UKLJUCI MOZAK - ISKLJUCI B92

Da li verujete Izmisljajderu,Insajderu,Autsajderu?:)

• Da

• Da, ja ne volim da nesto preterano koristim mozak

• Ne

• Ne, ja mislim svojom glavom

• ne znam, mozda

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Kostunica je najbolji i najposteniji covek u Srbiji (u politici):)

pa se vi prevrnite naglavacke, ali to vam je fakat:)
:heart:
kostunica-v.jpg
:heart:

:lol:

Ti da mi kazes, TI koja veze nemas ni o osnovnim stvarima u ekonomiji:lol:
Ja sve to drzim u malom prstu:)
U koje god doba dana i noci da me probudis, ja to sve znam:)
Mislim da ne mozes da pricas o ovim temama:lol:ali mozda mozes da mi das neke dobre recepte za kolace:)

Kakve otrcane fraze - tome se nisam nadala od tebe, sve kao znam da si originalnija!:D

Nego dobro, samo nastavi da spamujes sopstvenu temu.:D:cao:

Ja i ne znam ko je ovo pored Kostunice, ali nema veze, rekla sam vec, nije bio za premijera.

Ne moze premijer da ne zna i da ima neograniceno poverenje u saradnike koji ga ili lazu, ili ne obavestavaju, a ni on se znaci ne interesuje.

Ne kaze se dzaba da posten covek nije za politiku, ali tako je.

A ko kaže da je Gnojislav pošten? On samo ne voli pare (što jeste vrlo retka pojava),
ali to nikako ne znači da je pošten.

A dokaz za to je što se slikao sa blaženopočivšim Patrijarhom? Sa njim su se, nažalost, slikali mnogi.

Ne samo to.On veruje u Boga i iskreno voli Srbiju:)
Mozda niste znali, ali i Tomic takodje posecuje sluzbe u crkvi.
Naravno da to ne znaci da su automatski i posteni, ali dosta govori o njihovoj licnosti.:)
Uostalom, znate li nekoga kome je vise stalo do Srbije (od politicara) od Kostunice?:)

A ko kaže da je Gnojislav pošten? On samo ne voli pare (što jeste vrlo retka pojava),
ali to nikako ne znači da je pošten.

Pa u velikoj meri znaci, ali ostavljam tu mogucnost sto si napisao (teoretski).

Ne samo to.On veruje u Boga i iskreno voli Srbiju:)
Mozda niste znali, ali i Tomic takodje posecuje sluzbe u crkvi.
Naravno da to ne znaci da su automatski i posteni, ali dosta govori o njihovoj licnosti.:)
Uostalom, znate li nekoga kome je vise stalo do Srbije (od politicara) od Kostunice?:)

Jaoj molim te prekini!

'Ajde sto sebe brukas,ti pocinjes da brukas i Kostunicu i ceo pojam postenja.

Ne vezuje se postenje za puki odlazak u crkvu.

Da ne pisem o tomesto je bas zbog takvih (kao sto si i ti) danas to pohabana rec.

Pa u velikoj meri znaci, ali ostavljam tu mogucnost sto si napisao (teoretski).

Jaoj molim te prekini!

'Ajde sto sebe brukas,ti pocinjes da brukas i Kostunicu i ceo pojam postenja.

Ne vezuje se postenje za puki odlazak u crkvu.

Da ne pisem o tomesto je bas zbog takvih (kao sto si i ti) danas to pohabana rec.

alo bre..procitaj post do kraja, pre nego sto pocnes da ponavljas moje recenice, jer svoje nemas:)
Baratas sa pet istih fraza koje vrtis u krug:)
Dosadna si:)

Ko u nebo pljuje na obraz mu pada. :)

Ово треба да буде, претпостављам, врхунац интелектуалне контемплације? Ја не волим Коштуницу и увек сам писао разлоге зашто тако мислим.
Такође, хоћу да се захвалим администрацији Крстарице зато што је неписменим форумашима омогућила опцију сликовног писма како би и они могли да на врло једноставан начин искажу своје мисли...:)

Ово треба да буде, претпостављам, врхунац интелектуалне контемплације? Ја не волим Коштуницу и увек сам био написао разлоге зашто тако мислим.
Такође, хоћу да се захвалим администрацији Крстарице зато што је неписменим форумашима омогућила опцију сликовног писма како би и они могли да на врло једноставан начин искажу своје мисли...:)

Daj mi jednu repku:lol:
Ti si dobar, a ja zasluzujem:D
Da zaoukrzim na 600:D

ne polovan moze da se kupi i za 20 000 i uveze se iz Nemacke,a mozda nov kosta malo vise od 100 000 sve zavisi od kvaliteta,osiguranja itd a 400 000 malo morgen
Cena zavisi od godine proizvodnje, firme, tipa i zabeleženog broja radnih sati.
Cene se kreću od 25000 evra za godišta starija od 1990., pa do 200 000 evra za potpuno buldožer.
Za 400 000 evra može da se kupi svemirski brod.
Ko ne veruje neka proveri:
http://www.sigmaplantfinder.com/construction/bulldozer.html

Принцип изнајмљивања помоћне механизације (outsourcing помоћне механизације) постоји већ деценијама на свим великим површинским коповима у бившој Југославији и Европи. Постојаће и убудуће јер је то оптималан начин подршке крупној механизацији на површинским коповима у дужем временском периоду.
Ne, nije. Optimalan je jedino za krađu, što je iz priloženog valjda očigledno.

Back