gost 167296
Iskusan
- Poruka
- 5.962
Bez fejsa nema zadiranja u tuđu privatnost, a vi bezdušnici samo navijajte protiv njega, neka vas neka
Sta bi radile shalteruse, sa 988 da nema fejsa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bez fejsa nema zadiranja u tuđu privatnost, a vi bezdušnici samo navijajte protiv njega, neka vas neka
a one slike ti dosle glave a??![]()
izdrzao sam 24h bez fejsa![]()
Malo je to... Kad izdrzis par dana javi se![]()
izdrzao sam 24h bez fejsa![]()
A kad ces na odvikavanje od Krste?
kako ste glupi ko ****. Cak iako obrisete fejsbuk tj deaktivirate nalog vasa stranica,slike,muzika,prijatelji i sve ostalo ostaje tamo zauvek. Cmu onda deaktiviranje? Jednostavno se nemoj logovati,msm stvarno su ljudi mentolcine. Jao deaktivirao sam profil i skinuo sam se sa fejsa...Jesi ali qrcinu!
Nisam znao da ostaje sve tamo...mislio sam da kad se deaktiviram da mi niko ne moze nista slati, gledati slike i sl...koje njesra, to kao kad ovde blokiras nekog, a on vidi sve sto ti pises i sl...serem se na fejs-glupi-buk
Zna li neko kako da obrisem profil za vek vekova amin???
Ukida se Facebook
"Mark Zuckerbeg je na posljednjoj pres konferenciji najavio kraj najpopularnije drušvene mreže - facebook. "Facebook je izmakao kontroli" - rekao je Mark i nadodao da mu je Facebook previše ušao u život. Mark govori da korisnici neće moći pristupiti facebooku od 15. 3. tekuće godine! Mnoge korisnike ova vijest je uzdrmala. "Facebook je uništio moj život" je komentar kojeg danas vrlo često susrećemo.
Roditelji sirom sveta osjećaju veliko olakšanje zbog gašenja Facebook-a. "Drago mi je zbog ovoga" rekao je jedan roditelj. "Sada moja djeca neće po cjeli dan biti ispred računala."Facebook se trenutno rangira kao jedna od najbogatijih firmi na svetu, čija se vrijednost procjenjuje na
oko 7,9 milijardi eura."Nije me briga za novac",rekao je Zuckerberg. "Ja samo želim nazad svoj stari život"
Poslije 15.3. sve slike, bilješke, linkovi, video klipovi biti će trajno obrisani.
Nakon 7 godina postojanja i preko 500 milijuna korisnika Facebook će biti ugašen."
Napokon... Verujete li u ovo?Ja mislim da je krajnje vreme da se fejs unisti...
Zar je ovdje dozvoljeno sirenje dezinformacija u vezi ovako ozbiljnih stvari?![]()