http://ekonomskisavetdss.com/wp-content/uploads/2011/02/graf.jpg
procitaj ovde prvo pre nego sto izvalis glupost da se radi o ociglednoj pljacki
vi svi govorite o pravu o evropskim standardima o demokratiji, e pa za vas neinformisane malo informacija na linku a ja cu samo dodati sledece
u emisiji nije prezentovan ni 1 konkretan dokaz za iznete tvrdnje
u emisiji se cak iznose tvrdnje koje su lako proverljive - da cena mokrog uglja pre susenja kosta 380 dinara po toni ali cena susenog uglja koji se prodaje za potpalu i koji izgubi oko 60% svoje mase pri susenju kosta 900 dinara kada se ugrade i trgovci
realna cena 1 kilograma susenog uglja je u toj racunici oko 800 dinara (koji dinar gore dole) ali to ne ukljucuje prevoz i skladistenje
kada je 2003 ili 2004 Beograd kupovao sam ugalj cena je bila oko 1200 dinara jer su im troskovi transporta i skladistenja bili ogromni i neodrzivi
e sada da ne bi crtao nepismenima mnogo idite na sajt procitajte pa vidite kome cete da verujete i sta
na kraju zapamtite da se za ovakvo izvestavanje u Evropi krivicno odgovara a ovde dobijaju poltronske nagrade od onih koji su na vlasti. Cesto ista lica jedni drugima dodeljuju nagrade i tako stalno u krug. A od novinarstva ni "n", posebno onog istrazivackog.
Tako na primer kazu oni lazovi iz LDP-a da su oni podneli krivicne prijave 2001 (tad je bio premijer djindjic pa zivkovic sve do marta 2004) za zloupotrebe i da su iste stajale u fiokama dok ih nisu navodno odbacili u vreme Kostunice. I to naravno prenese insajder i b92 kao proveren podatak.
MEDJUTIM ISPADE DA, kao i obicno lazu kako zinu
Ispade da je krivicna prijava zaista podneta i da je procesuirana - vodjena istraga, te da je krajem 2003 godine tuzilac odustao od krivicnog gonjenja nakon okoncanja istrage jer nije bilo dokaa koje sada izmislja insajder i B92.I kad im covek poslao demanti sve sa odlukama tuzioca i suda iz vremene Zivkoviceve vlade (dakle DS-a u kome su bili svi ovi LDP-ovci) oni kazu " ijao mi smo ocigledno lose informisani (jer nisu kao pravi novinari pitali u sudu i tuzilastvu sta je bilo vec su kao i obicno objavili unapred pripremljen tekst) i mi se izvinjavamo te cemo ovo objaviti i necemo vise pustati" . No naravno oni ovo sto su mejlom odgovorili nisu ispostovali vec su cak nekoliko puta ponovili u toku dana i naknadno. E za to se gospodo na zapadu salje u zatvor i tv kuce gase ili upropastvaju novcanim kaznama. Ali vi evropejci vise volite ocigledne lazi nego leba da jedete pa zato i umirete od gladi sa recenicom "evropa nema alternativu" a mislite samo na pljacku i sebe