Ne, vec su postojala slovenska imena, neka osobena Srbima, neka Hrvatima, a dosta zajednickih. Imalo je naravno i hriscanskih imena. I ta imena imaju danas Srbi, imaju ih Hrvati, ali ih nemaju oni koji se lazno dice srednjevekovnom Bosnom, jer su je njihovi preci prodali, a oni sami sebe pocese nazivati arapskim imenima. Vrlo jednostavno. O vasoj opsesiji Vlasima me vise mrzi i da pricam, ali mi je zanimljivo to da danas sebe nazivate potomcima Ilira, a Srbi onda treba da se stide sto je neko od njih imao vlaske pretke. Ako vec toliko nisi upucen, Vlasi su isprva bili romanizovani starosedeoci, koji su se tek kasnije stopili sa Slovenima, obrazovavski poseban sloj stanovnistva, koji se uglavnom bavio stocarstvom. Dakle Vlasi su bili i ilirskog porekla, tako da kada pljujete Vlahe, pljujete i ono sto danas tvrdite da jeste. Mada dobro, kontradiktornost u vas, je krajnje uobicajena stvar. Pa lepo je i Mesa rekao da nema zamrsenijih ljudi. Pride kao da niko od vas nema vlaske krvi. Zasto onda onaj naziv balije, koji oznacava muslimanske stocare? Hocemo li jos o istoriji Bosnjaka u Bosni? Hocemo li o tome, da je onima u istocnoj Bosni neki cukundeda presao Drinu, kada su Milos, Mihailo i Milan rekli da se gone u tri lepe, ako vec nece da zive pod nemuslimanskim vladarem, a da Bosne pre toga nije video? Ili o onima koji su nesto ranije dosli, nakon Karadjordjebe bune. Sve Bosanci od Kulina bana u p.m. Ili o tome koliko muslimana pretke ima u izbeglicama iz juzne Ugarske, Slavonije, Dalmacije, koji su dosli u Bosnu, kao najblizi deo Turske, nakon sto je Austrija oslobodila pomenute predele? Jeste, samo ste vi pravi Bosanci, a mi neki Vlasi, Hrvati ne znam sta, samo vama Bosna pripada, a mi ako je prihvatimo takvu kakvom je vi zelite. Alo bre, proslo vam je tursko, nema aga i begova, ne pitate se vise nista. Jos da nam vi solite pamet o Bosni, koji ste je prodali svakom okupatoru, samo da ocuvate svoje guzice i privilegije. I to je istorija muhamedanstva u BiH.