gossca
Elita
- Poruka
- 17.162
И ти патиш од томиних као Тихи од тадићеваца!
И теби топло саветујем да потражиш стручну помоћ!
Strucna pomoc je tebi potrebna, veruj (meni) tj.onima koji su dovoljno strucni da te procene

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И ти патиш од томиних као Тихи од тадићеваца!
И теби топло саветујем да потражиш стручну помоћ!

Strucna pomoc je tebi potrebna, veruj (meni) tj.onima koji su dovoljno strucni da te procene![]()
Da li si ti uopste pogledao ovu moju temu i dokaze koje sam iznela?
Lako ti je da poverujes Insajderu koji iznosi sve same neistine i neproverene stvari(bolje receno, iznose svoja prizeljkivanja), a tesko ti je da poverujes kada ja ovde iskucam cinjenice crno na belo?
Ti si samo jedan razocarani luzer...koji ide linijom manjeg otpora, ono u stilu "svi kradu, pa sto bi onda DSS bio posten"...a tako zapravo samo otkrivas tvoj karakter.
Toliko o tvom kredibilitetu i obavestenosti.
Вама да се верује, па ви сте већ показали шта знате и народ вас је послао на сметлиште историје, па шта више хоћете !?

molim posto si mi rekla da sam luzer a ti mene uopste i ne poznajes to je samo adhominem da bi obezvredila moje reci
ja nisam razocaran jer se nisam nicemu ni nadao
a u doticnoj kolubari koju ste shvatili kao atak na DSS krali su i ostali ali dss najvishe
ima however drugih preduzeca gde je dss krao manje od ostalih tako da svi ste isti
vampiri na vratu ovog naroda i za sve se njih prizeljkujem da ih sto gora sudbina zadesi
mozda narod posle i progleda
a oni koji se na njih loze su samo maloumnici bilo da je u pitanju ds dss g17 sps srs i ostali
ima ih chopor vukova ali je stado sve manje
i nemoj molim te o obavestenosti i neobavestenosti you cant tell sea shell from ssh shell

Jel ima krsta smetliste istorije?Da te odmah posaljem tamo
Pa sta ti mislis decko, da cu ja svakog luzera ovde da poducavam?
Stiroporac![]()
U redu
Hajde sad izvadi dokaze o Kolubari, a ja cu svaki tvoj dokaz da oborim
Ja sam pametna osoba, koja vidi dva koraka unapred, tako da tvrdim da jesi luzer
Dokazi suprotno i ja cu ti napisati izvini![]()
То је и Младеновић синоћ мислио па излете мокар као чеп, али сигурно је он мала маца за тебе!

Дечко ти у гаћама, а лузер у глави!
Јесте, кад немаш аргументе, а ти пређи на увреде и демагогију!
То вам је највећи проблем, кад се суочите са чињеницама онда само можете да побегнете као Младеновић синоћ и да паламудите са даљине!

U redu
Hajde sad izvadi dokaze o Kolubari, a ja cu svaki tvoj dokaz da oborim
Ja sam pametna osoba, koja vidi dva koraka unapred, tako da tvrdim da jesi luzer
Dokazi suprotno i ja cu ti napisati izvini![]()
sad si i vidovita, pasulj i to
samo josh da naucis da citas, da budes pismena i mozes se udas negde u kursumliji
bye bye

daj bre stiroporac, skini mi se vise
Ne pricam sa srednjoskolicima
O politici ipak, treba da pricaju oni koji su malo stariji i pametniji![]()

Luzer, 'ajde malo prosetaj,opusti se malo,nadji malo sexa, ako mozes, kad vec nisi pri lovi i pri pameti
Pusti pametne ljude da caskaju![]()
normalno da cu da nadjem
necu valjda tebe da hebem
ne hebem ja svasta

О мом скидању можеш само да машташ!
А о твојој памети најбоље говори твој политички избор!
ovde niko ko ima vise od 18 ne koristi uzvicnike
'ajde bre dete, ne zamaraj me,idi se igraj napolju lepo vremeovde niko ko ima vise od 18 ne koristi uzvicnike
![]()

pa mene i ne mozes, jer ja se ne lozim na klince , koji su bez love i u depresiji...
hehe..ti jos nisi cuo da je gossca ovde najbolja?
U svemu i po svemu![]()

И ти си као паметна, па није то узвичник, то је знак за узбуђавање !!!![]()

mora malo pocnes da radis na sintaksi jer uvek mogu
mozda je stvar da ti neces ili ja necu, da neko nece
necemo nista na silu
ali uvek se moze
klinac nisam, nisam ni bez love, za cudo krenulo je
a depresiju sam izgurao pre nekih 8 godina kad me zeznula prva ozbiljna ljubav ali necemo o tome da ne otvaram stare rane
chuo sam, chuo, pricha se
bolje da sam mlaka gov.na jeo nego sto sam upao u diskusiju s tobom
ali hey whats done is done
zelim ti lepo popodne
l8er h8er

pa zato sto sam sve pogodila o tebi ..i za lovu i za depresiju, ma sve
(retko gresim)

hahahhaha
e, al dal' vidis zasto je to tako?pa zato sto sam sve pogodila o tebi ..i za lovu i za depresiju, ma sve
Ljudi bre znaju da gossca ne gresi(retko gresim)
i to je ono sto ih odusevljeva kod mene
Takodje, enjoy ur day![]()
pogodila si..
postavila si se odmah iznad mene a mogu te nosim u zubima u bilo kojoj oblasti nauke i kulture
i to samo zato sto sam alergican na tvog lidera
kroz adhominem abuse si stigla do zakljucka da ja ne znam sta pricam so common among inferior organisms
ti da si pametna idol bi ti bio neki umetnik ili knizevnik a ne koshtunjavi, ustvari bar da je uradio nesto pa da ga svi obozavamo ko sto su titu onomad, ali je leek zeci waste resursa a kompanjoni su im crna rupa u koje god preduzece da udju ostavljaju radnike u crnini a glasache u shoku
to sto neke odusevljavas moze da znaci dve stvari
ili nisi potpuna lopata a videli su te pa te loze da si pametna da bi te nahasali
ili se odvec lako odusevljavaju
ali necemo o tome bolje da se rastanemo ko ljudi kad vec nismo mogli ko ljudi da pricamo
vidim i dosta se smejesh kroz poruke i to je lepo uvek se smej
ko luda na brashno ili sta vec nebitno bitno da smeh produzava zivot
evo ti izvoli sad repliku onako reci shta god ti padne na pamet slobodno
da sam najveci luzer i to da nemam prebivene pare da me nece zenske da sam glup i neobrazovan i klinac i ruzan moze sve
ustvari bolje reci da sam matorac to deluje pacenickije ali onda ne ide u prilog diskreditovanja jer su matore drtine ko fol nesto iskusnije pa pametnije
znas ko onaj tvoj koshtunjavi..
bye

jer vidim , to te najvise zanima..a kako ona izgleda?

e tu klikni
Hvala lepo, idem da popijem kaficu
Ti si se bas primio na mene
Nikako da me se zasitis
volim kada moje reci pogode metu, jer onda znam da sam 101% u pravu
Zabolelo te, a?
Ne, uopste nije rec o nekom mom fanaticnom obozavanju Kostunice,vec prosto o zdravorazumskom vidjenju stvari
Nisam htela da ti kazem da si matorac, dovoljno je reci luzer, a to sto su ti godine prosle a da nista nisi stekao i ucinio - nije moj problem, pa u to ne ulazim
Od mene uvek mozes puno toga da naucis, pitanje je samo da li cu ti ja dati shansu
Da, ja sam jedna srecna, pametna, lepa zenajer vidim , to te najvise zanima..a kako ona izgleda?
Nikad nisam pucala samo na izgled, moj najveci adut je moja licnost, jer ja sam ona jedna u milion
Drago mi je da smo se upoznali, a tebi jos draze, verujem?
Ukucaj mi jednu reputaciju, ako znas kako
Vidis ovu zvezdicu ispod mog avatara?e tu klikni
Hvala lepo, idem da popijem kaficu
![]()