gost 167296
Iskusan
- Poruka
- 5.962
hahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaa
sad pitaj to i mene.
A necu, onda cu morati i sebe da zapitam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaa
sad pitaj to i mene.
Isto kao i myspace nikad. Pa sto nisi gledao ugovor kad si pravio fejs? Lepo pise da svi podaci ostaju kod njih za na vjek vjekova! Gmail,yahoo i oni isto cuvaju sve tvoje poruke zauvek. ne znam sta je sa youtubeom ali mislim da i oni imaju tu proceduru.Nisam znao da ostaje sve tamo...mislio sam da kad se deaktiviram da mi niko ne moze nista slati, gledati slike i sl...koje njesra, to kao kad ovde blokiras nekog, a on vidi sve sto ti pises i sl...serem se na fejs-glupi-buk
Zna li neko kako da obrisem profil za vek vekova amin???
budite pametni pa ne stavljajte svakakve slike. ako jednog dana i ugasim fbnecu brinuti da li ce neko da koristi moje slike jer nisu nesto posebno provokativne.
Sigurno nemas ni puno lajkova...![]()
sta imas od puno lajkova?to mi nije toliko vazno,zato imam puno prijatelja,eh da samo znas broj : D :![]()
sta imas od puno lajkova?to mi nije toliko vazno,zato imam puno prijatelja,eh da samo znas broj : D :![]()
Nista. Eh, da samo znas moj... : D :
Uostalom, sta imas od puno "prijatelja"?
Lažno samopouzdanje da nije debela, ružna, nosata, krivonoga, grbava... Kapish?
a otkud znaš, možda je superstar neki?![]()
Debele i masne, ali negovane, prasice. I krmkovi isto.
a otkud znaš, možda je superstar neki?![]()
Ali nebrojeno puta... Dolazi zahtev za prijateljstvo... neka glupa fotka u profilu, pejzaž... Godine... 90to... Prijatelji? Ne vidi se.... Komentari? Nema na zidu nista..
I krece sutradan... Cao kako si, ovo ono... Blablabla... Ja sam zgodna, lepa, slatka... Ajde da se upoznamo... Mmm Pojela bi te... Aj ovo ono...
Mislim se, stavi sliku pa možemo da porazgovaramo... I tako me umara 3-4 dana da se vidimo na nevidjeno![]()
Mislim, verujem da postoji idiota koji pristaju na to ali stvaaaaarno![]()
I naravno na kraju - ti si dosadan i nemoj da me smaraš više![]()
Eto to je prosečan fejsbuk mozak![]()
e znaci to mi je najjace
ili kao javi se neki lik, ima preko 1000 prijatelja, a najjaci fazon sto ima jednu jedinu sliku na profu (a na slici decko da se zaledis kako izgleda xD) i kad ga pitam sto nema vise slika, kaze da nije bas fotogenican i da bolje izgleda uzivo![]()