Ukidanje fejsbuka

gost 167296

Iskusan
Poruka
5.962
Ukida se Facebook

"Mark Zuckerbeg je na posljednjoj pres konferenciji najavio kraj najpopularnije drušvene mreže - facebook. "Facebook je izmakao kontroli" - rekao je Mark i nadodao da mu je Facebook previše ušao u život. Mark govori da korisnici neće moći pristupiti facebooku od 15. 3. tekuće godine! Mnoge korisnike ova vijest je uzdrmala. "Facebook je uništio moj život" je komentar kojeg danas vrlo često susrećemo.
Roditelji sirom sveta osjećaju veliko olakšanje zbog gašenja Facebook-a. "Drago mi je zbog ovoga" rekao je jedan roditelj. "Sada moja djeca neće po cjeli dan biti ispred računala."Facebook se trenutno rangira kao jedna od najbogatijih firmi na svetu, čija se vrijednost procjenjuje na
oko 7,9 milijardi eura."Nije me briga za novac",rekao je Zuckerberg. "Ja samo želim nazad svoj stari život"
Poslije 15.3. sve slike, bilješke, linkovi, video klipovi biti će trajno obrisani.
Nakon 7 godina postojanja i preko 500 milijuna korisnika Facebook će biti ugašen."

Napokon... Verujete li u ovo? z:mrgreen: Ja mislim da je krajnje vreme da se fejs unisti...

ali kada bi se to nekad u buducnosti desilo bas bi bilo jebeno. ostao bih odsecen od celog sveta. Vise ne bih mogao da voajerisem slike mojih 1102304234236346 prijatelja i konacno bih mogao samo svoj zivot da gledam. bas uzasno!

Ukida se Facebook

"Mark Zuckerbeg je na posljednjoj pres konferenciji najavio kraj najpopularnije drušvene mreže - facebook. "Facebook je izmakao kontroli" - rekao je Mark i nadodao da mu je Facebook previše ušao u život. Mark govori da korisnici neće moći pristupiti facebooku od 15. 3. tekuće godine! Mnoge korisnike ova vijest je uzdrmala. "Facebook je uništio moj život" je komentar kojeg danas vrlo često susrećemo.
Roditelji sirom sveta osjećaju veliko olakšanje zbog gašenja Facebook-a. "Drago mi je zbog ovoga" rekao je jedan roditelj. "Sada moja djeca neće po cjeli dan biti ispred računala."Facebook se trenutno rangira kao jedna od najbogatijih firmi na svetu, čija se vrijednost procjenjuje na
oko 7,9 milijardi eura."Nije me briga za novac",rekao je Zuckerberg. "Ja samo želim nazad svoj stari život"
Poslije 15.3. sve slike, bilješke, linkovi, video klipovi biti će trajno obrisani.
Nakon 7 godina postojanja i preko 500 milijuna korisnika Facebook će biti ugašen."

Napokon... Verujete li u ovo? z:mrgreen: Ja mislim da je krajnje vreme da se fejs unisti...

fejk, vest za tripere... gde će neko da se odrekne nečega što mu donosi zaradu? toliko humani još nisu :roll:

ajmo hmm..

evo status sa njihove oficijalne stranice na facebooku

Facebook
We didn't get the memo about shutting down, so we'll keep working away like always. We aren't going anywhere; we're just getting started.
Sunday at 11:50pm · Unlike · Comment
You and 70,246 others like this.

ajmo dalje

http://www.facebooksrbija.com/gasenje-fejsbuka-15-marta-lazna-vest/informacije/1633.html

procitajte pa mi se javite :)

mislim da je dovoljno

:P to vas loze oni sto prave one retardirane grupe sto morate da saljete kao svim prijateljima pozivnice, tako da cim osnuju neku takvu grupu znajte da je to laz :)

Poslednja izmena:
da na fb-u napisu da ce sutra padati pare bolidi bi poverovali i izasli na ulice...

prvo da je ta vest tacna prvo bi bila objavljena na samom fb-u pa na cnn-u i ostalim velikim svetskim medijima a ne na nekom znj sajtu al' ne vredi pricati pajserima :roll: bas sam gledao koliko su se ovih dana neki istripovali na fb-u i vec porucili da njihov zivot nema smisla bez fb-a z:( fb je zlatna koka koja donosi ogromne pare i nikada nece biti ugasen,mozda samo prodat al' ko ima te pare realno...tu vise ni ne pita osnivac fb sta ce biti sa sajtom ;)

Back