Uhapšen i Hadžić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Комунисткињо не предлажеш ваљда да је требало да прекинемо сарадњу на 45. од укупно 46 изручења

па да онда још 20 година слушамо о хашким обавезама.

Шта си то ти трпела другарице ?

Молим те лепо да ми објасниш кога си ти то лично трпела?

Шта сметају ти Срби из Крајине и Републике Српске или можда Срби са Косова ...не размем шта ти то трпиш и шта се то данас значајно променило ..

Јел то идеш у Европу ,па стани мало сада иде Косово,Република Српска ,Војводина и Рашка јел ти и ове област мораш да трпиш?

naprimjer dobivala je sjede dok joj se dragi protiv svoje volje borio "tamo" za neku stvar, dok su istovremeno ti od "tamo" po beogradu zgrčali novac... jel treba išta više :per:

Шта си то ти трпела другарице ?

Молим те лепо да ми објасниш кога си ти то лично трпела?

Шта сметају ти Срби из Крајине и Републике Српске или можда Срби са Косова ...не размем шта ти то трпиш и шта се то данас значајно променило ..

Јел то идеш у Европу ,па стани мало сада иде Косово,Република Српска ,Војводина и Рашка јел ти и ове област мораш да трпиш?

Jok, greška u koracima. Ne smetaju meni Srbi, meni smetaju njihovi "predstavnici" oličeni u kojekavim mladićima, hadžićima i inima. Iskreno, veoma mi se dopada podatak da su pohapšeni, ionako nisu vredeli ničemu, štetočine kakve Srbi nisu imali stotinama godina medju sobom.

Borci za sopstveno doope koji nisu bili u stanju da mrdnu bez Miloševićevog odobrenja da bi na kraju na'ebao sav onaj nesrećni narod iz Krajine.

Ko ga 'ebe i njega i sve one koji su doveli do egzodusa Srba iz Krajine. Da ima časti i obraza uradio bi ono što i Babić - roknuo bi se, ali nema gnjida.

Комунисткињо не предлажеш ваљда да је требало да прекинемо сарадњу на 45. од укупно 46 изручења

па да онда још 20 година слушамо о хашким обавезама.

Искрено те обавезе су требале да буду прекинуте и да се другом политиком коло води али шта да се ради послаше онолике људе у Хашки казамат и на крају ником ништа нити ви идете у Европу нити ће више пара да вам дају .Узалуд сте људе продали и узалуд ће те сада земљу да продајете

Значи ајмо следеће Косово.Република Српска ,Војводина и Рашка још то одвојити и преписати туђинцима и готово ...мислим има да уђе Београд у Европуску унију

Jok, greška u koracima. Ne smetaju meni Srbi, meni smetaju njihovi "predstavnici" oličeni u kojekavim mladićima, hadžićima i inima. Iskreno, veoma mi se dopada podatak da su pohapšeni, ionako nisu vredeli ničemu, štetočine kakve Srbi nisu imali stotinama godina medju sobom.

Borci za sopstveno doope koji nisu bili u stanju da mrdnu bez Miloševićevog odobrenja da bi na kraju na'ebao sav onaj nesrećni narod iz Krajine.

Ko ga 'ebe i njega i sve one koji su doveli do egzodusa Srba iz Krajine. Da ima časti i obraza uradio bi ono što i Babić - roknuo bi se, ali nema gnjida.

Могла би вала и ти да се рокнеш

e..tis jedino žensko s moodima ovdje...svaka ti čast...:ok:

Izgleda da ovde nisu dobrodošli stavovi podrške hapšenju ovih optuženih za ratne zločine. Biće da ih administracija zdušno podržava. Šta bi sa poštovanjem zakona u ovom slučaju? Ne važi za admine i ine, je li? :lol:

Neka Gorana tamo, što dalje odavde...dosta smo trpeli u Srbiji taj ološ pristigao od kojekuda, koji nije bio u stanju da odbrani sopstvenu kuću. Kako bi branio moju. Mrš................
Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku Reg:ok::ok::ok:

Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku Reg

Cek, cek, zar ne oslobodise juce onog madjarskog fasistu koji je bacao Srbe pod led, a danas slucajno hapse Hadzica?
poruka Srbima- i javno vam kazemo i pokazujemo da vas sme svako da ubija, a vi ne smete da se branite

Koliko sam ja čuo, on je ratni profiter, magacioner koji je iskoristio rat da se domogne kakve-takve vlasti i obogati više nego što je ikada mogao da sanja, a izgleda da je ujedno pravio i neke dilove sa Hrvatima, i ne sumnjam da je to radio samo za svoju guzicu.

Ne vidim razloga zašto bi se neko bunio zbog ovog hapšenja? Je l' taj lik uradio nešto dobro za Srbe? Je l' pokušao da uradi nešto dobro za Srbe? Je l' imao uopšte želju da uradi nešto dobro za Srbe?

Osim ako neko nema drugačija saznanja, meni on deluje kao čovek koji predstavlja upravo sve ono najgore kad je borba za srpske interese u pitanju.

• Podržavam
Reactions: Reg
Koliko sam ja čuo, on je ratni profiter, magacioner koji je iskoristio rat da se domogne kakve-takve vlasti i obogati više nego što je ikada mogao da sanja, a izgleda da je ujedno pravio i neke dilove sa Hrvatima, i ne sumnjam da je to radio samo za svoju guzicu.

Ne vidim razloga zašto bi se neko bunio zbog ovog hapšenja? Je l' taj lik uradio nešto dobro za Srbe? Je l' pokušao da uradi nešto dobro za Srbe? Je l' imao uopšte želju da uradi nešto dobro za Srbe?

Osim ako neko nema drugačija saznanja, meni on deluje kao čovek koji predstavlja upravo sve ono najgore kad je borba za srpske interese u pitanju.

Upravo to i pričamo, ali ne može se normalno ni komunicirati od ovih dosadnih kockalonea.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back