Ukidanje fejsbuka

Pazte kakvu sam danas zajebanciju dobio medju poruke od jednog fb prijatelja.

Poštovani Članovi Facebook-a
Zbog prenatrpanosti članova primetili ste da je facebook veoma spor. Ova poruka će kružiti svuda da se vidi da li je neki član ... aktivan ili ne? Ako ste aktivni, morate poslati najmanje 15 poruka drugim korisnicima.
Copy + Paste, da pokažete da ste aktivni, oni koji ne pošalju ovu poruku u roku od 2 nedelje, biće obrisani bez oklevanja kako bi se oslobodio prostor za nove članove.* Pošalji ovu poruku svim svojim prijateljima da dokažeš da je tvoj nalog još uvek aktivan i tako nećeš biti izbrisan. Osnivač Facebook-a @ Mark Zuckerber

Znaci Mark zna srpski i zna kada cemo da posaljemo poruku. O.o Idiotizam,ne verujem kako je ljude lako izloziti!

Zapravo ne bih volela da se ukine,
je l vam se desilo nekad da oformljeno mišljenje o osobi koju ste prvo upoznali uživo potpuno sroljate nakon što vidite njenu predstavu na fejsbuku

a je l vam se desilo da se smejete nekad, imam jednu drugaricu u odeljenju, dobra je ovako, onlajn je kučka s fejsa sesi,cmok,glupi statusi, milionski prijatelji muslimani i stavi status momci s plavim očima, dečko joj ima plave oči i član je neke dečije bangde, i neki tupson koji drka na njene slike prokomentariše :To sam ja <3, a drugaričin dečko odreaguje: samo se nadaj da si ti!!!!!!, - brate nema problema, ja samo pričam kako izgledam. brate nemoj da se vređaš, samok ažem kake oči imam. dečko: sine šta se tripuješ - ne, brate nema problema , ne znam o čemu se radi

Back