Uhapšen i Hadžić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da za Hadžićem nitko patiti neće pretjerano. A Srbiji će biti lakše sa EU.

Što se tiče Kosova, EU je samo "primila" na znanje da je Kosovo neovisno. Nije rekl ni super ni šteta. Sad ovisi hoće li vam pojedine zemlje članice to uvjetovati. Ali recimo da ste napravili veliki korak naprijed.

I sad je zaista postalo jasno da Koštunica svjesno nije HTIO izručiti tu bagru.

Nego , ja bih jako volio da Cecu Ražnatović zatvore, ako nitko drugi onda Srbi, jer mi se ta pojava i figura gadi maksimalno.

Hrvatska se srami takvih kao što si ti.
Vas treba u haag da bi svi normalni hrvati mogli da žive.
vi nacionalisti ste bruka i teret Hrvatske.

Samo polako, i naša hrvatska postaje normalna država, ulaskom u EU neće biti mesta za krvoloke kao što si ti.

Znaš šta, kako se zoveš je bosava, ili kako već. Ti zaista nisi nikakav faktor da ovdje govoriš u ime Hrvata i u ime Hrvatske. A ovaj grb koji imaš si zabi u dupe. 20 hiljada ljudi je poginulo da se to slomi, a ti ćeš mi još staviti taj grb i napisati ktome da si iz Zadraaaaaaa. Eeeeeeeeeeeeej, teraj se bre.

drago mi je da republika srbija svakim danom pokazuje da pripada civiliziranim državama koje su spremene obračunat se sa največim zločincima :ok:

Sa najvećim zločincima Srbija nikada nije uspela da se obračuna.

Umrli su u Zagrebu neki u đakuziju, drugi u vrtu, treći kraj bazena u devetoj deceniji a sahranjivali su ih uz najveće državne počasti.

Što pak govori da Hrvatska nikada neće postat civilizirana država.

drago mi je da republika srbija svakim danom pokazuje da pripada civiliziranim državama koje su spremene obračunat se sa največim zločincima :ok:

:lol:

Kolega, hoće l' biti nekog mitinga, protesta u Srbiji? Šta misliš? :D

Iz iskustva znamo da je do sada svaki sledeći bio slabiji... Ovog možda ni biti neće... :lol:
Pustiše Srbi, pustiše srpski rodoljubi svoje negdašnje vođe niz mutni Dunav, al' uzvodno...

Pa ko će poželeti da vam bude novi pastir, o Srbi? :hahaha1:

Ne znam čemu kukanje za Hadžićem kad se lepo vidi iz njegovih izjava da se radi o nenormalnom čoveku u svakom pogledu.Uz to,sad se videlo da je radio i za ustaše,tako da mi nisu jasni pojedinci ovde...

:lol:

Kolega, hoće l' biti nekog mitinga, protesta u Srbiji? Šta misliš? :D

Iz iskustva znamo da je do sada svaki sledeći bio slabiji... Ovog možda ni biti neće... :lol:
Pustiše Srbi, pustiše srpski rodoljubi svoje negdašnje vođe niz mutni Dunav, al' uzvodno...

Pa ko će poželeti da vam bude novi pastir, o Srbi? :hahaha1:

Rodiće ga zemlja Srbija.
Pre ili kasnije.
Lično se nadam da će čekanje biti u razumnim granicama.
Ti brini kako da oživiš Ibrahima Rugovu.
Ili Mahmuta Bakalija.
Pokušaj pogrevanjem.....!

Б.Т. је опет слагао. Уместо у 11:00ч. на конференцију за штампу дошао у 10:10 ч.
У 11:24ч. завршио је ту конференцију.
У 11:25ч., испунио сам обећање из поста 101.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back