Ukrajina upala u Rusiju

čekaj da vidi šta kaže sputnjik pa će ti odgovoriti
Па информисан је он солидно.
Пуно тога је написао што не пише нигде у медијима нама доступним, а показало се тачним.
Ово што је нама доступно кроз медије не даје јасну слику о том догађају.
И сви пишу о томе као о трагедији и дрскости, а нико да напише ко је крив у руском командном ланцу.
Постајем баш згрожена степеном уплива бизниса руских тајкуна у то лудило јер не постоји други разлог за руско не сатеривање Украјине у ћошак осим тога да неко мора да зарађује лову.
Тако је било и код нас 90их.
Ужасне издаје и цивилне жртве због због бизниса и генерала који су због тога заслужили смртну казну.

Пуно тога је написао што не пише нигде у медијима нама доступним, а показало се тачним.
И сви пишу о томе као о трагедији и дрскости, а нико да напише ко је крив у руском командном ланцу.
Постајем баш згрожена степеном уплива бизниса руских тајкуна у то лудило јер не постоји други разлог за руско не сатеривање Украјине у ћошак осим тога да неко мора да зарађује лову.
Ужасне издаје и цивилне жртве због због бизниса и генерала који су због тога заслужили смртну казну.
ja mislim da je u pitanju čista ruska nesposobnost i dobro planirana ukrajinska akcija...po meni genijalan manevar, a kako će se završiti videćemo...kako god da bude ukrajinci su pokazali da je car go

ja mislim da je u pitanju čista ruska nesposobnost i dobro planirana ukrajinska akcija...po meni genijalan manevar, a kako će se završiti videćemo...kako god da bude ukrajinci su pokazali da je car go
Не бих ја то назвала неспособношћу већ корумпираношћу и безграничним јавашлуком.
Ако ти неко довуче на границу толико људство и технику и још изврши инвазију и заузме питај Бога колико територије, то је тотални фијаско.
Али у руској историји таква сценерија су добро позната. Да су неспособни, не би најчешће излазили као победници.

Ja Kosovo nisam nigde spominjao.
Znam da nisi ja samo uporedjujej Kosovo i donbas, Siptari bili nevaljali dobili po labrbnji kao i Rusi u Donbasu koji su isto dobili po nosu dosli Ameri i Rusi da zastite prebijene ali Ukrajina i Srbija kazu ne to je nase s tim sto se Ukrajinci bore a mi ne, ti mislis da znas kakav ce biti epilog a ja nisam siguran.

Givi, Motorola,Mozgovolj. sve njih su pobili rusi( u svojim stanovima,kolima i kancelariji) jer nisu dozvoljavali sverc komerc.

У преводу, ко са комуњарама и бољшевицима из службе има заједничка посла, не треба му други непријатељ... Већ је изгубио у старту...

РФ је пукла ко звечка, јер су најбољи Руси попут Пригожина убијени од КГБ Путинових џукела...

Не бих ја то назвала неспособношћу већ корумпираношћу и безграничним јавашлуком.
Ако ти неко довуче на границу толико људство и технику и још изврши инвазију и заузме питај Бога колико територије, то је тотални фијаско.
Али у руској историји таква сценерија су добро позната. Да су неспособни, не би најчешће излазили као победници.
Руси су били Татарско робље 250 година, комунистичко су и даље, око 100+ година...

Мит о њиховој ратној непобедивости, гурају шверцери оружја и људи из КГБа, којима што дужи и бесмислени рат максимално одговара...

Jedini nacin na koji Rusija moze da izadje pobednik u ovom ratu je da dozvoli sto vecu slobodu stranom i domacem privatnom kapitalu.

U suprotnom , izgubili su i da sada recimo, okupiraju Vasington, sa istim ovim bolesnim FSB sistemom.

Naravno, nista od toga se nece desiti, i Rusija ce nastaviti da fura taj propali ekonomski i drustveni model na koji se srpske patriote loze, do potpunog urusavanja svog drustva.

Poslednja izmena:
Jedini nacin na koji Rusija moze da izadje pobednik u ovom ratu je da dozvoli sto vecu slobodu stranom i domacem privatnom kapitalu.

U suprotnom , izgubili su i da sada recimo, okupiraju Vasington, sa istim ovim bolesnim FSB sistemom.

Naravno, nita od toga se nece desiti, i Rusija ce nastaviti da fura taj propali ekonomski i drustveni model na koji se srpske patriote loze, do potpunog urusavanja svog drustva.
Ти гледаш све кроз ситну економску призми, а о духу народа и држава појма немаш...

Државе и системи нису ни битни за будућност, већ је битно спасење народа, који изумире и залуд гине под безбожничким стегама, било комуњарским рестрикцијама свле слободе и минимума памети ван чопора, било меркантилним давањем слободе свакој будали и лопову која уканали бахатошћу све око себе...

Ти гледаш све кроз ситну економску призми, а о духу народа и држава појма немаш...
Ne gledam samo ja, nego izadjem i recimo vidim kako se ponasaju sve ove 'rusofilske srpske patriote'.

Pare i drustveni status su im bukvalno ne prva, nego jedina bitna stvar u zivotu.

Te pare i drustveni status su im jedno 5 puta visi nego u ono doba kada je NATO imao slabiji uticaj u Srbiji.

Tako da je ocigledno to jako bitno, i NATO je ocigledno doprineo poboljsanju polozaja njihovog dupet.a.

Ne gledam samo ja, nego izadjem i recimo vidim kako se ponasaju sve ove 'rusofilske srpske patriote'.

Pare i drustveni status su im bukvalno ne prva, nego jedina bitna stvar u zivotu.

Te pare i drustveni status su im jedno 5 puta visi nego u ono doba kada je NATO imao slabiji uticaj u Srbiji.

Tako da je ocigledno to jako bitno, i NATO je ocigledno doprineo poboljsanju polozaja njihovog dupet.a.
Условно је битно, а не примарно ко код тебе бизниснањака

Izlaze kao pobednici uz ogromne žrtve...to svako može...indija i kina bi osvojili svet za sedam dana da ih briga za ljudske žrtve

Nije tu biko reči o separatizmu nego zatiranju ruskog jezika i kulture na području Ukrajine. Posle je javio separatizam. 200 živih proruskih demonstranata je zapaljeno u Odesi. Protestovali su protiv Majdana. Kakva je poruka poslata ostalom proruskom stanovništvu u Ukrajini?
Ako ti verijes da je Zeleni zatirao jedini jezik kojim vlada neka ti bude, sta se desilo na krovu zgrade ne znamo pouzdano, ne bih opet sve ispocetka

Znam da nisi ja samo uporedjujej Kosovo i donbas, Siptari bili nevaljali dobili po labrbnji kao i Rusi u Donbasu koji su isto dobili po nosu dosli Ameri i Rusi da zastite prebijene ali Ukrajina i Srbija kazu ne to je nase s tim sto se Ukrajinci bore a mi ne, ti mislis da znas kakav ce biti epilog a ja nisam siguran.
Upoređuješ neuporedivo.Donbas je Ruska zemlja,kao i 90% Ukrajine i Rusija ima pravo da učini šta smatra za shodno na svojoj zemlji.A Kosovo nije šiptarsko.To što im je neko omogućio da pokušaju da naprave svoju državu na teritoriji moje Srbije je zapadna brljotina,a to će doći na svoje,samo treba biti taktičan i strpljiv.

Upoređuješ neuporedivo.Donbas je Ruska zemlja,kao i 90% Ukrajine i Rusija ima pravo da učini šta smatra za shodno na svojoj zemlji.A Kosovo nije šiptarsko.To što im je neko omogućio da pokušaju da naprave svoju državu na teritoriji moje Srbije je zapadna brljotina,a to će doći na svoje,samo treba biti taktičan i strpljiv.
Ruska je zemlja ono sta je trazila i dobila 90ih, zemlja je onoga ko na njoj zivi i radi bez obzira da li u maticnoj ili tudjoj drzavi sto opet znaci da je Donbas zemlja Ukrajinaca i Rusa iz Ukrajine ali ne i onih iz Moskve.

Back