Ukidanje fejsbuka

Nisam znao da ostaje sve tamo...mislio sam da kad se deaktiviram da mi niko ne moze nista slati, gledati slike i sl...:huh: koje njesra, to kao kad ovde blokiras nekog, a on vidi sve sto ti pises i sl...serem se na fejs-glupi-buk

Zna li neko kako da obrisem profil za vek vekova amin???
Isto kao i myspace nikad. Pa sto nisi gledao ugovor kad si pravio fejs? Lepo pise da svi podaci ostaju kod njih za na vjek vjekova! Gmail,yahoo i oni isto cuvaju sve tvoje poruke zauvek. ne znam sta je sa youtubeom ali mislim da i oni imaju tu proceduru.
Najjace je bilo kad sam ja deaktivirao moj my space i sada kucam ja neku osobu i odem joj na profil,kad vidim sve moje poruke,kliknem na svoje ime i izadje mi moj profil sa sve slikama i prijateljima i podacima,znaci sve je ostalo. Aktiviras nalog tako sto se samo ulogujes ponovo. Sve sto ste deaktivirali je cista glupost,jednom kad se registujete,vise nema izlaza!

Mozes da instaliras skripte kojekakve koje bi odradile tvoj posao umesto da klikces na x eve,ali u serveru i ime tvoje sa osnovnim podacima ostaju i to ne moze da ti izbrise. verujem da imaju backup tamo negde svacijeg profila. Informacije su danas blago i ne verujem da bi ih se tek tako lako odrekli.

ma 'ebe mi se za to, bitno je da mi niko ne moze nista slati i slike gledati('pake rimee).... :mrgreen:

Pitao sam danas drugove i rekli su da mi se ne vide slike i ostalo...a sta ce fejs sa mojim slikama, boli me racku... :P

Ma kad obrisete profil na fejsu, odlaze sve poruke i lajkovi koje ste sejali tokom postojanja na fejsu, ne znam sta vam je frka :)
Nego 90% populacije se jedva registruje na fejsu a onda nastaju muke kada treba obrisati nalog :hahaha:

Poslednja izmena:
a otkud znaš, možda je superstar neki? :D

Ali nebrojeno puta... Dolazi zahtev za prijateljstvo... neka glupa fotka u profilu, pejzaž... Godine... 90to... Prijatelji? Ne vidi se.... Komentari? Nema na zidu nista..
I krece sutradan... Cao kako si, ovo ono... Blablabla... Ja sam zgodna, lepa, slatka... Ajde da se upoznamo... Mmm Pojela bi te... Aj ovo ono...
Mislim se, stavi sliku pa možemo da porazgovaramo... I tako me umara 3-4 dana da se vidimo na nevidjeno :hahaha:

Mislim, verujem da postoji idiota koji pristaju na to ali stvaaaaarno :lol:
I naravno na kraju - ti si dosadan i nemoj da me smaraš više :lol:

Eto to je prosečan fejsbuk mozak :)

Ps: Moš misliti kakvi se masni skotovi kriju iza takvih profila i onih sa laznim fotkama... Groblje :)
Kao i ova sto nije znala nista pametnije nego nick na krsti da stavi fejsica al kad vidiš u potpisu dorćol... Znaš da joj smrde noge kad se izuje :super:

Ali nebrojeno puta... Dolazi zahtev za prijateljstvo... neka glupa fotka u profilu, pejzaž... Godine... 90to... Prijatelji? Ne vidi se.... Komentari? Nema na zidu nista..
I krece sutradan... Cao kako si, ovo ono... Blablabla... Ja sam zgodna, lepa, slatka... Ajde da se upoznamo... Mmm Pojela bi te... Aj ovo ono...
Mislim se, stavi sliku pa možemo da porazgovaramo... I tako me umara 3-4 dana da se vidimo na nevidjeno :hahaha:

Mislim, verujem da postoji idiota koji pristaju na to ali stvaaaaarno :lol:
I naravno na kraju - ti si dosadan i nemoj da me smaraš više :lol:

Eto to je prosečan fejsbuk mozak :)

e znaci to mi je najjace :mrgreen:
ili kao javi se neki lik, ima preko 1000 prijatelja, a najjaci fazon sto ima jednu jedinu sliku na profu (a na slici decko da se zaledis kako izgleda xD) i kad ga pitam sto nema vise slika, kaze da nije bas fotogenican i da bolje izgleda uzivo :lol::lol:

Back