UKLJUCI MOZAK - ISKLJUCI B92

Da li verujete Izmisljajderu,Insajderu,Autsajderu?:)

• Da

• Da, ja ne volim da nesto preterano koristim mozak

• Ne

• Ne, ja mislim svojom glavom

• ne znam, mozda

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
4. Избор приватних фирми које су изнајмљивале помоћну механизацију за радове у РБ „Колубари“ обавља фирма „Колубара грађевинар“, на чијем челу се у то време, а и данас, налазе кадрови странака актуелне власти у Србији, Г17+ и СПС.

ИСТИНА ЈЕ ДА ЈЕ СВЕ ВРЕМЕ ДОК СУ ДИРЕКТОРИ „КОЛУБАРЕ“ БИЛИ ИЗ ДСС-А ТО ПРЕДУЗЕЋЕ ПОСЛОВАЛО У СКЛАДУ СА ЗАКОНОМ И ДА ЈЕ ПОСТОЈАЛА И ИНТЕРНА И ЕКСТЕРНА КОНТРОЛА ПОСЛОВАЊА.

u svakoj lazi ima malo istine.u ovoj ima podosta..i ne razumem zasto su neki toliko protiv B92?posumnjao sam jos pre dosta godina da su zidovska televizija ali nisam cuo da to neko spominje..

Pa nisu oni jevrejska televizija , nego hrvatsko siptarska .

A protiv njih smo , jer su nerealni , lazu i ucestvuju u specijalnom ratu protiv Srbije i u posebnom programu denacifikacije Srbije , koja nije ni nacifikovana kako treba .

http://ekonomskisavetdss.com/wp-content/uploads/2011/02/graf.jpg
procitaj ovde prvo pre nego sto izvalis glupost da se radi o ociglednoj pljacki
vi svi govorite o pravu o evropskim standardima o demokratiji, e pa za vas neinformisane malo informacija na linku a ja cu samo dodati sledece
u emisiji nije prezentovan ni 1 konkretan dokaz za iznete tvrdnje
u emisiji se cak iznose tvrdnje koje su lako proverljive - da cena mokrog uglja pre susenja kosta 380 dinara po toni ali cena susenog uglja koji se prodaje za potpalu i koji izgubi oko 60% svoje mase pri susenju kosta 900 dinara kada se ugrade i trgovci
realna cena 1 kilograma susenog uglja je u toj racunici oko 800 dinara (koji dinar gore dole) ali to ne ukljucuje prevoz i skladistenje
kada je 2003 ili 2004 Beograd kupovao sam ugalj cena je bila oko 1200 dinara jer su im troskovi transporta i skladistenja bili ogromni i neodrzivi
e sada da ne bi crtao nepismenima mnogo idite na sajt procitajte pa vidite kome cete da verujete i sta
na kraju zapamtite da se za ovakvo izvestavanje u Evropi krivicno odgovara a ovde dobijaju poltronske nagrade od onih koji su na vlasti. Cesto ista lica jedni drugima dodeljuju nagrade i tako stalno u krug. A od novinarstva ni "n", posebno onog istrazivackog.
Tako na primer kazu oni lazovi iz LDP-a da su oni podneli krivicne prijave 2001 (tad je bio premijer djindjic pa zivkovic sve do marta 2004) za zloupotrebe i da su iste stajale u fiokama dok ih nisu navodno odbacili u vreme Kostunice. I to naravno prenese insajder i b92 kao proveren podatak.
MEDJUTIM ISPADE DA, kao i obicno lazu kako zinu
Ispade da je krivicna prijava zaista podneta i da je procesuirana - vodjena istraga, te da je krajem 2003 godine tuzilac odustao od krivicnog gonjenja nakon okoncanja istrage jer nije bilo dokaa koje sada izmislja insajder i B92.I kad im covek poslao demanti sve sa odlukama tuzioca i suda iz vremene Zivkoviceve vlade (dakle DS-a u kome su bili svi ovi LDP-ovci) oni kazu " ijao mi smo ocigledno lose informisani (jer nisu kao pravi novinari pitali u sudu i tuzilastvu sta je bilo vec su kao i obicno objavili unapred pripremljen tekst) i mi se izvinjavamo te cemo ovo objaviti i necemo vise pustati" . No naravno oni ovo sto su mejlom odgovorili nisu ispostovali vec su cak nekoliko puta ponovili u toku dana i naknadno. E za to se gospodo na zapadu salje u zatvor i tv kuce gase ili upropastvaju novcanim kaznama. Ali vi evropejci vise volite ocigledne lazi nego leba da jedete pa zato i umirete od gladi sa recenicom "evropa nema alternativu" a mislite samo na pljacku i sebe

Pa nisu oni jevrejska televizija , nego hrvatsko siptarska .

A protiv njih smo , jer su nerealni , lazu i ucestvuju u specijalnom ratu protiv Srbije i u posebnom programu denacifikacije Srbije , koja nije ni nacifikovana kako treba .

Adolf-Hitler1.jpg

sto se tice samog naslova teme PODRZAVAM a u kolubari znam ljude koji rade i sigurno se isplatilo da imas neku masinu tamo moglo je da se zaradi par puta vise nego bilo gde da su masine radile isti posao to znam sigurno ! a nije mi jasno kako ovaj b92 moze da bude tolko jadan i ova drzava umesto da tuzilastvo nesto radi oni prvo moraju da pripreme teren na b92 pa onda kao oni rade svoj posao??!!?? kad su ozbiljni igraci vec na nekom ostrvu sa nasom lovom

Медијски линч којем су изложени поједини функционери ДСС, а преко њих и ЈП „Електропривреда Србије“, начин извештавања који више подсећа на ону народну „кадија те тужи, кадија ти суди“ него на објективно новинарство најбоље сведоче о томе да је истина о дешавањима у „Колубари“ била на последњем месту.

Све оно што је у тим наводима речено није ништа друго до извртање чињеница без икакве стручне анализе, склапање конструкција у духу крими романа са само једним циљем – да се дискредитује једна странка DSS за чијег су мандата у пословању и ЕПС-а и „Колубаре“ постигнути најбољи производни резултати.

Јадни Коштуница. Сироти ДСС. Кад после свега видим да има ликова који их поред свега данас бране, и то с голема слова, просто сажаљевам њихово постојање.

Све оно што је у тим наводима речено није ништа друго до извртање чињеница без икакве стручне анализе, склапање конструкција у духу крими романа са само једним циљем – да се дискредитује једна странка DSS за чијег су мандата у пословању и ЕПС-а и „Колубаре“ постигнути најбољи производни резултати.

Ocigledno se samo tog Kostunice plase , obzirom da jedino on ima politicki pravac .
Svi ostali su boranije bez ikakve ideje .

Ocigledno se samo tog Kostunice plase , obzirom da jedino on ima politicki pravac .
Svi ostali su boranije bez ikakve ideje .

Svaki put se iskreno odusevim kada cujem da ima ljudi koji kao i ti, razmisljaju na pravi nacin.
Zaista nije potrebno puno da bi se sabralo dva i dva i da bi se ova jednostavna istina shvatila...
Ne razumem samo zasto je to nekima tako tesko..da li ne mogu ili ne umeju...
Mi smo ipak malo bolji i zasluzujemo malo vise od sedenja na stiroporu, ne gubim veru u Srbiju,ljudi ipak polako shvataju da je gospodin Kostunica - prava karta na koju treba da ulozimo u ovom momentu.

insajder je pokazao jednu golu sustinu srbije
da su javna preduzeca taoci nesposobnih politicarskih kadrova
postavljenih da se nakradu shemama i talovima

kapiram da ostrasceni dssovci sad hejtuju b92 ko nekoc navijacke grupe isu tv gajbu

poenta je vrlo prosta daleko je b92 od savrsenstva
ali ne moraju se mnogo trude
gluv i sleb bi iscackao nepravilnosti da krene da proverava

dss su sljam
nayalost i svi ovi ostali su sljam

insajder je pokazao jednu golu sustinu srbije
da su javna preduzeca taoci nesposobnih politicarskih kadrova
postavljenih da se nakradu shemama i talovima

kapiram da ostrasceni dssovci sad hejtuju b92 ko nekoc navijacke grupe isu tv gajbu

poenta je vrlo prosta daleko je b92 od savrsenstva
ali ne moraju se mnogo trude
gluv i sleb bi iscackao nepravilnosti da krene da proverava

dss su sljam
nayalost i svi ovi ostali su sljam

Da li si ti uopste pogledao ovu moju temu i dokaze koje sam iznela?
Lako ti je da poverujes Insajderu koji iznosi sve same neistine i neproverene stvari(bolje receno, iznose svoja prizeljkivanja), a tesko ti je da poverujes kada ja ovde iskucam cinjenice crno na belo?:)
Ti si samo jedan razocarani luzer...koji ide linijom manjeg otpora, ono u stilu "svi kradu, pa sto bi onda DSS bio posten"...a tako zapravo samo otkrivas tvoj karakter.
Toliko o tvom kredibilitetu i obavestenosti.

Mi smo ipak malo bolji i zasluzujemo malo vise od sedenja na stiroporu, ne gubim veru u Srbiju,ljudi ipak polako shvataju da je gospodin Kostunica - prava karta na koju treba da ulozimo u ovom momentu.

Kažu da je krao u Kolubari posto su mu trebale pare da zameni levu gumu na Jugu.

Jasno je da Kostunicu nemaju zasta da uhvate kako bi ga ucenjivali. Tu je on jak posto je cist. Međutim, ljudi iz njegove stranke udruzeni sa DS na vlasti, ne pokazase se bas kao njihov vodja. Ovo je razlog zbog kojeg mislim, da se Kostunica nece vise davati Srbiji. Jednom su ga nagovorili jedva. Mislim da on nije budala koja se dva puta spotice o isti kamen.

Sa druge strane, ako se apdejtujem malo uz pomoć tabloida (da ne verujes i oni necemu pametnom sluze), vidim da vecina srpskih novinara (u glavnom mislim novinarki) mnogo bre skupe stvari nose (jedna haljina moja sestomesecna zarada), onda shvatim u kom koncentricnom krugu se novac u stvari vrti.

Kažu da je krao u Kolubari posto su mu trebale pare da zameni levu gumu na Jugu.

Jasno je da Kostunicu nemaju zasta da uhvate kako bi ga ucenjivali. Tu je on jak posto je cist.

Sa druge strane, ako se apdejtujem malo uz pomoć tabloida (da ne verujes i oni necemu pametnom sluze), vidim da vecina srpskih novinara (u glavnom mislim novinarki) mnogo bre skupe stvari nose (jedna haljina moja sestomesecna zarada), onda shvatim u kom koncentricnom krugu se novac u stvari vrti.

Imponuje mi kada inteligentni ljudi svrate na moju temu:)
Zasmejava me kad vidim i one malo drugacije:lol:
ti spadas u prvu grupu:zag:

Back