UKLJUCI MOZAK - ISKLJUCI B92

Da li verujete Izmisljajderu,Insajderu,Autsajderu?:)

• Da

• Da, ja ne volim da nesto preterano koristim mozak

• Ne

• Ne, ja mislim svojom glavom

• ne znam, mozda

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
laza-lazarevic-x.jpg

Heh..uvek mi je drago kad mi se stari prijatelj javi razglednicom:)
I kako ti je tu?Kakva je hrana?:)

Intelektualni kapacitet onih koji makar i pokusavaju da opravdaju opstu kradju i nemar unutra kako Kolubare tako i bilo kog drugog preduzeca (osim ako doticni nisu strogo stranacki motivisani) nije potrebno komentarisati. Kradja je ocita, sveprisutna i ocigledna...razjeda i uspesno unistava citav sistem drustvenih odnosa. Pozivi na patriotizam...pominjanje "druge", pete ili osme Srbije je jednako banalan...Ljudi...samo pomislite koliko toga ima oko vas...na mikro nivou, a zatim samo zamislite kako se to radi medju "tatama" na vrhu....stranke...crkva...opstinske vlasti...kradu i potkradaju..umrezeni, rade nam o glavama. Namerno ne zelim da pomenem kako to rade samo pojedinci...sve su to sistemi, koji sami sebe ne zele da iskontrolisu...koji se hrane nasom materijom...
Najtuznija cinjenica je u tome sto nema nikog da se iskreno time bavi...da procesuira...tuzna je Srbija!

Da li si ti uopste pogledao ovu moju temu i dokaze koje sam iznela?
Lako ti je da poverujes Insajderu koji iznosi sve same neistine i neproverene stvari(bolje receno, iznose svoja prizeljkivanja), a tesko ti je da poverujes kada ja ovde iskucam cinjenice crno na belo?:)
Ti si samo jedan razocarani luzer...koji ide linijom manjeg otpora, ono u stilu "svi kradu, pa sto bi onda DSS bio posten"...a tako zapravo samo otkrivas tvoj karakter.
Toliko o tvom kredibilitetu i obavestenosti.

molim posto si mi rekla da sam luzer a ti mene uopste i ne poznajes to je samo adhominem da bi obezvredila moje reci
ja nisam razocaran jer se nisam nicemu ni nadao

a u doticnoj kolubari koju ste shvatili kao atak na DSS krali su i ostali ali dss najvishe
ima however drugih preduzeca gde je dss krao manje od ostalih tako da svi ste isti
vampiri na vratu ovog naroda i za sve se njih prizeljkujem da ih sto gora sudbina zadesi
mozda narod posle i progleda

a oni koji se na njih loze su samo maloumnici bilo da je u pitanju ds dss g17 sps srs i ostali
ima ih chopor vukova ali je stado sve manje

i nemoj molim te o obavestenosti i neobavestenosti you cant tell sea shell from ssh shell

molim posto si mi rekla da sam luzer a ti mene uopste i ne poznajes to je samo adhominem da bi obezvredila moje reci
ja nisam razocaran jer se nisam nicemu ni nadao

a u doticnoj kolubari koju ste shvatili kao atak na DSS krali su i ostali ali dss najvishe
ima however drugih preduzeca gde je dss krao manje od ostalih tako da svi ste isti
vampiri na vratu ovog naroda i za sve se njih prizeljkujem da ih sto gora sudbina zadesi
mozda narod posle i progleda

a oni koji se na njih loze su samo maloumnici bilo da je u pitanju ds dss g17 sps srs i ostali
ima ih chopor vukova ali je stado sve manje

i nemoj molim te o obavestenosti i neobavestenosti you cant tell sea shell from ssh shell

U redu:)
Hajde sad izvadi dokaze o Kolubari, a ja cu svaki tvoj dokaz da oborim:)
Ja sam pametna osoba, koja vidi dva koraka unapred, tako da tvrdim da jesi luzer:)
Dokazi suprotno i ja cu ti napisati izvini:)

Jel ima krsta smetliste istorije?Da te odmah posaljem tamo:lol:
Pa sta ti mislis decko, da cu ja svakog luzera ovde da poducavam?:)
Stiroporac:lol:

Дечко ти у гаћама, а лузер у глави!

Јесте, кад немаш аргументе, а ти пређи на увреде и демагогију!

То вам је највећи проблем, кад се суочите са чињеницама онда само можете да побегнете као Младеновић синоћ и да паламудите са даљине!

Дечко ти у гаћама, а лузер у глави!

Јесте, кад немаш аргументе, а ти пређи на увреде и демагогију!

То вам је највећи проблем, кад се суочите са чињеницама онда само можете да побегнете као Младеновић синоћ и да паламудите са даљине!

Mozes samo da mastas o mojim gacicama:)
Ovaj ton sacuvaj za pijacu,a ne za gosscu jel ti jasno?:)
Verovatno ce ti trebati malo vremena (ceo zivot) da shvatis da ovako ne mozes da razgovaras s onima koji su bolji od tebe:)

pa mene i ne mozes, jer ja se ne lozim na klince , koji su bez love i u depresiji...:)
hehe..ti jos nisi cuo da je gossca ovde najbolja?:)
U svemu i po svemu:)

mora malo pocnes da radis na sintaksi jer uvek mogu
mozda je stvar da ti neces ili ja necu, da neko nece
necemo nista na silu

ali uvek se moze

klinac nisam, nisam ni bez love, za cudo krenulo je
a depresiju sam izgurao pre nekih 8 godina kad me zeznula prva ozbiljna ljubav ali necemo o tome da ne otvaram stare rane

chuo sam, chuo, pricha se
bolje da sam mlaka gov.na jeo nego sto sam upao u diskusiju s tobom :evil:
ali hey whats done is done

zelim ti lepo popodne
l8er h8er

mora malo pocnes da radis na sintaksi jer uvek mogu
mozda je stvar da ti neces ili ja necu, da neko nece
necemo nista na silu

ali uvek se moze

klinac nisam, nisam ni bez love, za cudo krenulo je
a depresiju sam izgurao pre nekih 8 godina kad me zeznula prva ozbiljna ljubav ali necemo o tome da ne otvaram stare rane

chuo sam, chuo, pricha se
bolje da sam mlaka gov.na jeo nego sto sam upao u diskusiju s tobom :evil:
ali hey whats done is done

zelim ti lepo popodne
l8er h8er

hahahhaha:lol:
e, al dal' vidis zasto je to tako?:)pa zato sto sam sve pogodila o tebi ..i za lovu i za depresiju, ma sve:lol:
Ljudi bre znaju da gossca ne gresi:)(retko gresim):Di to je ono sto ih odusevljeva kod mene:)
Takodje, enjoy ur day:)

hahahhaha:lol:
e, al dal' vidis zasto je to tako?:)pa zato sto sam sve pogodila o tebi ..i za lovu i za depresiju, ma sve:lol:
Ljudi bre znaju da gossca ne gresi:)(retko gresim):Di to je ono sto ih odusevljeva kod mene:)
Takodje, enjoy ur day:)

pogodila si..
postavila si se odmah iznad mene a mogu te nosim u zubima u bilo kojoj oblasti nauke i kulture
i to samo zato sto sam alergican na tvog lidera
kroz adhominem abuse si stigla do zakljucka da ja ne znam sta pricam so common among inferior organisms

ti da si pametna idol bi ti bio neki umetnik ili knizevnik a ne koshtunjavi, ustvari bar da je uradio nesto pa da ga svi obozavamo ko sto su titu onomad, ali je leek zeci waste resursa a kompanjoni su im crna rupa u koje god preduzece da udju ostavljaju radnike u crnini a glasache u shoku

to sto neke odusevljavas moze da znaci dve stvari
ili nisi potpuna lopata a videli su te pa te loze da si pametna da bi te nahasali
ili se odvec lako odusevljavaju

ali necemo o tome bolje da se rastanemo ko ljudi kad vec nismo mogli ko ljudi da pricamo
vidim i dosta se smejesh kroz poruke i to je lepo uvek se smej
ko luda na brashno ili sta vec nebitno bitno da smeh produzava zivot

evo ti izvoli sad repliku onako reci shta god ti padne na pamet slobodno
da sam najveci luzer i to da nemam prebivene pare da me nece zenske da sam glup i neobrazovan i klinac i ruzan moze sve
ustvari bolje reci da sam matorac to deluje pacenickije ali onda ne ide u prilog diskreditovanja jer su matore drtine ko fol nesto iskusnije pa pametnije
znas ko onaj tvoj koshtunjavi..

bye

pogodila si..
postavila si se odmah iznad mene a mogu te nosim u zubima u bilo kojoj oblasti nauke i kulture
i to samo zato sto sam alergican na tvog lidera
kroz adhominem abuse si stigla do zakljucka da ja ne znam sta pricam so common among inferior organisms

ti da si pametna idol bi ti bio neki umetnik ili knizevnik a ne koshtunjavi, ustvari bar da je uradio nesto pa da ga svi obozavamo ko sto su titu onomad, ali je leek zeci waste resursa a kompanjoni su im crna rupa u koje god preduzece da udju ostavljaju radnike u crnini a glasache u shoku

to sto neke odusevljavas moze da znaci dve stvari
ili nisi potpuna lopata a videli su te pa te loze da si pametna da bi te nahasali
ili se odvec lako odusevljavaju

ali necemo o tome bolje da se rastanemo ko ljudi kad vec nismo mogli ko ljudi da pricamo
vidim i dosta se smejesh kroz poruke i to je lepo uvek se smej
ko luda na brashno ili sta vec nebitno bitno da smeh produzava zivot

evo ti izvoli sad repliku onako reci shta god ti padne na pamet slobodno
da sam najveci luzer i to da nemam prebivene pare da me nece zenske da sam glup i neobrazovan i klinac i ruzan moze sve
ustvari bolje reci da sam matorac to deluje pacenickije ali onda ne ide u prilog diskreditovanja jer su matore drtine ko fol nesto iskusnije pa pametnije
znas ko onaj tvoj koshtunjavi..

bye

Ti si se bas primio na mene:lol:
Nikako da me se zasitis:lol:
volim kada moje reci pogode metu, jer onda znam da sam 101% u pravu:lol:
Zabolelo te, a?:lol:
Ne, uopste nije rec o nekom mom fanaticnom obozavanju Kostunice,vec prosto o zdravorazumskom vidjenju stvari:)
Nisam htela da ti kazem da si matorac, dovoljno je reci luzer, a to sto su ti godine prosle a da nista nisi stekao i ucinio - nije moj problem, pa u to ne ulazim:)
Od mene uvek mozes puno toga da naucis, pitanje je samo da li cu ti ja dati shansu:)
Da, ja sam jedna srecna, pametna, lepa zena:)jer vidim , to te najvise zanima..a kako ona izgleda?:lol:
Nikad nisam pucala samo na izgled, moj najveci adut je moja licnost, jer ja sam ona jedna u milion:)
Drago mi je da smo se upoznali, a tebi jos draze, verujem?:lol:
Ukucaj mi jednu reputaciju, ako znas kako:lol:
Vidis ovu zvezdicu ispod mog avatara?:)e tu klikni:)Hvala lepo, idem da popijem kaficu:)

Ti si se bas primio na mene:lol:
Nikako da me se zasitis:lol:
volim kada moje reci pogode metu, jer onda znam da sam 101% u pravu:lol:
Zabolelo te, a?:lol:
Ne, uopste nije rec o nekom mom fanaticnom obozavanju Kostunice,vec prosto o zdravorazumskom vidjenju stvari:)
Nisam htela da ti kazem da si matorac, dovoljno je reci luzer, a to sto su ti godine prosle a da nista nisi stekao i ucinio - nije moj problem, pa u to ne ulazim:)
Od mene uvek mozes puno toga da naucis, pitanje je samo da li cu ti ja dati shansu:)
Da, ja sam jedna srecna, pametna, lepa zena:)jer vidim , to te najvise zanima..a kako ona izgleda?:lol:
Nikad nisam pucala samo na izgled, moj najveci adut je moja licnost, jer ja sam ona jedna u milion:)
Drago mi je da smo se upoznali, a tebi jos draze, verujem?:lol:
Ukucaj mi jednu reputaciju, ako znas kako:lol:
Vidis ovu zvezdicu ispod mog avatara?:)e tu klikni:)Hvala lepo, idem da popijem kaficu:)

vidim al mi se trese ruka ko od dugog onanisanja jer nema shta da se kreshe

kako ne drazesno shto si mi dozvolila da kuckam na temi kojom suvereno rukovodis
najdraze grizem usnu i molim boga da je sve to samo san i da cu da se probudim

toliko je sheban moj zivot, ne znas ti kako je to.. a i bolje

samo ti cepaj po frojdu vidim ide ti psihologija ko zna sta ces sve da ischachkas a nisam josh ni lego na kanabe
nesrecno detinjstvo i to..

srecna lepa i pametna
damn nadam se onda da ti vuchjak nije neki lokalni chinovnik mora da je bar poslanik
pa da ovim forumskim delovanjem otvarash zicer za novi mandat jer ruku na srce ako ima dve partije uz svoju mozda predje cenzus koshtica
ako nema mozda ce ovi njegovi da misle da im kvari rejting pa izadju sami pogotovo posle afere sa fosilnim ostacima

ne zanima me kako izgledas odustao sam od zenskih u srbiji previshe su materijalisticke, donekle razumljivo tesko zive i svako hoce bolje
ali ne volim emotivne prostitutke vec se jednom opekao davno pa se sad shtekam

ti si jedna u 9 milijardi, niko nije isti na celom svetu samo to je bioloska i genetska cinjenica ovo ostalo ne znam
par postova na forumu je premalo da se o tome zakljucuje

ne moze reputacija, nemoj se ljutis (dragojlo) ali na nekim drugim forumima smo te shto beg for reputation zvali thank you whores i sreca tvoja da nisam admin za to se leti bannchina pa zovi sestru da ti otvori novi nalog ako nadje pozivnicu i menjaj IP jer ne moze sa istog

lmao

shali se chika george
malo ti pamet litjka ali nije to greda prevaspitacu te polako samo :P

Back