Ukidanje fejsbuka

Šta 48h? Izdržavala sam ja i 3 meseca bez fejsa, tj. uglavnom na raspustima se odlepim od kompa i uživam in real life... A i kad mi se pokvari komp, više kriziram što ne mogu da slušam muziku ili što mi je dosadno, a ne zato što nemam fejs... Još mi je najgore kad neko i sa mobilnog ide na fejs, *** kao da ne može da dočeka da dođe kući...:roll:

kako ste glupi ko ****. Cak iako obrisete fejsbuk tj deaktivirate nalog vasa stranica,slike,muzika,prijatelji i sve ostalo ostaje tamo zauvek. Cmu onda deaktiviranje? Jednostavno se nemoj logovati,msm stvarno su ljudi mentolcine. Jao deaktivirao sam profil i skinuo sam se sa fejsa... :roll: Jesi ali qrcinu!

hehe gotivna pesmica :)
inace,ljudi koriste fejs jer su previse glupi za skajp i msn,koliko ljudi me je zvalo da im instaliram iste i pravim mailove:roll: ..msm koja je poenta chatovati ako te fejs jebbe nenormalno jer stalno baguje,a sve to mozes lepo preko nekog messengera..
a pogotovo sto postoje male mogucnosti na fejsu,pa ne postoji video/voice chat,grupni chat je sjeban i retardiran,nepregledan u ruzan..smajliji su tezak uzas,nznm za one pluginove-ne koristim jer nisam siguran da Opera podrzava a i oni su retardirani..

kako ste glupi ko ****. Cak iako obrisete fejsbuk tj deaktivirate nalog vasa stranica,slike,muzika,prijatelji i sve ostalo ostaje tamo zauvek. Cmu onda deaktiviranje? Jednostavno se nemoj logovati,msm stvarno su ljudi mentolcine. Jao deaktivirao sam profil i skinuo sam se sa fejsa... :roll: Jesi ali qrcinu!

Nisam znao da ostaje sve tamo...mislio sam da kad se deaktiviram da mi niko ne moze nista slati, gledati slike i sl...:huh: koje njesra, to kao kad ovde blokiras nekog, a on vidi sve sto ti pises i sl...serem se na fejs-glupi-buk

Zna li neko kako da obrisem profil za vek vekova amin???

Ukida se Facebook

"Mark Zuckerbeg je na posljednjoj pres konferenciji najavio kraj najpopularnije drušvene mreže - facebook. "Facebook je izmakao kontroli" - rekao je Mark i nadodao da mu je Facebook previše ušao u život. Mark govori da korisnici neće moći pristupiti facebooku od 15. 3. tekuće godine! Mnoge korisnike ova vijest je uzdrmala. "Facebook je uništio moj život" je komentar kojeg danas vrlo često susrećemo.
Roditelji sirom sveta osjećaju veliko olakšanje zbog gašenja Facebook-a. "Drago mi je zbog ovoga" rekao je jedan roditelj. "Sada moja djeca neće po cjeli dan biti ispred računala."Facebook se trenutno rangira kao jedna od najbogatijih firmi na svetu, čija se vrijednost procjenjuje na
oko 7,9 milijardi eura."Nije me briga za novac",rekao je Zuckerberg. "Ja samo želim nazad svoj stari život"
Poslije 15.3. sve slike, bilješke, linkovi, video klipovi biti će trajno obrisani.
Nakon 7 godina postojanja i preko 500 milijuna korisnika Facebook će biti ugašen."

Napokon... Verujete li u ovo? z:mrgreen: Ja mislim da je krajnje vreme da se fejs unisti...

Zar je ovdje dozvoljeno sirenje dezinformacija u vezi ovako ozbiljnih stvari? :lol:

Back