Tabloid B92: "Penzija mi je bila 23.600, sada je 60.000, a biće 67.000, zato podržavam državu"

Penzioneri nisu gorstaci pa da su vecno neka penzionerska vojska.
To je nekadasnji radno sposoban narod iz doba slobe i demokrata.
Ispada da, cim prime resenje, naglo postanu glupi.
Nece bas tako biti.
Stvar je u tome sto niko sa njima ne razgovara niti im bilo ko sta nudi sem Vucica.
Da li im je iko dosao na vrata, nesto ponudio?
To su usamljeni ljudi. Ne glupi.

to i ja pricam

vucic penzionerima nudi nesto

blokaderi im sem uvreda ne nude nista

I dok je bio opozicija, isto je to radjeno.
Secam se dobro naprednjaka 2012.
Imali su mozda jedan miting.
Ili dva.
Razmileli se po zgradama, vukli ljude za rukav.
Dakle, i tada kada su bili nikogovici, i sada, kada imaju toliko moci, istu stvar rade.
I kad su opozicija bili, vozili su birace na glasanje, organizuju se kolima po naseljima i voze i vuku birace iz zgrada. Secam se ja vrlo dobro.

Ili dva.
Dakle, i tada kada su bili nikogovici, i sada, kada imaju toliko moci, istu stvar rade.
I kad su opozicija bili, vozili su birace na glasanje, organizuju se kolima po naseljima i voze i vuku birace iz zgrada. Secam se ja vrlo dobro.

a blokaderi sta rade?

pisaju po sirotinji zabole ih za njih

i posle sto je sirotinja za vucica

pa kad ste ih obisli, nesto ponudili

Donosi setnja i te kako. Ali ne po ulici, nego od vrata do vrata. Biraci se ne ismevaju, to je pogresno. Sa biracima se razgovara.
Tako SNS i dobija. Njima nije nikakav problem ako ih neko polije kofom vode na kucnom pragu.
Ali oni idu dalje. Znaju svakog coveka u glavu, tacno po zgradama znaju ko je za njih a ko protiv. Onda obilaze neopredeljene a svojim biracima donose neki znak paznje. Kesa secera, nema veze, znak je paznje.
Ove gluposti protiv blokada su samo kao ajd, da se izadje radi reda. Njihov opstanak je upravo u obilasku svih biraca oci u oci.

Ту и јесте основна грешка другосрбијанаца.

Тако се не отимају гласови од СНСа

Ili dva.
Hvala bogu , nit me obilaze nit zovu. Ne glasam.

F9_4jGCW4AAzVtY.jpg

Не знаш ти шта је срамота, не знаш ти ништа !
Питај Јапанце, они чак имају снежну традицију самоуспављивања старих на планини ...

Имам комшију који је отишао у пензију са 30 хиљада пре годину дана,
сада има 80+ хиљада.

А нема повреду на раду, него гомилу неких бенефиција,
живи сам, болестан ... да не лупам (објашњавао ми је ал сам позаборављао).

Ово је социјална држава народе, не дирајте то.

Истина стриц ми хвали како је у Дојчланду још моћније, брзина лекарске помоћи и квалитет,
сваке године бање, куре ...

Може и боље.
Што јес јес.

Биће и код нас, али ако радимо.
Ако шетамо - тешко.
A sta i gde da radis u Srbiji i za koje pare?

a blokaderi sta rade?

pisaju po sirotinji zabole ih za njih

i posle sto je sirotinja za vucica

pa kad ste ih obisli, nesto ponudili
Jel blokaderi imaju vlast?
Jel si ti to negde video da pisaju(tako si sam napisao)po sirotinji?
Sirotinja je za Vucica isto kao sto ce biti i za naredne ako im daju dve-tri crvene pred izbore itd
Ajde kreni od sebe,kada si ti seo u auto i otisao recimo 100km od tvojeg mesta da posetis nekog sirotana-siroticu,da im odneses hranu,da pomognes novcano,
da im spremis kucu,operes,opeglas itd

Upečatljive reči: Penzija mi je bila 23.600, sada je 60.000, a biće 67.000, zato podržavam državu​

Jedan gospodin je na skupu protiv blokada rekao da mu je penzija znatno uvećana, kao i da će tek biti još uvećana i da je to njegov razlog da podrži državu i suprotstavi se blokadama.

Izvor: Mediji
Upečatljive reči: Penzija mi je bila 23.600, sada je 60.000, a biće 67.000, zato podržavam državu VIDEO

Podsetimo, građani Srbije izašli su na ulice u čak 100 mesta širom naše zemlje sa jednom jasnom porukom – da žele mir, da su obični ljudi siti rušenja svih vrednosti i da žele povratak normalnog života koji im je uskraćen već skoro godinu dana.

https://www.b92.net/info/politika/1...a-bice-67000-zato-podrzavam-drzavu-video/vest

Penzioneri odlucuje svake izbore poslednjih 20 godina u Srbiji.

Kako ce blokaderi Piculici da osvoje srca penzionera? Penzioneri su listom za Vucica.

Koji je plan?
250 evra sad vredi 600 evra e moji glupanderi.

Nije baš ok nadati se da ćemo prosperirati na nečijoj smrti. A nije ni utemeljeno u realnosti, jer imaš mnogo mladih ljudi koji se učlanjuju u SNS zbog posla. Među njima će sigurno biti i neki od ovih studenata koji sada blokiraju.
u Krusevcu, gomila mladih lopingera i karijerista, uclanjeni u SNS...tako je bilo i u SPS, a i posle u DS...samo se muvaju oko budzetskih poslova...budzetski poslovi se uglavnom dobijaju preko stranke ili nekih usluga...privatizovana drzava, koja ce nas na kraju odvesti u propast, jer OVI nemaju granicu

Back