Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 181.388
U šoku sam od visine plate pa grešimmi prosvetari to samo ako vidimo na TV kako izgleda imati tu platu
![]()
I moja žena je prosvetni radnik
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U šoku sam od visine plate pa grešimmi prosvetari to samo ako vidimo na TV kako izgleda imati tu platu
![]()
Onda znaš o čemu pričam, posebno ako je u OŠ , jedino što možemo da ukrademo su markeri i papir za štampanjeI moja žena je prosvetni radnik
Naravno, i to je povecala plate profesorima koji su deo blokadera. Ovo je slika sta blokaderi stvarno nude i koju viziju imaju.UHAPŠENA DEKANKA MEDICINSKOG FAKULTETA U NOVOM SADU U akciji palo još 5 osoba: Sumnja se da su profesorima POVEĆAVALI ZARADE mimo pravila
Policija je uhapsila dekanku Medicinskog fakulteta u Novom Sadu Snežanu Brkić.
Ukupno šest osoba osumnjičeno za nezakonito uvećavanje zarada profesorima...
Prof. dr Snežana Brkić je redovni profesor Medicinskog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, gde trenutno obavlja i funkciju dekanke.
Specijalista je infektivnih bolesti i virusologije, sa akademskom i kliničkom karijerom koja traje više od tri decenije.
Njen mandat od nedavno je u fokusu i zbog optužbi. Više javno tužilaštvo u Novom Sadu pokrenulo je krivični postupak protiv nje i još nekoliko članova štrajkačkog odbora zbog sumnje u zloupotrebu službenog položaja i ometanja rada fakulteta, prenosi K1.
U prijavi se navodi da je Brkić, zajedno sa saradnicima, učestvovala u organizovanju štrajka koji je doveo do blokade nastave i povrede prava zaposlenih i studenata.
https://www.blic.rs/vesti/hronika/uhapsena-dekanka-medicinskog-fakulteta-u-novom-sadu/9m3jg0w
Optužuju Vučića za lopovluk dok istovremeno i sami muljaju i kradu narodne pare
Ako se na fakultetima ovako krade od strane najobrazovanijih članova našeg društva – šta očekivati od ostatka naroda?
Ma sve je u redu„OGOLJENA REPRESIJA I ODMAZDA VLASTI“: Uhapšeno troje profesora Univerziteta u Novom Sadu, povezani sa blokadama!
Akademski plenum saopštio je da hapšenje troje profesora Univerziteta u Novom Sadu za manje od 24 sata, smatra ogoljenom represijom i odmazdom vlasti zbog podrške studentskim zahtevima.
„Dvojica kolega, koji su bili redari na jučerašnjim blokadama novosadskih zborova, su privedeni uz optužbu za remećenje javnog reda i mira. Jedan od kolega je juče pozvan u svojstvu svedoka, da bi posle više od dva sata davanja iskaza postao optuženi, jer je stao u zaštitu građana na blokadi kada ih je napao nasilnik. Drugi kolega je priveden jutros, iako ni njemu nije jasno iz kog razloga“, saopštio je Akademski plenum.
Dekanka Medicinskog fakulteta takođe je jutros privedena, dodaje se u saopštenju, a tabloidi su odmah objavili da je to zbog isplaćenih većih plata na fakultetu.
Kako prenose građani iz zborova građana, privedeni su profesori sa Filozofskog fakulteta Miloš Jocić i asistent na Akademiji umetnosti Veroljub Naumović. Razlozi još uvek nisu poznati.
Njih dvojica su ujedno bili i redari tokom blokade raskrsnica od strane zborova građana, ali i profesori Slobodnog univerziteta.
„Smatramo da nije slučajno izabran ovaj trenutak za njeno privođenje, jer je jedini fakultet koji je u štrajku na Univerzitetu u Novom Sadu – upravo Medicinski fakultet, a dekanica od početka podržava zahteva studenata“, navodi se u saopštenju.
Akademski plenum ocenjuje da su sva hapšenja vlasti u cilju zastrašivanja univerzitetskih profesora, ali i svih pobunjenih građana Srbije. Međutim, sigurni smo da ovo neće uplašiti profesore, nego će samo dodatno ojačati njihovu podršku opravdanim zahtevima studenata, poručuje se u saopštenju.
Brzo ce doci dan kada markeri, pogotovo papiri za kopiranje nece biti na izvolteOnda znaš o čemu pričam, posebno ako je u OŠ , jedino što možemo da ukrademo su markeri i papir za štampanje![]()
Onda ću dati otkazBrzo ce doci dan kada markeri, pogotovo papiri za kopiranje nece biti na izvolte
To nije krivicno delo u Srbiji, zasto bi policija hapsila zbog toga?Ali naslov, u akciji palo 5 osoba, kao da su prodavali kokain Il organizovali krađu izbornih listića![]()
To nije krivicno delo u Srbiji, zasto bi policija hapsila zbog toga?
Sa druge strane, ozbiljno krivicno delo je biti protiv kriminalaca i terorista na vlasti, i ova dekanka je pocinila to tesko krivicno delo, ocigledno.![]()
Nista.Šta ćemo sad?
otisao ćaci u nazzi![]()
Ja ću pola kila jagnjetine i ladno pivo.Šta ćemo sad?
I moja žena je prosvetni radnik
samo sam preneo sta pisuMa sve je u redu
postovana uciteljice , moram te upoznati sa situacijom u novom sadu u psolednjih 12 godina.Ali naslov, u akciji palo 5 osoba, kao da su prodavali kokain Il organizovali krađu izbornih listića![]()
Čovek kome je žena prosvetar raduje se hapšenju njenih kolega iako sasvim dobro zna koliko su ponižena i slabo plaćena kategorija u društvu a koliko važan posao obavljaju
Stvarno si dotakao sasvim novo dno, nemam reči
Bolje pošalji ovde g-đu da razgovaramo kao ljudi nego da čitamo više tvoje gluposti i laži.
Pitaj suprugu šta misli o hapšenju kolega
ajde obajsni vec jednom ovdepa proneverila je 180 miliona dinara drzavnog novca - kazu tuzioci
ja nisam ni tuzilastvo ni policija
ako dokaze na sudu nevinost bice nevina i za mene
neko debelo stoji iza nje sokolenemam pojma
verovatno SNS
pa se pobunila protiv onih koji su je doveli na vlast pa se oni sad svete