dragon x
Legenda
- Poruka
- 53.702
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nach einer Abschrift im Codex turc.-slav.
Koje historijske cinjeniceЈе си ли прочитао коментаре? Добри су.
Не, човек не лаже. Износи историјске чињенице.
Зато он нема разлог да лаже.
Koje qrcevo ujedinjenje Srbije i BiH(Bosna ne postoji),pa da smo mogli biti zajedno ne bi se ni razjedinjavali!?
Mi tu nista ne bi dobili a izgubili bi Srpsku koja je drzavna celina vec sada i zato nam tako nesto ne treba. Ta ideja nije u interesu srpskog naroda, a svaka ideja u kojoj se gubi Srpska ili joj se smanjuju ingerencije je antisrpska.
Ali moze da Srpska dobije samostalnost, pa da se prisajedini Srbiji, ili obrnuto da se Srbija prisajedini Srpskoj. A muslimani ako ne mogu bez Srpske onda nek se prisajedine Srbiji, ali samo kao autonomna Federacija bez vecih ingerencija. Tako da ako im nekad ponovo padne na pamet da se cepe da znaju sta im pripada.
Tačno tako, nego hajte vi za Srbiju, tako cete i nas prestati uspoaravati ka euroatlantskim integracijama a i vi cete zivjeti u jednoj drzavi.
Oh,kako slatko,ali djecace,od toga nema nista!
Mi vas ne usporavamo,ako vasih 21% zeli u EU,samo naprijed,sretno!
EU nema alternative, a šta ćete vi u EU ?
Tamo nema medvjedjih brloga da se zavlacite..
Mozda EU i nije za nas medjede,ali jeste za vas pedere!!!
Prostak.
Ne kaze se *****, nego gej.![]()
A najgore od svega sto ja mislim da ljudi u RS ni ne zele nesto previse da se spajaju sa maticom,kad vide kakvi mentoli vode ovu drzavu...
A najgore od svega sto ja mislim da ljudi u RS ni ne zele nesto previse da se spajaju sa maticom,kad vide kakvi mentoli vode ovu drzavu...
Tačno tako, nego hajte vi za Srbiju, tako cete i nas prestati uspoaravati ka euroatlantskim integracijama a i vi cete zivjeti u jednoj drzavi.