gossca
Elita
- Poruka
- 17.162
Kostunica je najbolji i najposteniji covek u Srbiji (u politici)
pa se vi prevrnite naglavacke, ali to vam je fakat

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ti da mi kazes, TI koja veze nemas ni o osnovnim stvarima u ekonomiji
Ja sve to drzim u malom prstu
U koje god doba dana i noci da me probudis, ja to sve znam
Mislim da ne mozes da pricas o ovim temamaali mozda mozes da mi das neke dobre recepte za kolace
![]()

Kostunica je najbolji i najposteniji covek u Srbiji (u politici)
![]()
Ja i ne znam ko je ovo pored Kostunice, ali nema veze, rekla sam vec, nije bio za premijera.
Ne moze premijer da ne zna i da ima neograniceno poverenje u saradnike koji ga ili lazu, ili ne obavestavaju, a ni on se znaci ne interesuje.
Ne kaze se dzaba da posten covek nije za politiku, ali tako je.
A dokaz za to je što se slikao sa blaženopočivšim Patrijarhom? Sa njim su se, nažalost, slikali mnogi.

Kakve otrcane fraze - tome se nisam nadala od tebe, sve kao znam da si originalnija!
Nego dobro, samo nastavi da spamujes sopstvenu temu.![]()

Ne samo to.On veruje u Boga i iskreno voli Srbiju
Mozda niste znali, ali i Tomic takodje posecuje sluzbe u crkvi.
Naravno da to ne znaci da su automatski i posteni, ali dosta govori o njihovoj licnosti.
Uostalom, znate li nekoga kome je vise stalo do Srbije (od politicara) od Kostunice?![]()

A ko kaže da je Gnojislav pošten? On samo ne voli pare (što jeste vrlo retka pojava),
ali to nikako ne znači da je pošten.
Ne samo to.On veruje u Boga i iskreno voli Srbiju
Mozda niste znali, ali i Tomic takodje posecuje sluzbe u crkvi.
Naravno da to ne znaci da su automatski i posteni, ali dosta govori o njihovoj licnosti.
Uostalom, znate li nekoga kome je vise stalo do Srbije (od politicara) od Kostunice?![]()
Po svemu sam originalnija i bolja od tebe i u to uopste nije potrebno da ulazem neki trud
To je jednostavno prirodno tako
Ti mi spamujes temu, a ja se trudim da pokrijem tvoje nedovoljne pametne recenice![]()

Pa u velikoj meri znaci, ali ostavljam tu mogucnost sto si napisao (teoretski).
Jaoj molim te prekini!
'Ajde sto sebe brukas,ti pocinjes da brukas i Kostunicu i ceo pojam postenja.
Ne vezuje se postenje za puki odlazak u crkvu.
Da ne pisem o tomesto je bas zbog takvih (kao sto si i ti) danas to pohabana rec.

alo bre..procitaj post do kraja, pre nego sto pocnes da ponavljas moje recenice, jer svoje nemas
Baratas sa pet istih fraza koje vrtis u krug
Dosadna si
Ko u nebo pljuje na obraz mu pada.![]()

Ne znas da pricas, a ne umes da cutis
Ja pisem ono sto mislim
Dajte mi jos 3 reputacije, danas sam vam puno kucala![]()

Ово треба да буде, претпостављам, врхунац интелектуалне контемплације? Ја не волим Коштуницу и увек сам био написао разлоге зашто тако мислим.
Такође, хоћу да се захвалим администрацији Крстарице зато што је неписменим форумашима омогућила опцију сликовног писма како би и они могли да на врло једноставан начин искажу своје мисли...![]()

Daj mi jednu repku
Ti si dobar, a ja zasluzujem
Da zaoukrzim na 600![]()
Cena zavisi od godine proizvodnje, firme, tipa i zabeleženog broja radnih sati.ne polovan moze da se kupi i za 20 000 i uveze se iz Nemacke,a mozda nov kosta malo vise od 100 000 sve zavisi od kvaliteta,osiguranja itd a 400 000 malo morgen
Ne, nije. Optimalan je jedino za krađu, što je iz priloženog valjda očigledno.Принцип изнајмљивања помоћне механизације (outsourcing помоћне механизације) постоји већ деценијама на свим великим површинским коповима у бившој Југославији и Европи. Постојаће и убудуће јер је то оптималан начин подршке крупној механизацији на површинским коповима у дужем временском периоду.
Kakoli te samo nije sramota?
Da se ne bi i prostituisala za reputaciju?

E, to cu ostaviti tebi da razmisljas![]()
ma ti si ki pcelica MajaPa i bez odgovora znam...

Ti si stvarno zrela za doktora...![]()

Ево, јавља се доктор да јој одради систематски преглед...
Гратис...![]()