- Poruka
- 85.204
Uz malo vežbe tomahavk može da se pogodi automatskom puškom dok leti iznad reke.Pa ti daju pusku m48 da pucas na tomahavka...
Ovo nije biblijsko vreme,zivimo u 21 veku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uz malo vežbe tomahavk može da se pogodi automatskom puškom dok leti iznad reke.Pa ti daju pusku m48 da pucas na tomahavka...
Dobro sto nisi rekao mirni demonstrati sa kanisterom benzina popeli se na krov da mirno protestuju protiv neonacista.Za pogibiju ljudi u Donbasu kriva je Ukrajina a ne oni koji su se pobunili iz straha da ne budu živi zapaljeni kao demonstranti u Odesi.
a ko ovde prica o podrzavanju?Kakv trenutni odnos snaga znam i ja ali to ne znaci da prebam podrzati Ruse jer su jaci, mislis zasto bi se Rusi cimali oko svojih i Zasto bi stitili svoje gradjane u Rusiji? Mogu rusi pobediti, pobiti, osvojiti ali to jos ne znaci da su u pravu za one koji su realni i imaju i najmanji osecaj pravednosti.
Nisi ga razumeoPa ti daju pusku m48 da pucas na tomahavka...
Odličan poteza ko ovde prica o podrzavanju?
sustina je da li je potez dobar takticki manevar ili apsolutna propast koja ce samo dovesti do velikog gubitka ljudstva i tehnike.
licno msilim da je potez ocajnika i samoubice.Odličan potez
nasi su skidali tomahavke pragamaUz malo vežbe tomahavk može da se pogodi automatskom puškom dok leti iznad reke.
U centru su leteli toliko nisko i iznad reke kuda su dolazili da sam jasno video zastavu i usa oznaku.nasi su skidali tomahavke pragama
https://www.google.com/amp/s/amp.dw.com/bs/%C5%A1ta-se-desilo-u-odesi-2-maja/a-18418033Dobro sto nisi rekao mirni demonstrati sa kanisterom benzina popeli se na krov da mirno protestuju protiv neonacista.
Mnogo odgovora pa vise nije mi vise jasno ko o cemu prica, nisam dovoljno strucn da donesem zakljucak o svrsishodnosti ovog poteza Ukrajinaca.a ko ovde prica o podrzavanju?
sustina je da li je potez dobar takticki manevar ili apsolutna propast koja ce samo dovesti do velikog gubitka ljudstva i tehnike.
Mozda je ovo tacno a mozda i nije ali iz prilozenog ja ne vidim da su proukrajinski pobili proruske demonstrante kako putinisti ovde tvrde, pre ce biti divljastvo obeju strana nema tu nevinih.
Nisu putinisti nego Dojčevele tvrdi, nemačka štampa.Mozda je ovo tacno a mozda i nije ali iz prilozenog ja ne vidim da su proukrajinski pobili proruske demonstrante kako putinisti ovde tvrde, pre ce biti divljastvo obeju strana nema tu nevinih.
To ne tvrdi Dojce vele svedoci kazu da je u pitanju haos cak i da su proukrajinski demonstranti pokusavali spasavanje prorusa ali zbog opasnosti policija ih sprecila, ovde putinisti tvrde da je vlast pobila proruse sve u svemu ne znamo mnogo o tome sta se desilo.Nisu putinisti nego Dojčevele tvrdi, nemačka štampa.
Nisi duhovita već zajedljiva... Nije pametnoНе негирам да су пали духовно и пре комунизма. Али гледам чињенице, а ти се бавиш поезијом.
Звучиш као ови.
Pogledajte prilog 1594986
Vreme je isto uvek, samo se ljudi kvare ili popravljaju...Pa ti daju pusku m48 da pucas na tomahavka...
Pobiše ih Ukri ko zečeve...
200 živih proruskih demonstranata živih pobijeno i te ne vidiš da su oni pobijeni? Onda vidiš samo ono što želiš da vidiš.Mozda je ovo tacno a mozda i nije ali iz prilozenog ja ne vidim da su proukrajinski pobili proruske demonstrante kako putinisti ovde tvrde, pre ce biti divljastvo obeju strana nema tu nevinih.
Zato sad poziva medjunarodno pravo.200 živih proruskih demonstranata živih pobijeno i te ne vidiš da su oni pobijeni? Onda vidiš samo ono što želiš da vidiš.
Nije tačno.Rusi tvrde,a da se i pronaći u kartama šta je čije.Suviše su bili naivni i dobrodušni u davanju teritorija "bratskom" Ukrajinskom narodu i evo,vidimo kako im vraćaju.Ukrajina ti je ono malo bede u Dnjepropetrovskoj i Kirovskoj oblasti.SVE ostalo(izuzev nekih malih delova uzetih od Mađara i Rumuna je Rusija.Ruska je zemlja ono sta je trazila i dobila 90ih, zemlja je onoga ko na njoj zivi i radi bez obzira da li u maticnoj ili tudjoj drzavi sto opet znaci da je Donbas zemlja Ukrajinaca i Rusa iz Ukrajine ali ne i onih iz Moskve.
CNN-ов репортер извештава из руског града који је успешно денацификован и демилитаризован од стране Украјинских бранилаца отачества током специјалне војне операције Украјине у Курској области у Руској Федерацији.
Jesi li procitao to sto si postavio, onaj video proruse naoruzane pistoljima, onaj drugi svedok kaze da su proukrajijnci hteli da im pruze pomoc ali kasno, nigde nije jasno receno da ih je neko ubio nego stradali u pozaru, davno je to bilo pa sam zaboravio sta se tacno desilo i ne tvrdim da nije bilo namere ali se to iz prilozenog ne vidi.200 živih proruskih demonstranata živih pobijeno i te ne vidiš da su oni pobijeni? Onda vidiš samo ono što želiš da vidiš.
Sukobili su se proukrajinski i proruski demonstranti, proukrajinskih je bilo više jer je baš taj dan bila utakmica. Ubijen je jedan proukrajinski demonstrant, obe strane su imale i vatreno oružje. Počeli su da jure proruske demonstrante jer ih je bilo manje, oni su se sklonili u jednu javnu zgradu i tu su živi zapaljeni. Policija nije ništa uradila da to spreči.Mozda je ovo tacno a mozda i nije ali iz prilozenog ja ne vidim da su proukrajinski pobili proruske demonstrante kako putinisti ovde tvrde, pre ce biti divljastvo obeju strana nema tu nevinih.
Covece daj prekini sa glupostima sta je onda Srbija Vojvodina 1000 godina bila Madjarska, u Negotinskoj Krajini nije bilo Srba do pre 200 godina, Uzice, Sabac, Beograd gradovi naseljeni Turcima pa je li neko sada treba da nam trazi te teritorij ili vaze postignuti sporazumi i podele potvrdjene medjunarodnim sporazumima? Bilo nekad Rusija nije vise.Nije tačno.Rusi tvrde,a da se i pronaći u kartama šta je čije.Suviše su bili naivni i dobrodušni u davanju teritorija "bratskom" Ukrajinskom narodu i evo,vidimo kako im vraćaju.Ukrajina ti je ono malo bede u Dnjepropetrovskoj i Kirovskoj oblasti.SVE ostalo(izuzev nekih malih delova uzetih od Mađara i Rumuna je Rusija.