Sto vas volim kad kafenisete, tako se cuju neke stvari koje ovi ostali Srbi bez pamcenja i mozga uopste ne pamte, jer nemaju mozga...ne interesuje ih, samo svoje dupe...
Da ne pricam sta je meni 8 dana u bolnici pricao jedan aktivan politicar , u terminalnoj fazi , covek na samrti , a za mene se razmisljaju da li cu ili necu da flipnem, i tako ti mi postanemo pajtasi sarazlicitih strana , on jeste totalno u BG muckama, a isto sa zvezdare, a ja mu dodjem osvezenje za ono sto on bi rado kao spoljna politika i ekonomska politika, ai nije da nije ostvarivo , samo sto kao i moje ponude i pokusaji da prorade tehnoloske fabrike, ali prave, sa dobrim dilovima, mene su uvek htele jake fabrike i fimre sa dobrim dilovima, , ne znam kako, ibm ,sony , neke javnosti nepoznate ali tehnoloski carevi firme za savremene materijale,...zato sto ja uvek nudim dobar dil, ne muljanje nego dil, vidim sta bi koristilo tim partnerima, npr Srbija nije u EU , a oni proizvode proizvod koji je kvotiran u EU, tj ne sme da se proizvodi na vise mesta od onog sto se proizvodi....i onda im posaljem mail , bezobrazno a ustvari nije bezobrazno zato sto vidim njihovi interes i naravno da se onda upecaju , tj odmah dodele tim koji to proveri i pravno i drugacije i vide dobru zaradu i prilicno dobre uslove i za mene, tj Srbiju kao fabriku , i radnike, ali onda se tu umesaju politicari i svaki put shebu stvar, i nemogu da poverujem da je svaki put zbog alavosti , ajde prvi put je bio SPS i trazili su mnogo i na mnogo mesta korupciju , IBM je cak odredio neka siva sredstva i pomoc preko Austrije neke pomocne korporacije da ne bi korupcija bila trajnai direktno ukljucena u tako cist posao koji smo spremali sa njima, a stvarno opet dobar dil za sve ukljucene...ali ne mozes ti sa Srpskim vlastima, ne znate vi sta jeto....to je gomila pojedinaca koji bez reda dodje i kaze gladni smo hocemo jos, i pojma nemaju za druge odkojih su culi i koliko ih uopste ima....kao i u Bosni sto je problem sa RS , sto ih ima puno i svi se prave kao pojedinci i onda ti dodju za nesto sto ti zakon na papiru dozvoljava ali opstina nece jer dodje njih 20 30 koji svi hoce debeo mito , dok se mrdnes samo malo , 30km do Mostara i tamo ti dodje naravno muslimanska opstina i kaze em manju cifru em samo njih 3 to ti je 14 puta i vise manji troskovi za korupciju i plus je jednokratno , ne traze nista kad se promeni vlast, dok cim su izbori u srpskoj opstini , dodju ti ponovo svi ti posteni srbi is RS srpskih opstina gladni nove korupcije ni malo jeftiniji od proslog puta....
I pitate se zasto je bolje otvoriti proizvodni pogon u muslimanskoj opstini i tamo su posle rata pre ovih izbeglica bili mnogo vise zaposleni ljudi , muslimani ...