- Poruka
- 23.453
Комунисткињо не предлажеш ваљда да је требало да прекинемо сарадњу на 45. од укупно 46 изручења
па да онда још 20 година слушамо о хашким обавезама.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта си то ти трпела другарице ?
Молим те лепо да ми објасниш кога си ти то лично трпела?
Шта сметају ти Срби из Крајине и Републике Српске или можда Срби са Косова ...не размем шта ти то трпиш и шта се то данас значајно променило ..
Јел то идеш у Европу ,па стани мало сада иде Косово,Република Српска ,Војводина и Рашка јел ти и ове област мораш да трпиш?

Молим те да прекинеш са вређањем госпође из Задра, није примерено вређати на тај начин жене, барем не код нас у Србији.
Не гледах ТВ,па СВРШИ ли га БоТа са говорнице народу ?!

Шта си то ти трпела другарице ?
Молим те лепо да ми објасниш кога си ти то лично трпела?
Шта сметају ти Срби из Крајине и Републике Српске или можда Срби са Косова ...не размем шта ти то трпиш и шта се то данас значајно променило ..
Јел то идеш у Европу ,па стани мало сада иде Косово,Република Српска ,Војводина и Рашка јел ти и ове област мораш да трпиш?
Комунисткињо не предлажеш ваљда да је требало да прекинемо сарадњу на 45. од укупно 46 изручења
па да онда још 20 година слушамо о хашким обавезама.
Jok, greška u koracima. Ne smetaju meni Srbi, meni smetaju njihovi "predstavnici" oličeni u kojekavim mladićima, hadžićima i inima. Iskreno, veoma mi se dopada podatak da su pohapšeni, ionako nisu vredeli ničemu, štetočine kakve Srbi nisu imali stotinama godina medju sobom.
Borci za sopstveno doope koji nisu bili u stanju da mrdnu bez Miloševićevog odobrenja da bi na kraju na'ebao sav onaj nesrećni narod iz Krajine.
Ko ga 'ebe i njega i sve one koji su doveli do egzodusa Srba iz Krajine. Da ima časti i obraza uradio bi ono što i Babić - roknuo bi se, ali nema gnjida.
Ma nemoj mi reći. Pogotovo ste kavaliri prema Astrici i Slavoniji. Idi begaj bre![]()
Jok, greška u koracima. Ne smetaju meni Srbi, meni smetaju njihovi "predstavnici" oličeni u kojekavim mladićima, hadžićima i inima. Iskreno, veoma mi se dopada podatak da su pohapšeni, ionako nisu vredeli ničemu, štetočine kakve Srbi nisu imali stotinama godina medju sobom.
Borci za sopstveno doope koji nisu bili u stanju da mrdnu bez Miloševićevog odobrenja da bi na kraju na'ebao sav onaj nesrećni narod iz Krajine.
Ko ga 'ebe i njega i sve one koji su doveli do egzodusa Srba iz Krajine. Da ima časti i obraza uradio bi ono što i Babić - roknuo bi se, ali nema gnjida.

Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku RegIzgleda da ovde nisu dobrodošli stavovi podrške hapšenju ovih optuženih za ratne zločine. Biće da ih administracija zdušno podržava. Šta bi sa poštovanjem zakona u ovom slučaju? Ne važi za admine i ine, je li?
Neka Gorana tamo, što dalje odavde...dosta smo trpeli u Srbiji taj ološ pristigao od kojekuda, koji nije bio u stanju da odbrani sopstvenu kuću. Kako bi branio moju. Mrš................

Ако ти кажем да не причаш глупости бојим се да нећеш више имати шта да кажеш.

e..tis jedino žensko s moodima ovdje...svaka ti čast...![]()
Dušmani uhapsiše, dušmani javiše na TV...

Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku RegJok, greška u koracima. Ne smetaju meni Srbi, meni smetaju njihovi "predstavnici" oličeni u kojekavim mladićima, hadžićima i inima. Iskreno, veoma mi se dopada podatak da su pohapšeni, ionako nisu vredeli ničemu, štetočine kakve Srbi nisu imali stotinama godina medju sobom.
Kartaju belu sa čiča dražom i slobom. Taman ih je četvero.![]()
Ако ти кажем да не причаш глупости бојим се да нећеш више имати шта да кажеш.

Jok, greška u koracima. Ne smetaju meni Srbi, meni smetaju njihovi "predstavnici" oličeni u kojekavim mladićima, hadžićima i inima. Iskreno, veoma mi se dopada podatak da su pohapšeni, ionako nisu vredeli ničemu, štetočine kakve Srbi nisu imali stotinama godina medju sobom.![]()
Zajeb.
Ovi tvoji belu kartaju sa Hitlerom i Ajhmanom, a
Čiča i Sloba su na preferansu kod sv. Petra![]()
Odi tamo pa proveri .

Neka Gorana tamo, što dalje odavde...dosta smo trpeli u Srbiji taj ološ pristigao od kojekuda, koji nije bio u stanju da odbrani sopstvenu kuću. Kako bi branio moju. Mrš................
U avgustu stize novi talas poskupljenja hrane kucne hemije a od septembra gas poskupljuje za jos 20%
Koliko sam ja čuo, on je ratni profiter, magacioner koji je iskoristio rat da se domogne kakve-takve vlasti i obogati više nego što je ikada mogao da sanja, a izgleda da je ujedno pravio i neke dilove sa Hrvatima, i ne sumnjam da je to radio samo za svoju guzicu.
Ne vidim razloga zašto bi se neko bunio zbog ovog hapšenja? Je l' taj lik uradio nešto dobro za Srbe? Je l' pokušao da uradi nešto dobro za Srbe? Je l' imao uopšte želju da uradi nešto dobro za Srbe?
Osim ako neko nema drugačija saznanja, meni on deluje kao čovek koji predstavlja upravo sve ono najgore kad je borba za srpske interese u pitanju.