Ukidanje fejsbuka

Ukida se Facebook

"Mark Zuckerbeg je na posljednjoj pres konferenciji najavio kraj najpopularnije drušvene mreže - facebook. "Facebook je izmakao kontroli" - rekao je Mark i nadodao da mu je Facebook previše ušao u život. Mark govori da korisnici neće moći pristupiti facebooku od 15. 3. tekuće godine! Mnoge korisnike ova vijest je uzdrmala. "Facebook je uništio moj život" je komentar kojeg danas vrlo često susrećemo.
Roditelji sirom sveta osjećaju veliko olakšanje zbog gašenja Facebook-a. "Drago mi je zbog ovoga" rekao je jedan roditelj. "Sada moja djeca neće po cjeli dan biti ispred računala."Facebook se trenutno rangira kao jedna od najbogatijih firmi na svetu, čija se vrijednost procjenjuje na
oko 7,9 milijardi eura."Nije me briga za novac",rekao je Zuckerberg. "Ja samo želim nazad svoj stari život"
Poslije 15.3. sve slike, bilješke, linkovi, video klipovi biti će trajno obrisani.
Nakon 7 godina postojanja i preko 500 milijuna korisnika Facebook će biti ugašen."

Napokon... Verujete li u ovo? z:mrgreen: Ja mislim da je krajnje vreme da se fejs unisti...

malo reklame nije na odmet
prionite na fejs dok nije ugašen...posle nema :per:

Ne vidim razliku između FB i foruma...Posebno jer sada ovde imaš aktivnost,imaš reputacije/lajk...I tamo i ovde se družiš sa ljudima koji ti prijaju kad ti ne prijaju prekineš i to je to...Tamo ima više stranaca to je jedina razlika.

Ne vidim razliku između FB i foruma...Posebno jer sada ovde imaš aktivnost,imaš reputacije/lajk...I tamo i ovde se družiš sa ljudima koji ti prijaju kad ti ne prijaju prekineš i to je to...Tamo ima više stranaca to je jedina razlika.

Samo što se ovaj forum ne koristi za dizanje ega i lizanje nečijeg dupeta iz mnogobrojnih glupih razloga, a i ovde ima manje kurvi. Takođe, čini mi se da ovde ima više ljudi koji imaju mozak. Ovo govorim iz svog ličnog dosadašnjeg iskustva.
P.S. Ovo se ne odnosi na podforum Politika o kome ne bih da pričam.

Politika je pravo ratište sa bezbroj napuštenih zgrada u kojima neko vreba sa snajpom,sa bezbroj minskih polja,mitraljeskih gnezda:lol:
Šta znam meni fejs super jer sam upoznao par gotivnih stranaca/strankinja,inače ni je ne ulećem tamo triput merim jednom sečem:)...A ima uvlačenja i ovde dosta nisi ti dugo ovde...

Ma to i ja kažem, nije Facebook loš, ljudi su smeće. Ne mogu više da gledam kako jedni te isti rade jedno te isto (kurvaju se itd.) i uživaju ogromnu reputaciju od ljudi kojima mozak ima sposobnosti ekvivalente onima od mušice (mušice, molim vas da se ne uvredite ovom poruko). Tako i za forum: ne sumnjam da ima i ovde mušica, ali u manjoj količini.

Ma to i ja kažem, nije Facebook loš, ljudi su smeće. Ne mogu više da gledam kako jedni te isti rade jedno te isto (kurvaju se itd.) i uživaju ogromnu reputaciju od ljudi kojima mozak ima sposobnosti ekvivalente onima od mušice (mušice, molim vas da se ne uvredite ovom poruko). Tako i za forum: ne sumnjam da ima i ovde mušica, ali u manjoj količini.
Ja nisam primetio toliki nemoral tamo...

pa iskompleksiranima su kurvice i devojke koje samo imaju velike sise O.o

Istina, ali zar nije malo kurvasto da ja na profil stavim sliku svojih velikih sisa, a da pritom ne pokažem ni lice, ni ništa drugo? To je ta stvar. Kurvice eksponiraju svoje velike grudi da bi namamile mase muške populacije da im promešaju bubrege. Normalna devojka sa velikim sisama će se ponašati normalno, a neće se prsiti na svakoj slici.

Istina, ali zar nije malo kurvasto da ja na profil stavim sliku svojih velikih sisa, a da pritom ne pokažem ni lice, ni ništa drugo? To je ta stvar. Kurvice eksponiraju svoje velike grudi da bi namamile mase muške populacije da im promešaju bubrege. Normalna devojka sa velikim sisama će se ponašati normalno, a neće se prsiti na svakoj slici.

pa jeste, al ne pricam ja o devojkama koje bukvalno stavljaju samo sise da se vide i nista vise
ali cim nije zakopcana do grla, odma padaju komentari, jadno

Back