UHAPŠENA DEKANKA MEDICINSKOG FAKULTETA U NOVOM SADU U akciji palo još 5 osoba: Sumnja se da su profesorima POVEĆAVALI ZARADE mimo pravila

Prestani da se obraćaš ljudima s pozicije autoriteta jer to nisi. To što sniahodljivo ne idem za narativom Krste čini me mnogo objektivnijim ld tebe koja si, eto, supermoderator. Moš mislit!
Obraćam ti se kao što bih ti se obratila i u realu, sa takvima nalik tebi, drugačije ne može. To što si na forumu gde kršiš pravila pokazuje da ne umeš da komuniciraš na pristojan način. Pokazatelj tvoje neobjektivnosti je i sindrom Kalimera.

Koštunica i Dinkić su se bavili pljačkaškim privatizacijama i niko nikada nije odgovarao za to. Što znači da je bilo legalno.

Posle se Boris Tadić nije bavio lopovlukom. Sudstvo, policija i tužilaštvo se nisu koristili u partijske svrhe niti za progon neistomišljenika.

To je bio jedan kratak period prave demokratije i jedina svetla tačka u novijoj istoriji Srbije.

Posle vaskrsava Milošević u obliku Vučića i vraćamo se da budemo izolovana koruptivna banana država. Potpuno neshvatljivo. Da neko pomisli da smo neka afrička država a ne u sred Evrope.
Evo da ti nacrtam možda ukapiraš

1000004209.jpg

Obraćam ti se kao što bih ti se obratila i u realu, sa takvima nalik tebi, drugačije ne može. To što si na forumu gde kršiš pravila pokazuje da ne umeš da komuniciraš na pristojan način. Pokazatelj tvoje neobjektivnosti je i sindrom Kalimera.
Koja pravila? Ti, koja bi trabalo da ih poštuješ, kršiš ih konstantno. Ko si ti da me svrstavaš u bilo koje torove. Ja nisam u tvom toru, nisam ni u jednom. Možeš li to da shvatiš i da se tako ponašaš ? Pitanje je školsko. Jednostavno.

Za Zute ne znam, ti si bio medju njima, ne ja. :hahaha1:
uf uf uf
od 2000 do 2012 si živeo na Madagaskaru pa ne znaš šta se ovde sve dešavalo npr. afera "bodrum", živkovića vinogradi od paz sad bespovratnog kredita od banke, ne beskamatnog be bespovratnog, jelašića vila, miki maus ekspert sa tetkinog kauča... vlahović privatizer... saobraćajke... nata mesarović reorganizovala sudstvo a tek ste se sad setili da institucije ne rade...

uf uf uf
od 2000 do 2012 si živeo na Madagaskaru pa ne znaš šta se ovde sve dešavalo npr. afera "bodrum", živkovića vinogradi od paz sad bespovratnog kredita od banke, ne beskamatnog be bespovratnog, jelašića vila, miki maus ekspert sa tetkinog kauča... vlahović privatizer... saobraćajke... nata mesarović reorganizovala sudstvo a tek ste se sad setili da institucije ne rade...
Stislo vas a? Dogorelo do noktiju? Frka panika? Ništa spremajte odbranu tipa a kako ovaj, kako onaj.

12 godina u novom sadu vlada SNS I LSV zajedno ruku pod ruku

2021 su psotavili dekanku, njima se obratiti.

jadan pokusaj da preko njihovih ubacneih njuski pokusaju da ocrne studente u blokadi.

student veze sa tim nema
Novosadjani su najvise izlozeni teroru nepomenika

Sto vas volim kad kafenisete, tako se cuju neke stvari koje ovi ostali Srbi bez pamcenja i mozga uopste ne pamte, jer nemaju mozga...ne interesuje ih, samo svoje dupe...
Da ne pricam sta je meni 8 dana u bolnici pricao jedan aktivan politicar , u terminalnoj fazi , covek na samrti , a za mene se razmisljaju da li cu ili necu da flipnem, i tako ti mi postanemo pajtasi sarazlicitih strana , on jeste totalno u BG muckama, a isto sa zvezdare, a ja mu dodjem osvezenje za ono sto on bi rado kao spoljna politika i ekonomska politika, ai nije da nije ostvarivo , samo sto kao i moje ponude i pokusaji da prorade tehnoloske fabrike, ali prave, sa dobrim dilovima, mene su uvek htele jake fabrike i fimre sa dobrim dilovima, , ne znam kako, ibm ,sony , neke javnosti nepoznate ali tehnoloski carevi firme za savremene materijale,...zato sto ja uvek nudim dobar dil, ne muljanje nego dil, vidim sta bi koristilo tim partnerima, npr Srbija nije u EU , a oni proizvode proizvod koji je kvotiran u EU, tj ne sme da se proizvodi na vise mesta od onog sto se proizvodi....i onda im posaljem mail , bezobrazno a ustvari nije bezobrazno zato sto vidim njihovi interes i naravno da se onda upecaju , tj odmah dodele tim koji to proveri i pravno i drugacije i vide dobru zaradu i prilicno dobre uslove i za mene, tj Srbiju kao fabriku , i radnike, ali onda se tu umesaju politicari i svaki put shebu stvar, i nemogu da poverujem da je svaki put zbog alavosti , ajde prvi put je bio SPS i trazili su mnogo i na mnogo mesta korupciju , IBM je cak odredio neka siva sredstva i pomoc preko Austrije neke pomocne korporacije da ne bi korupcija bila trajnai direktno ukljucena u tako cist posao koji smo spremali sa njima, a stvarno opet dobar dil za sve ukljucene...ali ne mozes ti sa Srpskim vlastima, ne znate vi sta jeto....to je gomila pojedinaca koji bez reda dodje i kaze gladni smo hocemo jos, i pojma nemaju za druge odkojih su culi i koliko ih uopste ima....kao i u Bosni sto je problem sa RS , sto ih ima puno i svi se prave kao pojedinci i onda ti dodju za nesto sto ti zakon na papiru dozvoljava ali opstina nece jer dodje njih 20 30 koji svi hoce debeo mito , dok se mrdnes samo malo , 30km do Mostara i tamo ti dodje naravno muslimanska opstina i kaze em manju cifru em samo njih 3 to ti je 14 puta i vise manji troskovi za korupciju i plus je jednokratno , ne traze nista kad se promeni vlast, dok cim su izbori u srpskoj opstini , dodju ti ponovo svi ti posteni srbi is RS srpskih opstina gladni nove korupcije ni malo jeftiniji od proslog puta....
I pitate se zasto je bolje otvoriti proizvodni pogon u muslimanskoj opstini i tamo su posle rata pre ovih izbeglica bili mnogo vise zaposleni ljudi , muslimani ...

Filip

11.06.2025.08:30
To je zaslužila. Zaposlila je preko veze ćerku bivše zamenice pokrajinskog sekretara za visoko obrazovanje (Farmacije), ćerku bivšeg gradonačelnika Subotice, bivšeg ministra Dulića itd.

Odgovorite na komentar

13210
Ma ne, ne, ne. Zuti blokaderi su zlatni i prepošteni.

ja znam da bi vi opet ojsa ojsa ojha haj
al racku...
džaba poturate svoju dečurliju ko Šiptari onomad
Ojsa ojsa pa udri po kukuruzu i krompiru po zabeli. Nijedna kazna ne sme da bude ispod 10 godina i naravno radom da otplaćuju boravak i štetu koju su napravili.

Ojsa ojsa pa udri po kukuruzu i krompiru po zabeli. Nijedna kazna ne sme da bude ispod 10 godina i naravno radom da otplaćuju boravak i štetu koju su napravili.
da si ti meni živ i blesav još 100 godina

ima da ih šalju po raznoraznim ambasadama ili da budu savetodavci tu i tamo gde zafali a bude para
dok vi budete igrali vukući uši od sreće misleći kako ste ih zaebali :D

da si ti meni živ i blesav još 100 godina

ima da ih šalju po raznoraznim ambasadama ili da budu savetodavci tu i tamo gde zafali a bude para
dok vi budete igrali vukući uši od sreće misleći kako ste ih zaebali :D
Nepismeni ljudi su za stručno osposobljavanje a ne ambasade. To vreme prolazi a stižu dugovi na naplatu.

Dekanica Medicinskog fakulteta u Novom Sadu Snežana Brkić i još pet osoba uhapšeni su jutros, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

1749633546166.png

Oni se sumnjiče da su nezakonitim radnjama oštetili budžet države za više od 181 milion dinara.

180 miliona marnula ekipa

Dok ti ljustis mlada luka i suva leba :sad2:

Колеге форумаши, предлажем нашег уваженог члана хоТија за орден "Преподобног Миће Грчића" првог степена за његов свеукупан, одговоран и надасве хришћански рад на демаскирању свих васташа, баба у љубичастом, људи гуштера, непријатеља Трампа Србина и императора Путина. Тако му Нестор помогао! Алах иманет! :namcor:

Novosadjani su najvise izlozeni teroru nepomenika
da jer preko agentskih njuski koji su toboz opozicija ili nvo aktivisti , gruhonjica, ane lalic, mile pajic, rovari i pokusava da ih nametne novosadjanima kao vodje studenata ili u istu grupu...

najvise je tu njuski...

ali narod sve zna nista ne brini...

Dekanica Medicinskog fakulteta u Novom Sadu Snežana Brkić i još pet osoba uhapšeni su jutros, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

1749633546166.png

Oni se sumnjiče da su nezakonitim radnjama oštetili budžet države za više od 181 milion dinara.

Tebi to zvuči kao mnogo para a prosečna plata učitelja i profesora je 55.000 dinara :mrgreen:

E sad tebi sa upitnim obrazovanjem to zvuči kao bačen novac umesto da se potroši na renoviranje nadstrešnica i izgradnju sns puteva gde se krade i ubija lako.

Sto vas volim kad kafenisete, tako se cuju neke stvari koje ovi ostali Srbi bez pamcenja i mozga uopste ne pamte, jer nemaju mozga...ne interesuje ih, samo svoje dupe...
Da ne pricam sta je meni 8 dana u bolnici pricao jedan aktivan politicar , u terminalnoj fazi , covek na samrti , a za mene se razmisljaju da li cu ili necu da flipnem, i tako ti mi postanemo pajtasi sarazlicitih strana , on jeste totalno u BG muckama, a isto sa zvezdare, a ja mu dodjem osvezenje za ono sto on bi rado kao spoljna politika i ekonomska politika, ai nije da nije ostvarivo , samo sto kao i moje ponude i pokusaji da prorade tehnoloske fabrike, ali prave, sa dobrim dilovima, mene su uvek htele jake fabrike i fimre sa dobrim dilovima, , ne znam kako, ibm ,sony , neke javnosti nepoznate ali tehnoloski carevi firme za savremene materijale,...zato sto ja uvek nudim dobar dil, ne muljanje nego dil, vidim sta bi koristilo tim partnerima, npr Srbija nije u EU , a oni proizvode proizvod koji je kvotiran u EU, tj ne sme da se proizvodi na vise mesta od onog sto se proizvodi....i onda im posaljem mail , bezobrazno a ustvari nije bezobrazno zato sto vidim njihovi interes i naravno da se onda upecaju , tj odmah dodele tim koji to proveri i pravno i drugacije i vide dobru zaradu i prilicno dobre uslove i za mene, tj Srbiju kao fabriku , i radnike, ali onda se tu umesaju politicari i svaki put shebu stvar, i nemogu da poverujem da je svaki put zbog alavosti , ajde prvi put je bio SPS i trazili su mnogo i na mnogo mesta korupciju , IBM je cak odredio neka siva sredstva i pomoc preko Austrije neke pomocne korporacije da ne bi korupcija bila trajnai direktno ukljucena u tako cist posao koji smo spremali sa njima, a stvarno opet dobar dil za sve ukljucene...ali ne mozes ti sa Srpskim vlastima, ne znate vi sta jeto....to je gomila pojedinaca koji bez reda dodje i kaze gladni smo hocemo jos, i pojma nemaju za druge odkojih su culi i koliko ih uopste ima....kao i u Bosni sto je problem sa RS , sto ih ima puno i svi se prave kao pojedinci i onda ti dodju za nesto sto ti zakon na papiru dozvoljava ali opstina nece jer dodje njih 20 30 koji svi hoce debeo mito , dok se mrdnes samo malo , 30km do Mostara i tamo ti dodje naravno muslimanska opstina i kaze em manju cifru em samo njih 3 to ti je 14 puta i vise manji troskovi za korupciju i plus je jednokratno , ne traze nista kad se promeni vlast, dok cim su izbori u srpskoj opstini , dodju ti ponovo svi ti posteni srbi is RS srpskih opstina gladni nove korupcije ni malo jeftiniji od proslog puta....
I pitate se zasto je bolje otvoriti proizvodni pogon u muslimanskoj opstini i tamo su posle rata pre ovih izbeglica bili mnogo vise zaposleni ljudi , muslimani ...
Čovek snuje BOG ODLUČUJE!

IBM je projekat poprilično zamršen i uopšte ne treba petljati Srbe u mutnu rabotu. Možda bi nama davali neke periferne zadatke daleko od suštine ali bolje nemati posla sa njima.

Možda postoje "alavi političari" ali pun mi kufer "priučenih menadžer-posrednika" sa posisanim neoliberalnim saznanjima. Ako može i pauzu bi ukinuli ljudima ili bar produžili radno vreme za "gubitak u vremenu".

Ne možeš ti njima da objasniš da su odavno predjene sve granice poštenog poslovanja.
Hara sistem u kom se drndaju svi medjusobno a na kraju niko nije namiren. A ono par klovnova što kobajagi vrte milijarde a jedva da su prešli 30 godina je samo paravan službe američke administracije.

da završim uvodnim rečima:
Čovek snuje BOG ODLUČUJE!

Amin
:pop:

Evo da ti nacrtam možda ukapiraš

Pogledajte prilog 1740980
pa što ne stavi preletače u radne uniforme sem radikalske i socijalističke baze?
Žuti Gangula je očigledno po tebi najslabija žuta karika koje bi se otresli rado.

Totalno komunistički fazon iz ex-sfrj

1749633546166.png

Dok ti ljuštiš luk i lebac Dolovac Zagi povećali platu na 70000 a to joj nije jedini prihod. Za razliku od Zagice ovi bar nešto radili pa zaradili a nama neka otimaju da bi dali Zagi. To se zove zakonska otimačine iliti krađa na veliko u ime vođe.

Dok ti ljuštiš luk i lebac Dolovac Zagi povećali platu na 70000 a to joj nije jedini prihod. Za razliku od Zagice ovi bar nešto radili pa zaradili a nama neka otimaju da bi dali Zagi. To se zove zakonska otimačine iliti krađa na veliko u ime vođe.
Fali ti jedna nula :lol:

Smeniti Zagorku!!!

Back