Ukidanje fejsbuka

Imam fejs skoro 3.godine i nagledao sam se raznih sranja :) imao sam i do 1000 prijatelja a sad 124 :D jednostavno sam se iznervirao, mi u glavi bi trebali da imamo jedva 20 informacija o nekom drugu ili drugarici, a sad 500, boli me k.urac gde ce neko da ide, sta ce da radi, sta je uradio, kako mu je bilo sinoc na splavu... Onda kad me mole za lajk... Pa kad im niko ne lajkuje status ili neki link tamo, oni to obrisu... Pa kad smaraju sa onim porukama iz grupa...Pa kad klinka napravi photo session u kupatilu... Cim vidim ono w ch zh sh cx zx sx, ono kao riba mi posalje poruku Sxta radisx??? <3 kak0 siiiii? sxta ima nowo0??? Oteram ih u p.m. lepo.

Onda ovo novo sto sad svi smaraju!

✩Razgovor?
✩Izlazak?
✩Poljubac?
✩Zagrljaj?
✩Prijateljstvo?
...✩Broj telefona?
✩Dopisivanje?
✩Bockanje?
✩Ti si meni?
✩Tvoj profil posjećujem
✩Na tebe pomislim?
✩Nerviraš me?
✩Volim te?
✩Mrzim te?
✩Slika na profilu ?
✩Šta mi se sviđa na tebi/kod tebe?
✩Ti si tako ?
✩Prava osoba za tebe je?itd. xD
Lajk pa saznaj..

aj mamu ti lajknem!.. dodji kod mene pa mi ispricaj to!!!

onda oni smorni statusi sto svi pisu sa lajkujme.rs i ostalih sranja :)

Nista normalno na facebooku danas.. Secam se pre kad je bio HIT da imas 60 prijatelja xD

gledam ono klinac 2.razred ima face, pa da li je to normalno? mali kao air max i ti fazoni.. aj bre ja sam se u njegovim godinama lozio na pokemone i digomone..

i sad ne znam da li da obrisem face.. smorio me! zavisnik sam, ali ne kao pre :D

danas jedan sms 4.35 din pa ti vidi xD

Fejs je poslednjih par godina leglo hoshtapleraja i zgubidanjenja, mesto na kome ces da ostanesh bez ribe ili slično. Mesto na kome može i dobro da se zaradi preko naivnih :)

Ja sam jedan od prvih koji je otvorio face, mislim 2004 godine... Brate žive dushe nije bilo sem jednog ortaka... On meni, sta ima, ja njemu nista... Kad ces nazad? Nemam pojma :hahaha:

Onda ovo novo sto sad svi smaraju!

✩Razgovor?
✩Izlazak?
✩Poljubac?
✩Zagrljaj?
✩Prijateljstvo?
...✩Broj telefona?
✩Dopisivanje?
✩Bockanje?
✩Ti si meni?
✩Tvoj profil posjećujem
✩Na tebe pomislim?
✩Nerviraš me?
✩Volim te?
✩Mrzim te?
✩Slika na profilu ?
✩Šta mi se sviđa na tebi/kod tebe?
✩Ti si tako ?
✩Prava osoba za tebe je?itd. xD
Lajk pa saznaj..

nije to novo...to je sustina

Ja sam jedan od prvih koji je otvorio face, mislim 2004 godine... Brate žive dushe nije bilo sem jednog ortaka... On meni, sta ima, ja njemu nista... Kad ces nazad? Nemam pojma :hahaha:

Ja tada ni komp nisam imao ybm ti sunce... :lol:

Ja sam ladnjaka mislio da je fejs tek pre par godina napravljen... :eek: :lol:

@tema

Ja obrisao profil ima vec neko vreme...ybg, dosadno mni tamo, da imam sta da radim verovatno ga ne bih brisao, ali eto, cak mi je i krsta zanimljivija... :P

Gledam nešto danas, cela hebena administracija srbije se nalazi online na fejsu, chetuje, drka, slinavi, lajkuje, prdi :lol:
Kako su se dosetili, u jednom trenutku su počele firme da blokiraju izvesne slične sajtove pa odmah zatim fejs uvodi odgovor preko mejla... Nenadvebivi su skroz :mrgreen:

Ukida se Facebook

"Mark Zuckerbeg je na posljednjoj pres konferenciji najavio kraj najpopularnije drušvene mreže - facebook. "Facebook je izmakao kontroli" - rekao je Mark i nadodao da mu je Facebook previše ušao u život. Mark govori da korisnici neće moći pristupiti facebooku od 15. 3. tekuće godine! Mnoge korisnike ova vijest je uzdrmala. "Facebook je uništio moj život" je komentar kojeg danas vrlo često susrećemo.
Roditelji sirom sveta osjećaju veliko olakšanje zbog gašenja Facebook-a. "Drago mi je zbog ovoga" rekao je jedan roditelj. "Sada moja djeca neće po cjeli dan biti ispred računala."Facebook se trenutno rangira kao jedna od najbogatijih firmi na svetu, čija se vrijednost procjenjuje na
oko 7,9 milijardi eura."Nije me briga za novac",rekao je Zuckerberg. "Ja samo želim nazad svoj stari život"
Poslije 15.3. sve slike, bilješke, linkovi, video klipovi biti će trajno obrisani.
Nakon 7 godina postojanja i preko 500 milijuna korisnika Facebook će biti ugašen."

Napokon... Verujete li u ovo? z:mrgreen: Ja mislim da je krajnje vreme da se fejs unisti...

Zasto? Kako tebe tacno Fejsbuk ugrozava?

facebook-se-ukida-u-martu-2011-2011-01-10.jpg

:)

Fejs je poslednjih par godina leglo hoshtapleraja i zgubidanjenja, mesto na kome ces da ostanesh bez ribe ili slično. Mesto na kome može i dobro da se zaradi preko naivnih :)

Sta je mario, usledio neki ban? Da ti nije opet posta raskupusala paket?

Back