sto i kod nas i u siriji i iste si sile tamo narod zavadile i zapocele rat i iste su “medjunarodne humanitarne” firme tamo i municiju i ljudstvo prevozile ma sve isto. Isti zlocini isti krvnici isti klevetnici iste osude kad im se suprotstavis. Tako i sad. Al ko im **** mater, izduvali su u siriji, izduvali su u libiji, sad su navukli ukrajince ali i tu ce da izduvaju a posle cemo da vidimo.
Vas u srbiji koliko vidim prcaju ooasno - oduzeli svima oruzije, provode gejparade po beogradu, odvoze vagonima zemlju iz vojvodine, privatizuju izvore vode, u skolama roditelj 1 i roditelj 2, veterani nemaju ni penziju ni osiguranje, svinjetina 20 maraka (10e) kilo….i svi cute. Oni junaci sto su isli preko albanije sad da ustanu pola srba u srbiji se ne bi glave nanosilo. Sramota na sta je spala drzava.
Pa oni iz dosa nisu zavrsili posao koji su im dali, zato su i dobili cusku i skinuli ih, ovaj bata zavrsava sve.Sve si u pravu nažalost... Srbija je zgažena i pregažena, njome vlada Nato i Brisel pomoću ovog psihopate i izdajnika. Niko ne sme da pisne jer su mu dali odrešene ruke jer im to odgovara. Ni oni iz DOSa nisu bili bolji ali ovi su jedan nivo više. Bio sam u ratu na Kosmetu na granici 99., znam šta znači rat i šta znači dobar iskusan vojnik i starešina. Neko jezgro buduće prave srpske vojske treba budu ljudi koji su bili u ratu i da je sreće da hiljade dobrovoljaca dodje kod tebe. Svako dobro i srećno!
Užasno teško pitanjeUkrajinci su napravili ofanzivu na Rusiju i usli su u njenu teritoriju.
Sta mislite, kako ce se to zavrsiti?
Da li je to potez ocajnika da pokusa da povuce deo Ruskih trupa sa teritorije Ukrajije ili odlican takticki potez koji moze preokrenuti tok rata?